Öncelikle babaya slk denmez, ayıp.
İkincisi daha evlenmemiş ablan varsa muhtemelen sadece seni sinirlendirmek için söylüyo çünküm baba esprileri.
Ya da daha düşük bir ihtimal, sana bir kısmet vardır, görücü mörücü gelirse tartışmadan evet demen için yapıyordur. Ama bu baya komplo teorisi yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok espri değil ciddi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAile sözüyle veya isteğiyle evlenme girişimi hüsranlı günler getirir genelde, çünkü çoğu insan çevresindekilerin etkisi altındadır ve bundan dolayı çevre etkisiyle olan bitenden pek de bir şey anlamadan normal bir zamanda hiç istemeyeceği bir durumun içinde buluverir kendini, bundan kaçınmak isteniyorsa kesinlikle çevresel sözlerden de etkenlerden de soyutlanmak gerekir, kaldı ki bunu genelde çoğu yapamaz, başaramaz ve bundan dolayı da hayttaki en büyük kayıplarından birine gebe kalır.
30 Yorumla
+1 yılBen her zaman gerçekler acı da olsa gerçeklerden yana olurum
Aile de bu dünya gibi yalan Bunu herkes zamanı geldiğinde görecektir Allah yardımcın olsun kardeşim Onlar bu dünyaya getirirler sonra da umursamazlar git birini bul başımıza bela olma derler
Madem seni istemeyecekti neden dünyaya getirdi
İnsanı hayvandan ayıran özellik irade ve düşüncedir10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAİLE denen kavram böyle bir yapı işte: Belli bir olgunluğa varınca artık en büyük hançeri sırtından en çok güvendiğin insanlardan yiyorsun‼️ Bir yaştan sonra İSTENMEYEN EVLAT ilan ediliyorsun resmen😒
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu dinleme ayrıca herkes evlenmek zorunda değil. yaşıtlar camdan atlasa sen de mi atlayacaksın?
11 Yorumla
Soran+1 yılOna göre ben de atlicam
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılAman babana bakma sen gadası
10 Yorumla Hic sevmiyorum ya su zorla evlilik muhabbetini. Ilaha sacma sapan insanla evlenip sonra ayrilip hayatimizmi kaysin.. insan gibi biri yoki evlenelim
111 Yorumla
Soran+1 yılHe işte ben sanki çok istiyorum bunun ile aynı evde yaşamayı insan gibi biri olsa evlenecem de yok abi yok niyeti ciddi olan yok herkes fan fini Fin fon derdinde
- +1 yıl
Bende 26 yasindayim. Daha önce ciktigim insanlarda oldu ama hic birinle cidigi ömürlük hayat düsünemedigim icin ayrildim. Bosa vakit kaybi diye. Gercekten insanlarlada tanisiyorum bir kac muhabbet etdikden sonra veya bulusduktan sonra karakterlerinin evlilik olarak bana uygun olmadiklari icin kontagi kesiyorum. Dedigin gibi cogu fan fini fin fon derdinde veya kafa olarak uyusmuyor abi. Cok sükür annem babam basimi agritmiyorda genelde ya misafirler ya bazi akrabalar. Babannemle4 burdayi 3 ay bizde kaldilar 3 ay basimin etini yediler Allahtan Türkiyeye geri döndülerde kafam rahat su. Seni hayal edemiyorum bile baban bukadar buna dile getiriyorsa cok zordur. Ama genelde Babalarin bu isine gelir seninki acaba niye böyle araniz mi bozuk?
Soran+1 yıl. aramız bozuk babamla kimse anlaşamıyor evde huysuz bir adma
Soran+1 yılEvet gelde bana sor
Soran+1 yılİş ariyorum aciktan üniversite okumayı düşünüyorum ama işte nasıl yapılır bilmiyorum açıktan okumak için napmak lazm
Soran+1 yılCabalicam da bilen yok çevremde hiç :(
Soran+1 yılİnşallah
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaban senden kurtulmaya çalışıyor sanki. Abartmış ve saçmalamış.
10 Yorumla Kendi zamanlarında kızlar 15 yaşında evlenince 22 yaş geç geliyor napsın başından atamamış ben böyle ziyniyetleri sevmiyorum hiç hoş değil evlenmek sana kalmış bişey kimene istediğin yaşta evlenirsin
10 YorumlaNe bicim baba ya insan kizini evlendirmek istemez seninki kurtuaya calisiyor😅
13 Yorumla
Soran+1 yılVlla bnde ondan kurtulmaya çalışıyorm ama olmuyor ölse kurtulacam ne iyi babalar vefat ediyor vlla onlar ölcegine bu ölse keşke ahh
Soran+1 yıl🤣e öyle ama o kadar iyi insanlar vefat ediyor bu niye ölmuyo kötülere bişi olmyyo ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öleyim o zaman 😂 Bakma babana. Onların zamanında millet erken yaşta evleniyordu devir değişti. Yaşın küçük daha.
28 Yorumla
Soran+1 yıl🤭ya devir değişti de bunun beyni değişmemiş hasta ruhlu adam beni evden itiyor resmen
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Bakma ne konuştuğuna benimkide söyleniyor. Kulağımı kapatıp şarkı söylüyorum 😂
Soran+1 yılAh işte 🤣🤣🤣🤣🤣çok konuşuyor ama ya her şeye konuşuyor duyulmayacak gibi değil çok zor 🤣 keşke bende sizin gibi yapabilsemnm
Cevap sahibi+1 yılÖyle çok takarsan işin içinden çıkamazsın. Dene umursamamayı 😀
Soran+1 yılOf işte umursamaz olmayı becerebilsrmmm ohooo 🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılŞarkı söyleyerek yanından uzaklaş onu duymazsın 😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok iyiiiii denicemmn teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😀
Benim öz ablam 37 yaşında evlendi 40larında 2 çocuk sahibi oldu! Hiç takma bence, yeter ki doğru kişi olsun ve bir ömür birlikte mutlu olun!
10 YorumlaBabana çok selamlar. Yaşıtın değilim ama hiç evlenmedim. Baban yüzeysel konuşmasın lütfen. İletirsen sevinirim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılVarsayalım evde kaldın, ne olacak? Baban bence yanlış bir konuda yanlış bir atılım yapmış. Benim kızım dünyalara değer. Varsın kimseyle evlenmesin...
10 Yorumla Yok kanka, henüz geç kaldın sayılmaz ama ablan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Allah gönlünüze göre versin 😇10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer mesleğin kariyerin varsa bence ciddi ilişki düşünmeye başla
12 Yorumla
Soran+1 yılValla mesleğim yok elimde fakat ciddi ilişki istiyorum zaten ama adam yok etrafta :(
Cevap sahibi+1 yılSende de yok yokmuş 😂
+1 yılartık erken evliliğin modası geçti. daha gençsin okuyup gezmen lazım 22 büyük bir yaş değil ki?
20 Yorumla30 yaşındayım 🤣🤣
babana söyle gitmeni çok istiyorsa sana ev tutsun
26 Yorumla
+1 yılHerkesin vakti var vakti gelince evlenenir kimse evde kalmaz
20 Yorumla
+1 yılSahip çıkacağına bide azarlıyor kalp kırıyor ya bu nasıl bi baba
11 Yorumla- +1 yıl
Evde huzur yok kalmamış sende evlen...🙇
Bence seni soran birileri var babanda sana duruyor
10 Yorumla
+1 yılAdam napsin malını tanıyor elde patlayacak diyor😂😂
10 YorumlaKendi halinde kal, sana bunları demeye hakları bile yok. Senin hayatın bu.
10 YorumlaSende desene ki "ben kaderime yazılı insanı bekliyorum öyle hemen sevmediğim insan ile neden evleneyim" diye aşk evlilik öyle hemen olacak işler değildir
00 YorumlaKozmetik masraflarını ödemek ten sıklımış sanırım😂 damat sevdası bu olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılPara vermiyor ki bn şu an çalışmadığım halde para harçlık vermiyor ben çalıştığımda ona para veriyordum ama o da çalışıyordu :))
Ablan evlilik kölesi sevgilisi olmayınca evlilik ile avutuyor muhafazakar mı ailen
115 Yorumla
Soran+1 yılYok normal
Soran+1 yılAblam ile ilgisi yok ki bu konunun ya.. muhafazakar değiller babam Fatiha suresi bile bilmez bı Bismillahirrahmanirrahim bilir , namaz kılmaz cumaya gitmez oruç tutmaz varsa yoksa beddua kötü söz başka bişi uok
Soran+1 yılİlgisiz sevgisiz saygısız evdeki herkese öyle hep kötü laf bir kere ağzından hayırlı bir cümle duymadım vlla sonra diyor işim rast gitmiyor borçtan kurtulamioz ulan sen böyle beddua kötü laf rdersen Allah sana verirmi yani
Soran+1 yılVallaaaa kendi eliyle itiyor yapcak bişi yok ki bide öğüt veriyor sokaklar tehlikeli diyor bı yandan da güvendiğin biri varsa git kal diyor
Soran+1 yılYok yaşlı adamlardan uzak duruyorum midemi bulandıriyorlar
Soran+1 yılVlla sahte sevgi göstermiş olabilirler.. en fazla 30 yaş ile
Soran+1 yılSevgilim oldu geçmişte de sonu hüsran oldu aldattı
Soran+1 yılboş ver
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılben senin yerinde olsam hiç takmam ciddiye alınacak bir şey değil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. ya boş ver takılma bunlara evlenmek için daha çook erken en az 30a kadar geç değil ;)
00 Yorumla
+1 yılBabana deki düzgün birini bul evlendir beni
115 Yorumla
Soran+1 yılOnuun bulduğu adamdan hayır mı gelir
- +1 yıl
Niye öyle dedin ki şimdi 🙂
Soran+1 yılAdam kavgaci ama sadece eve kavgacı şiddet kötü söz küfür hakaret aşağılama her şey var bunun bulduğu adamdan ne gibi hayır gelir ablamın odasına girip ablamın parasını çalan biri? Habersiz yalan söylüyor bide ben almadım diyor suç benim üstüme kaldi ben çalışmıyorum diye
- +1 yıl
Anladım Allah onu doğru yola sevk eder inşallah yaşınız biraz küçük olsaydı tanışıp evlenirdik diyecektim de ablam yaşındasınız allah sabır versin
Soran+1 yılValla doğru yola gideceği yok 60 yaşından sonra ne doğru yolu böyle geberecek işte dua okumayı bile bilmiyor Fatiha suresi bile bilmiyor cumaya gitmez namaz kılmaz oruç tutmaz anca beddua.. amin Allah sabır versin bize
- +1 yıl
Allah hidayete erdirsin diyelim
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Nerelisiniz
Soran+1 yılKars
- +1 yıl
Bende Elazığ memnun oldum
Soran+1 yılM. oldum
- +1 yıl
Yaşınız 30 mu
Soran+1 yıl22 ya
- +1 yıl
Bende 23 😅😅😅😅
- +1 yıl
Ekranda görünce sizi 30 sandım kusura bakmayın
+1 yıldeseydin ev al o zamanda senden kurtulayım
16 Yorumla
Soran+1 yılNerdeeeeee kendimi bildim bileli Bodrum katta oturuyoruz kendime ait odam yok balkon yok bişi yok ev alacak şey nerdeeee onda hep milletin kızını örnek gösteriyor bnde milletin babasını örnek veriyorum napim
- +1 yıl
@hastagsusamam Pp ne baktm hangisi sensin. Kapak resminde kapalı , diğerinde açık resim var
- +1 yıl
napacan
- +1 yıl
Ne yapım sordum daha. Ne yapabilirim
- +1 yıl
öğrenince ne işine yarıcak alakası ne
- +1 yıl
Üstüne gideceksin dimi yilmadan :) yazdm işte öyle konuşuruz diye. Bı şekilde bseyler yazmam gerekecekti
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe mal bir baban varmış
18 Yorumla
Soran+1 yılYa evet vlla bak millet 37-39 yaşına geliyor evlenmio ailesiyle yaşıyor da bu beni yollamaya çalışıyor başıma bela alıcm bir gün bunun yüzünden
- +1 yıl
Yahu gencecik kız niye bu yaşta evlensin. Evden kovmak için söylediği lafa bak
Soran+1 yılEvettt sırf evden gitmemi istiyor kötü Yola düşersem nolcsk? Kimin yüzünden bunun yüzünden yani
- +1 yıl
Öğrencimizin?
Soran+1 yılYok şu an boşum iş arıyorum
- +1 yıl
Bir iş bulursam bu stresten de biraz uzaklaşırsın
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Daha gençsin bence adam senden bıktı 😀😀
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet bıktı bnde bıktım ondan ama napim yani evde kaldın nedir 🤣
Soran+1 yılValla ya 🤣
Soran+1 yılUyucammm
Ben 22 yaşında evlenicem desem babam beni vurur hahahah
20 Yorumla
+1 yılBenim babamda evlenmeyin 40 yaşına kadar diyor
20 Yorumla
+1 yıl22 yaş evlilik için erken zaten babanı dinleme boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana söylüyor ama ablan anlasın diye çaktın köfteyi
00 Yorumla
+1 yılAynı yaştayız baya genç bir yaş ne evliliği.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen evlenince 5 çocukla baş edersin market temizlik hayat sana güzel olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Baban bos yapmis
10 Yorumla
+1 yılSende biraz dışarı çık
10 YorumlaArtık babanı nasıl bıktırdıysan 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılYani bi babanın bunu demesi bilemedim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yıl:) diyecen hayırsızınımı istiyon diye
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHe aynı bizimkilerde tutturdu evlen diye
10 Yorumla
+1 yılKız kötü evlen benle işte.
10 Yorumlababanda dünyada kalmış dkdkdkd
10 Yorumla
+1 yılVay mk bizimki de tam tersi vermicek🤣
10 Yorumla
+1 yıl2 yaşında ne evde kalmasi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılYa patavatsız ya da dalga geçiyor seninle 😊
10 Yorumla Baban cahilmiş yapacak bir şey yok
10 YorumlaDerler aile evi bazen değişik
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı. Ne bağırıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılSakin ol, sabırlı ol , kısmet gelir bulur seni
10 Yorumla22 yas evlenmek için erken degilmi
10 Yorumlababan doğulu mu
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Yawww he
Soran+1 yılKarsli ama aşiret falan değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban haklı 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaban senle daşşşak geçiyor aldırma
10 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki sen misin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Şaka yapıyor olacağı ihtimali hiç mi yok..
00 Yorumla
+1 yılDoğru demiş güzelliğin erkeksiz geçiyor
10 Yorumla
+1 yıl22 yaş daha çok genc
10 Yorumla
+1 yılYuh daha çok gençsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO nasıl baba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver babanı
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi