Lütfen okuyun ve ciddi bir şekilde yardımcı olun?

burada gelip bu soruyu sormak bunu anlatmak ne kadar doğru bilmiyorum. Ama akıl alacağım tek bir insan kalmadı etrafımda hepsinin ihanetiyle yüzleştim. Burada anlatacağım belki çıkar yol bulurum diye sonrada hesabı sileceğim. Benim çok sevdiğim biri var şu an sözlüyüz aileler her şeyi biliyor. Kendisi devrimci bir karaktere sahip olduğundan evliliği hayatı boyunca hiçbir zaman düşünmemiş ve bunun için birikim bile yapmamış biri. Bu aralar canı sıkkın kendi kendine ihanet ettiğini düşünüyor diye sanıyorum. Bir yandan sevgisi diğer yandan davası. Var olan sisteme büyük bir inatla kafa tutan biri. Bana arada der sırf senin için bu sisteme balıklama daldım beni hayal kırıklığına uğratma diye. Ben ona sadece büyük bir sevgi göstermeme rağmen canının sıkıldığını görüyorum çünkü ona göre yanlış bu. Evlilik sisteme ayak uydurmak ve çocuk yapmak bu sistem için çalışacak köle yetiştirmek onun için. Ama sevgisini de bırakamıyor. İkimiz de hayatımız da ilk defa sevdik ve deli gibi sevdik ve ilklerimiz bizim için sondur ilerisi olmaz başkasıyla düşünmez başkasıyla aynı hayalleri kurmayiz. Ben de onun gibiydim evliliği bir saçmalık üremeyi gereksiz sevgi ve aşkı da bir afyon olarak görürdüm. Ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmazmış. meseleye gelelim şu an ona yükmüş gibi hissediyorum ve bazen canıma kıymak istiyorum en azından o zaman bir umudu kalmazdı ve iki şey arasında kalmazdı şu an onu zorluyormuş yoruyormuş gibi hissediyorum. Ben ondan vazgeçersem canımdan da geçerim. Yorgunum bitkinim ne yapacağımı bilmiyorum sadece içimde büyük bir sevgi büyük bir bağlılık büyük bir sadakat var. Lütfen ciddi ciddi okuyup ciddi ciddi yorumlayın bir gün bu siteye gelip böyle bir soru paylaşmak aklıma gelmezdi madem geldim gelmek zorunda kaldım bana ciddi anlamda beni anlamaya çalışarak bana bir yol önerin ne yapmam lazım bu yolda sevgimiz için her şeyi yapmaya devam mi etmeliyim yoksa onu yüklerinden kurtarıp içinde tuttuğu şeyleri yapmasına yol mu açmalıym. Bu dünyadan gidersem ne yapar?
Lütfen okuyun ve ciddi bir şekilde yardımcı olun?