Arkadaşlar sevmediğim bir bölüm okudum ne mesleğimi seviyorum ne de bana iyi davranan bir ailem var artık yaşamak kesin olarak?

İstemiyorum. Neden aklın yok muydu okumasaydın derseniz söyle oldu. Ailem beni ilkokulda bir koleje verdi orada çocuklardan hep zorbalık gördüm biri burnumu kırdı sürekli şiddet evde hep yalvarırdım yollamayın nankör seni özel okula yolluyoruz diye bana kızarlardı. Evde babam sürekli bana durduk yere bağırırdı. O şartlarda zaten kendimi çok tanıyamadım neyi sevip sevmediğimi yani. Daha sonra lise zamanı beni fen lisesine verdiler ben fizikten matematikten nefret ederim. Düz lise ya da meslek lisesi istedim oraya canım gider biz seni kolejde bunun için mi okuttuk dediler. Bu arada kolejde okuduğum için de gezme tozma kıyafet yok ev okul ev okul sadece 0 sosyal hayat. Daha sonra lise bitti tamam dedim bitti işkencem fakat MF meslekleri tamamen bana uzak bari yaşadığım şehiri seveyim dedim İstanbul istedim kız çocuğu öyle dışarda okumaz bizim paramız bitti zaten bizden bu kadar dediler. Öğretmenlik vs yazacaktım aç kalırsın diğer bölüler için biz seni onca zaman boşa mo koleje verdik bu dandik bölüm için mi. Mühendislik yazdım mezun oldum iş asla bana göre değil çok zor kaba saba yapamıyorum sürekli işten atılıyorum mutsuzluktan ölmek üzereyim ailem se iş bul çalış lan düş yakamızdan dedi 0 maddi destek yoksa özel kurslara gider bir şeyler öğrenirdim. Artık yaşamak istemiyorum. kendimi öldürsem cehenemde ömür boyu kalacak mıyım yoksa Allah affeder mi. Ha birde evde kardeşim var kredi kartı sürekli geziyor istediği bölümü yazdı sen mutlu ol yeter diyorlar ona bir de demesinler mi bana aklın olsaydı sende bilseydin sevdiğin mesleği. Her neyse o şartlar bana asla sağlanmadı. Hasta oldum fizyoterapist gitmem gerekiyor para vermiyor ailem kardeşim ise her gün geziyor en lüks yerlerde sen mutlu ol yeter diyorlar ona. Ben bu hayatı yaşamak istemiyorum. Zaten yaşamak için de bir sebep göremiyorum sevmediğim mesleği yapıp pardon yapamayıp evde aşağılanmak ve sıfır destek görürken kardeşe sundukları imkanları izlemek için yaşamak yerine ölmek daha mantıklı. Ha evlen eş bul diyenler olarak aldatıldım sürekli sebebi de evlenmeden yakınlaşmak istemediğim için hep terk edildim. ailem aman ha sakın bize laf getirme biz bunu kaldıramayız demişti o nedenle bende öyle davrandım fakat kardeşim oldukça rahat olduğu halde ailen olabilir sana ne çok normal dedi. başka bir evde de hor görülüp ezilmeye takatim yok asla da evlenmeyeceğim kısaca yaşamak istemiyorum

Arkadaşlar sevmediğim bir bölüm okudum ne mesleğimi seviyorum ne de bana iyi davranan bir ailem var artık yaşamak kesin olarak?