Neden böyle ahlaksızca paylaşımlar yapıyorlar bilginiz var mı

Neden böyle ahlaksızca paylaşımlar yapıyorlar bilginiz var mı

İnanan kimseye saygısızlık yapmamalıyız. Ama herkes özgür paylaşabilir. Onlar öyle inanıyor.
Din diye bir şey yok. Allah olsaydı emeklerimin karşılığını almaz miydim? Herkes inancını kaybetmiş durumda
Ateizm diye bir şey yok benim görüşümcede. çok saçma bir düşünce stili.
örneğin sen Bir yusyuvarlak dünyanın bilimsel olarak açılarını vb. bulup sonrasında Demirin gökten indirilip bunun kuranda yazması. Firavunun cesedinin çürümemesi ve karbon testiyle onun olduğu anlaşılması vb. Kuranda yazmadı bununda.
Ve ayrıyeten. 1400 yıl önce yazıldığı ingiltere kaynaklarında bile belli olup muhammed adında bir tüccar olduğu eski çağ kitaplarında notlarında yazdığı halde halen inanmıyorsan bu senin sonunun
Bilim daha gerçekçi geliyor. Lafla bitmiyor her şey. Babam vefat etti. Müslüman idi. Hep derdi. Ama bana inandırıcı gelmiyor. Davranışlar yaşantılar inandırıcı değil.
Cevap
4Cevap
Bir fikre karşıt olmak eleştirmek gayet doğal. Bu ahlaksızlık değil
Ateizm diye bir şey yok benim görüşümcede. çok saçma bir düşünce stili.
örneğin sen Bir yusyuvarlak dünyanın bilimsel olarak açılarını vb. bulup sonrasında Demirin gökten indirilip bunun kuranda yazması. Firavunun cesedinin çürümemesi ve karbon testiyle onun olduğu anlaşılması vb. Kuranda yazmadı bununda.
Ve ayrıyeten. 1400 yıl önce yazıldığı ingiltere kaynaklarında bile belli olup muhammed adında bir tüccar olduğu eski çağ kitaplarında notlarında yazdığı halde halen inanmıyorsan bu senin sonunun
Tamam sende bir sayfa kur ve bunları yaz. Gidip adamların sayfasını kapattırma veya şikayet etme
Deistlere bile saygı duyarım allah inançları olduğu için ama allaha inanmayan kimseye saygı duymam
@bendenizberkay Saygı duymamak farklı bir şey özgürlüklerini elinden almak farklı bir şey. Saygı kazanılan bir şeydir zaten herkese saygı duyulmaz ama başkasının ifade özgürlüğüne de karışılmaz.
Saygısızlık terbiyesizlik.. başka açıklaması yok
ben bunların ateist olduğuna inanmiyorum hatta en çok inançlı olan bunlar
Müslümanlarda bunu yaptığı için normal
Gayet haklı bir paylaşım
Allah ıslah etsin
Böyle dedin ya etti şu an ıslah oldum 😔😔
sen g2tünüde s2ktiriyosundur
Müslümanım diye gezersin bu paylaşımlardan rahatsız olursun ama terbiyen anca buna yeter ❤️ Bu yüzden nerde aman biz müslümanız böyle denmez aman biz müslümanız saygılı olun diyen varsa uzak duracaksın
Müslüman değilsen kucaktan kucağa gezmişsindir zaten
@bendenizberkay herkes hakkında aynı yorumu yapmayalımda yanlış oluyor ben sinirime yaptım yorumu
Dünyanın yarısı bile müslüman değil eminim hepsi kucaktan kucağa geziyordur kanka aynen 😂 Kafasını formaliteden kapatıp kucaktan kucağa gezen hiç yoktur emin ol 😉
Dünyada en yaygın 2. din islam hatırlatırım
Olabilir sonuçta yinede küçük bir kesime hitap etmek diyor onlar da doğru düzgün dinini yaşamaz zaten görüyoruz burada da haftada 2-3 soru çıkar mutlaka küçükken ailemin zoruyla kapandım açılıcam diye. Dünya da en yaygın 2. Din olsa ne hayır gelir yani?
Küçük kesime hitap eden bir din değil dünyaya hitap eden bir din her ırktan milyonlarca inananı var
Ee ne yapalım yani anlamadım 😂 Olabilir çok kişi inanıyor diye inanacak hali yok kimsenin. Keşke güzelce dinimizi yaşasak da çok insana hitap etmese de olur nerde çokluk orada bokluk gerçekten doğru bir sözmüş 😂
Senin dinin mi sanane
Klasik verecek cevap bulamayınca çirkefleşen sözde MÜSLÜMAN. Tamam en iyisi sensin, en iyi din senin, en dinine düşkün olan da sensin kabul 😂
Hadi kâfir işine bak gram değeriniz yok
😂
Gülme burası türkiye müslüman olmayanlar dışlanıyor
Ee Müslümanlığa yakışıyor mu bu hareket peki? Ayrıca senin gibi cahiller dışlıyor üniversitede Müslüman olduğu kadar yabancı arkadaşlarımız da var emin ol hepsi sana ahlak dersi verir
Müslüman olmayan birinde ahlak bulunmaz
Aynen
Öyle onların maksimum ahlakı namus ruh ve beyindedir diyorlar
Halbu ki onun bunun kucağında dakikalarca zıplayan kız namuslu ahlaklı olamaz
Ya sus artık katlanamıyorum aptallığına aynen diyorum yazma bir şey işte cahil cahil devam et hayatına bu yaşa gelmişsin hala öyle derler diyorsun kendi fikrin yok çoğunluk neyse onu yapmaya devam et sen en ahlaklı da sensin kabul sus artık 😭😭
Aptal cahil sensin sizin maksimum ahlak anlayışınızdan bahsettim
Tamam ben cahilim lütfen yazma 😂😂 kul hakkı nedir bilir misin müslüman bey belki soruyu yazan arkadaş rahatsız bildirimlerden hiç düşünüyor musun 😂 Belki hakkına giriyorsun kızın ahhh ah müslüman bey hiç düşünmüyorsunuz ya 😂😂
Zinanın kitabını yazdın belki ben cahil olsam müslüman olmayan birinin bakire olmadığını bilemezdim
Birde bekareti kattı araya 😭 Ayrıca sen müslüman olmayan kızların kucaktan kucağa gezdiğini nerden biliyorsun 🤔
Biliyorum bilmemek için gözü kapalı saf cahil olmak gerekir
Zaten öylesin 😂
Bunları neyden bildiğini de biliyorum Müslüman Bey de neyssse hadi anlamamış gibi yapayım utanma em iyi Müslüman sensin yakışmaz öyle şeyler 😂
Her kâfir olanın kendini zeki sanması çok komedi bir şey sksjsjs
Cahil insanlarç
Olabilir, garip olan ne?
Olum çok güldüm lan
neden
ahmaklar!
saygisizlar çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?