+1 yıl1 : cocuğa yeterli bakım sağlamamak
Birincisi durumu olan var olmayan var günümüzde %80 oranında kendi bakımını bile yapamayan bak altını çiziyorum %80 oranında yapılan araştırmalara göre %80 YANİ 100 KİSİNİN 80 i kendine bakmıyor dişlerini dahi fırcalamıyorken senin ya da bir başkasının yeterli bakımı çocuklarına veremiyor demesi ilginç açıkçası
Ve kime göre neye göre olduğu değişiklik gösterir
Mesela örnek veriyorum
Benim çocuğum olsun yeni doğmuş
Ne diyorlar BEBEKLERİNİZE MAMA VERİN HAZIR MAMA kardeşim mama bana göre bir zehir ben sadece belli bir süre Çocuğumun anne sütüyle beslenmesini istiyorum ben vermek istemiyorum zorla bunu verecem diye bir kural da yok kimse dayatamaz bunu bize eşimle birlikte nası bakmamız gerektiğini biz karar veririz
Tabiki ona oldukça doğal ve yediği şeylere dikkat ederiz yanlış mı halbuki cocuk mamaları diye çocuklara zehir yüklüyorlar
Ne için PARA için
sıra ile acıklayacam elimden geldiğince
Kime göre neye göre bakım değişkenlik gösterir05 Yorumla- +1 yıl
konuyu nerden nereye getirdin
- +1 yıl
ben mama ile beslenmek zorunda mı dedim
- +1 yıl
Arkadaşımmm cocuk bakımından bahsediyoruz hani belli baslı kalıplara otutturup sunu sunu sunu çocuklarınıza yapmanız lazım diye lanse edilen şeylerden örnek veriyorum buda bir bakım sonuçta işte bundan bahsediyoruz kime göre neye göre bakım
- +1 yıl
tamam ama konu bu değil konu iyi anlamda bakım
- +1 yıl
Doğru ya da yanlış olduğu söylenilen cok şey var iyi bakım nerden nası iyi bir bakım
Aylık 2 bin kazanan adamla 10 milyon tl kazanan adamın çocuğu bakımı aynı mı olur
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAdam zaten müslüman sitelerinde girdiyse bunlara çoksda ihtiyacı yoktur bu soruyu sırf müslümanlığa bir kusurda ben bulayım dermişssin gibime geldi
262 Yorumla- +1 yıl
öyle bir dedin ki sanki bunları en az yapanlar müslümanlar dünyada
- +1 yıl
Ben kendime bakarım nasıl mutlu isem öyle düşünür ve inanırım bunu yaparken gidipte ataistlere yahudilere... saldırmam bir insan pkk lı bile olsa saldırmak yerine onu anlamayı düşünürüm
- +1 yıl
peki sence türkiyede bile bu tip şeyler bu kadar yaygınken ki diğer islam ülkelerinde çok daha yaygın ama müslüman olmayan yerlerde yaygınlığı daha az sence tesadüf mü?
- +1 yıl
Olayın dinle alakası yok dostum avrupa ve amerika kendileri hariç her devlete saldırıp yoksullaştırıp Yozlaştırdı ! Mesela sokakda şalvarlı bir adam olsa herkes güler ama mini etekli bir ablamız olsa herkesin hoşuna gider
- +1 yıl
almanyanın sömürgeleri yoktu nasıl gelişti bu kadar dünyada 4. sırada yine japonya 2. dünya savaşında ezdiler geçtiler nasıl dünyada 3. sırada bu kadar basit açıklamaları cahiller yiyebilir ama ben yemem
- +1 yıl
gerçek şu ki dinler IQ düşürüyor dinlere bağlılık arttıkça IQ düşüyor
- +1 yıl
Öyle olsa bile sana insanların inançlarına saldırma hakkı veriyormu?
- +1 yıl
yaw ne inancı bu inanç değil saçmalık bu inançlarına saygı duy dediğin insanlar dünyadaki insanları iyi ve kötü diye değil müslüman olan ve olmayan diye ayırıp müslüman olmayanlara düşmanlık besliyorlar faşizm var neresine saygı gösterelim
- +1 yıl
Peki öyleyse adrika hindistan kolombiya gibi ülkelerin müslümanlıkla ne alakası var
- +1 yıl
hindistan da müslüman olmasa da din bataklığında yine güney amerika ülkeleri de zeka olarak geri kalmış
- +1 yıl
Sen tüm olayı ekonomiye ve güce bağlıyorsun adamlar yıllardır şu düşüncelere inansın diye insanlar neler yapıyor
- +1 yıl
şuda var ekonomide ileride olan ülkeler aynı zamanda birçok konuda ekonomik olarak geri kalan ülkelerden ileriler medeniyet konusunda da öyleler kanada avustralya eski ingiliz sömürgesi onlar nasıl gelişmiş ülke açıklar mısın? demek ki IQ önemli
- +1 yıl
Bu sözde ıq su yüksek olan devletler ekonomilerini ve güçlerini kendilerinden geride olan devletlere uyguladılar habuki osmanlı zamanında böylemiydi dünyanın neresinde şimdiki gibi kaos savaş vardı osmanlı zamanında kimse kimseye gidipde eziyet edemezdi şimdi bu ıq dediğin mesele bu kadar kötü şeylere sebep açmışken sen hala neyi savunuyosun
- +1 yıl
sen osmanlıyı herhalde toz pembe sanıyorsun toplu tecavüz edilerek öldürülen padişah var paşalar sürekli padişahlara darbe yapmaya çalışmış sürekli isyan etmişler bu kadar toz pembe ülkede neye isyan ediyorlar
- +1 yıl
O kadar fazla etnik kökeni fazla olan bir devlette bu kaçınılmaz bir şeydi
- +1 yıl
kanada neden gelişmiş ülke madem öyle
- +1 yıl
O dediğin şeylerin olmaması için farklı kökenlileri öldürmek gerekirdi peki yaptık mı hayır
- +1 yıl
Yıllarca amerikaya yer altı kaynaklarından sattılar ve turistik bir ülke
- +1 yıl
ama kanada insanları müslümanlardan daha medeni ne iş
- +1 yıl
Ama hiç bir müslüman gidipde kanadaya terörist faliyet oluşturmaya çalışmıyor veyatta petroli için canlarını almıyor söylesene bana filistin o kadar işkenceyi hakettimi
- +1 yıl
filistindeki insanlar mal olduğu için bence hak ediyorlar eşeğe israil bayrağı çizip eşeği taşlayarak öldürdüler böyle mal insanlara acımak doğru mu?
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bunu yapanların filistinli oldugunu?
- +1 yıl
videosu var çekilmiş
- +1 yıl
Tamam güzel kardeşim varda o insanların normal bir filistin vatandaşı oldugunu nerden biliyosun burdan al bir pkklı türk bayragına istediğin hareketi yapar ama türk vatandasıdır
- +1 yıl
- +1 yıl
birçok sitede haber yapıldı
- +1 yıl
Yani sen israilin yaptıklarına hak veriyosun
- +1 yıl
Bana göre zulume vahşete meyilli olanlar en düşük ıq seviyesine sahip olanlardır ve sendede meyil bayağı var
- +1 yıl
evet hak veriyorum
- +1 yıl
bunu gördüğün halde filistinlileri savunmaya devam edeceksin niye müslümal çünkü ne kadar bacım cocugu bile olsalar
- +1 yıl
Sana şöyle ol böyle ol demicem benimde inancım çok güçlü değil mesele ne biliyomusun kendini nasıl mutlu hissediyorsun? İnanmayarakmı olabilir inanma ama inanlara saldırma ben akp karşıt düşünceli bir insanım gidipde kimseye hakaret ediyomuyum bana göre ülkeyi uçuruma götürüyolar genede hakaret etmiyorum
- +1 yıl
inananlara saldırmıyorum inanca saldırıyorum onlar inancın kulu köpeği olmuşlar köpekleri havlıyor
- +1 yıl
Peki bana bütün herşeyin nasıl oluştuğunu nasıl meydana geldiğini anlat bana göre bir yaradan var mantıgım almıyor çünkü
- +1 yıl
yaradanın olabileceğini nasıl aklın alıyor herşey başıboş bütün canlılar hayatta kalabilmek için birbiriyle savaşıyor birbiri ile besleniyor yok etmeye dayalı bir sistemi tanrı yaratsa bile tanrının iyi biri olduğundan söz edebilir miyiz bana göre tanrı varsa en adi şerefsiz
- +1 yıl
Esas olmayacını aklım almıyor
- +1 yıl
tamam varsa bile en adi şerefsiz tanrı çünkü böyle bir düzen yaratan bir tanrı iyi olamaz adaletli hiç olamaz
- +1 yıl
Öyle olsa bile güç onun elinde aranı iyi tutmanı tavsiye ederim
- +1 yıl
he yalakalık yapalım yani
- +1 yıl
Ne yapalım peki
- +1 yıl
bilime göre dünyaya tanrı denen birşeyin hiçbir müdahalesi yok tamamen başıboşuz peygamberler de yalancı insanları kendine köle yapmak için ben peygamberim diyen kişiler
- +1 yıl
Sana göre nasıl olması gerekirdi
- +1 yıl
bana göre çok daha iyi alternatifler var bu biraz da hayal gücüne kalmış ama islam kusursuz falan değil
- +1 yıl
Saçmalıyosun güzel kardeşim 😊
- +1 yıl
kuranda diyor ki dağları kazık olarak çaktık bilim diyor ki dağlar yerin altından yükseldi seçimini yap hangisi doğru
- +1 yıl
Nedesinde yazıyor bu dediğin
- +1 yıl
nebe/7
- +1 yıl
Ben sana islamı savunmuyorumki ne diye kurandan bahsedip çarpıtıyosun 😊 daha çok saçmalıyosun 😊
- +1 yıl
konu islam da o yüzden konu islam değilse gidebilirsin
- +1 yıl
Burda ezberlediğin cümleler ile insanlara saldırmanın ne manası var 14-15 yaşlarında bir çocugu etkileyip kendin gibi yapma tehliken var madem o kadar araştırıyosun biraz düşünceli ol
- +1 yıl
ateist olmak tehlikeli müslüman olmak tehlikesiz yani öyle mi?
- +1 yıl
Bana göre öyle neden dersen, ruhlarınızın acı çektiğini görüyorum inkar gelsenizde iç huzurunuz olmıyacak adeta ruhlarınızın yanıp aciz bedenlerinize küllerinin savrulduğunu görüyorum
- +1 yıl
iç huzur yalanlara inanmakla mı olacak? çocuklara tecavüz edilirken göz yuman allah senin saçma isteklerine mi cevap verecek?
- +1 yıl
iç huzur doğru insanlarla birlikte olmakla olur ancak
- +1 yıl
Gerçek adalet işte odur kalkıpda müdehale etseydi gerçek adaletsizliği anlardın
- +1 yıl
müdahaleyi geç insanlara çocuğa tecavüz içgüdüsü verecek kadar şerefsiz bir tanrıya inanabiliyorsan birşey demiyorum sana
- +1 yıl
Tanrı insanları yer yüzüne indirdi insanlar kendileri zulmü sevdi az önce zulümden hoşlanıyordun şimdi zulmü yaratandan nefret ediyosun ve sonuç olarak yine saçmalıyosun 😊
- +1 yıl
zulmedene zulum edilmesini seviyorum ve çocuğa tecavüz diye birşey yaratan allaha yalakalık yapacak kadar kardeşimsin sende
- +1 yıl
Karşıma geçip başkalarının düşüncelerini ve sözlerini ezberleyip sırayla söylemen bile ne kadar acınası bir ruha sahip oldugunu belli ediyor
- +1 yıl
nerden biliyon başkalarının düşünce ve sözleri olduğunu ayrıca sözler doğru ise sıkıntı olmaz ama senin gibi cahillerden bir bok olmaz
- +1 yıl
Ezber bitince acizce saldırılmayada başladı 😊
- +1 yıl
çocuk tecavüzcüsü allaha yalakalık yapmıyorum en azından senin gibi
- +1 yıl
Ezber bitince dahada saçmalamaya başladın 😊
+1 yılCocuk istismariyla islamin ne alakasi var burda yazanlar islamda haram ve gunah olan seyler dünden beri sen karsima cikiyorsun islama laf atiyorsun eminim ki diyorsundur kendinden bahsederken ben saygılıyım medeniyim herkes özgür vs inanmayabilirsin ama inananlarin dinine saygi duymak zorundasin baska bir ugraş bul bence daha faydali daha yararli olacak...
223 Yorumla- +1 yıl
gerçekleri söylüyorum bir sakıncası mı var? neden bütün islam ülkelerinde bunlar çok yaygınken müslüman olmayan ülkelerde o kadar yaygın değil tesadüf mü
- +1 yıl
ayrıca 8 yaşında kızın ağzına veren birini peygamber görenlere saygı duymak ahmaklıktır
- +1 yıl
Eger musluman kullara bakip islami yargiliyorsan yalnış yapiyorsun bu dönemde islami kolay kolay hakkıyla yaşayani bulamazsin islam kusursuz biz degil
- +1 yıl
kula mı bakıyoruz kurana bakıyoruz işte mantıksal hatalar bilimsel hatalar var bu saçmalığa saygı mı gösterelim
- +1 yıl
kusursuz diyor sanarsın hepsini inceledi gözden geçirdi de kusursuz olduğuna karar verdi
- +1 yıl
8 yasinda birisyle evlenen bir peygambere sahip degilim
- +1 yıl
Oyle birsey yok
- +1 yıl
Ben sana gel islama demiyorum sevmesende sevsense saygi duymak zorundasin
- +1 yıl
Senin amacin asla ögrenmek degil yalnizca yargilamak
- +1 yıl
yanlışlarını yargılıyorum
- +1 yıl
ayrıca senden daha iyi bildiğim kesin sana la ilahe ilallah nedir desem cevap veremezsin
- +1 yıl
Yani kafanda belli bir yere oturtmussun sen umrumuzda mi degil tabi ki
Ama mevzu islama laf atman benim dinime laf atiyorsun haliyle banada dokunuyor
Sen boyle bir hakka sahip degilsin - +1 yıl
yanlışlarını söyleme hakkına sahip değilim yani hani kusursuzdu kusur bulanı susturmaya çalışırsın anca
- +1 yıl
saçmalık bu inançlarına saygı duy dediğin insanlar dünyadaki insanları iyi ve kötü diye değil müslüman olan ve olmayan diye ayırıp müslüman olmayanlara düşmanlık besliyorlar faşizm var neresine saygı gösterelim
- +1 yıl
Sanirim anlama kabiliyetine sahip degilsin oyle bir donanim yok sende burada senin gibi bir insan evladiyla bos yere zaman kaybediyorum farkindayim ama son kez sansimi deniycem.. bak 8 9 yaslarinda evlenen veya pedofoli bir peygamberimiz yok kesinlikle yok zaten oyle birsey olsaydi insanlik ve vicdan olarak bize ters gelirdi biz salakmiyiz kabul edelim bunu ama oyle birsey kesinlikle yok bunu bir bil once
Diger bir konudada bir suru kanıt var sana gosterebilirim aciklayabilirim saatlerce yorulmadan anlatabilirim benim icin senin dogru yolu bulman önemli ama senin konusmalarindan anladigim kadariyla ki dogru anladim kesinlikle ögrenmek dogruyu yalnisi sorgulamak istemiyorsun yalnizca ordan burdan duydugun sacma laflari kucuk beynine doldurmussun islami bir kaliba sokmussun ve hep o pencereden bakiyorsun ve bununla kalmayip inanan insanlara saygi duymuyorsun ortalikta bu tür yazılarınla insanlari islama karsi kin ve nefrete davet ediyorsun bu yaptigin kesinlikle yalniş - +1 yıl
evet işine gelmeyince donanım yok noldu haklı olduğum için ancak üstü kapalı hakaret et müslümal yobaz seni :) ordan burdan duyma laf dediğin şeyler kuran ve hadisler cahil olduğun nasıl da belli hem kuranı okumuyor kuranda yazan şeyleri söyleyince de ordan burdan duyma laflar cahil müslümal yobaz müslümal :)
- +1 yıl
Islamda kusur yoktur insanlarda vardir derken de demek istedigim bilirsin cubbeli sarikli insanlar dini kullanarak cesitli kötülükler yapiyor din adı altinda gercek kimligini gizliyor anlatmak istedigimde bu insanlarin bu hareketleriyle din sorgulanmaz eger oyle birsey yapiyorsa zaten dine uyum saglamis degildir
- +1 yıl
nerden biliyon islamda kusur olmadığını götünden birşeyler uydurma
- +1 yıl
Eminim ki bu yazdiklarim bosuna gitti ben üstüme düsen görevi yaptım seninde yapman dilegiyle hani senin o bilmedigin saygidan bahsedyorum
- +1 yıl
haha üstüne düşeni yapmış götünden uydurduğun şeylere körü körüne inanmamı bekliyor :D
- +1 yıl
Yobaz diyorsunda konusma tarzlarimiza bakarasan senden daha medenii ve insancıl oldugum belli
- +1 yıl
dedi insanları iyi ve kötü olarak değil müslüman olan ve olmayan diye ayıran yobaz faşist beyinli :)
- +1 yıl
Yemin ediyorum anlamiyor sana inan diyen yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türkiyede her ailede en az üç dört tanesini görüyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
bir de en gelişmiş islam ülkesi türkiye bir de diğer islam ülkelerine baksak durum daha vahim
- +1 yıl
tesadüf mü sence?
- +1 yıl
benim için müslümansa direk kafamda bitiriyorum o kişiyi istediği kadar modern olsun modernim desin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat