İstemiyorum. Neden aklın yok muydu okumasaydın derseniz söyle oldu. Ailem beni ilkokulda bir koleje verdi orada çocuklardan hep zorbalık gördüm biri burnumu kırdı sürekli şiddet evde hep yalvarırdım yollamayın nankör seni özel okula yolluyoruz diye bana kızarlardı. Evde babam sürekli bana durduk yere bağırırdı. O şartlarda zaten kendimi çok tanıyamadım neyi sevip sevmediğimi yani. Daha sonra lise zamanı beni fen lisesine verdiler ben fizikten matematikten nefret ederim. Düz lise ya da meslek lisesi istedim oraya canım gider biz seni kolejde bunun için mi okuttuk dediler. Bu arada kolejde okuduğum için de gezme tozma kıyafet yok ev okul ev okul sadece 0 sosyal hayat. Daha sonra lise bitti tamam dedim bitti işkencem fakat MF meslekleri tamamen bana uzak bari yaşadığım şehiri seveyim dedim İstanbul istedim kız çocuğu öyle dışarda okumaz bizim paramız bitti zaten bizden bu kadar dediler. Öğretmenlik vs yazacaktım aç kalırsın diğer bölüler için biz seni onca zaman boşa mo koleje verdik bu dandik bölüm için mi. Mühendislik yazdım mezun oldum iş asla bana göre değil çok zor kaba saba yapamıyorum sürekli işten atılıyorum mutsuzluktan ölmek üzereyim ailem se iş bul çalış lan düş yakamızdan dedi 0 maddi destek yoksa özel kurslara gider bir şeyler öğrenirdim. Artık yaşamak istemiyorum. kendimi öldürsem cehenemde ömür boyu kalacak mıyım yoksa Allah affeder mi. Ha birde evde kardeşim var kredi kartı sürekli geziyor istediği bölümü yazdı sen mutlu ol yeter diyorlar ona bir de demesinler mi bana aklın olsaydı sende bilseydin sevdiğin mesleği. Her neyse o şartlar bana asla sağlanmadı. Hasta oldum fizyoterapist gitmem gerekiyor para vermiyor ailem kardeşim ise her gün geziyor en lüks yerlerde sen mutlu ol yeter diyorlar ona. Ben bu hayatı yaşamak istemiyorum. Zaten yaşamak için de bir sebep göremiyorum sevmediğim mesleği yapıp pardon yapamayıp evde aşağılanmak ve sıfır destek görürken kardeşe sundukları imkanları izlemek için yaşamak yerine ölmek daha mantıklı. Ha evlen eş bul diyenler olarak aldatıldım sürekli sebebi de evlenmeden yakınlaşmak istemediğim için hep terk edildim. ailem aman ha sakın bize laf getirme biz bunu kaldıramayız demişti o nedenle bende öyle davrandım fakat kardeşim oldukça rahat olduğu halde ailen olabilir sana ne çok normal dedi. başka bir evde de hor görülüp ezilmeye takatim yok asla da evlenmeyeceğim kısaca yaşamak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önce bi sakin olurmusun lütfen ölmek çözüm deyil arkandan tonla laf edicekler sen bunu kabul edebilecekmisin 2 incisi evet kendini öldürülen geri dönüşü olmayan cehennemde yanarsin kesinlikle afi yok hiç bir şekilde allah derki ben kimseye kaldiramiyaci yük vermem buda senin sınavın okumuşum mezun okusun diploma almışsin ailen hop buraya kadar demen gerekli artık bence ailen kadar sende suçlusun iş konusuna gelince bunun halolnocak bi tarafı yok bence
Bak yaşca senden büyüğüm inan yaşadıklarının 2 katı ni yaşadım ama 1 kere bile isyan etmedim
Yapamıyorum diyorum iş bulsam da mesleği yapamıyorum atılıyorum 0 tl ile be yapacağım sokakta mu yaşıcam
Önce sakin ol ve şimdi uyu yarın ola hayrola
Anlamadın galiba elimde bir diploma var ama çöp aslında boşa çaba yapamıyorum nefret ediyorum tiksiniyorum
Tabiki hayır sokamaya yasa demiyorum geçici iş bulabilirsin zaman kazanmış olursun
Bak hepsini birden sozemsin önce parasal konuyu çözmem gerekli peşin kazana bileceği bi iş bul gecici
Öyle bir iş yok işte neden anlamıyorsun iş ilanlarında hep deneyim deneyim deneyim yazıyor. Adamlar stajda en azından deneyim yapmış hangi iş 0 deneyimle işe alıyor söylesene
Öyle girdiğim en olduğu belli olmayan halkla ilişkiler kapı karışlama garson vs de taciz ediliyorum ahlaksız teklif yapıyor kabul etmezsen by by
Garsonluk
ya da buna benzer işler
Tamam senin beklentilerimi karşılamazsa da şimdilik idare edebilirsin ve sonra kendine biyol çizersin
1 yil sknti çekersin 2 yil düzelir 3 yil ayine resti çekesin
4 yil birini bulur evlenirsin 5 yil çocuk derken zama geçmiş
ya da git intihar et kimin umrunda olur ki kendini sonsuza dek diyorum bak altını çiz sonsuza dek cehenneme hapset ben seni tanımam etmem intahar etmemde beni zere kadar ilgilendirmez hayat 1 sn kadar kısa ölüm 1 sn kadar yakın bi okadar da uzak
Arkadaşım sen anlamıyor musun ne yolu çizeceğim elimde yapamadığım diploma var garson olunca ne değişecek
Eziyet edip aldatıyorlar diyorum
Canım benim diploma olayını unut sen bakmışın diplomaya zaten istemiyorum ben senin şuanda geçi ci olarak isbulup biraz para kazan man gerktiğini söylüyorum sen diploma diyosun bana önce bi para kazan diploma olayını sonra çözersin ha diyosan ki halla toplam var benin ucuz biyerden intahar etme git boğaz köprüsüne ordan at kendini
Hangi mühendislik?
Elektronik en zor şeyi yazmışım bir de kadına hiç uygun değil yazılıma basmıyor kafam elektriğe basmıyor yapamıyorum bana kardeşime verilen imkan verilse bende sözel zevkli zor olmayan bir şey okusam belki yapardım
Anladım. Ben de inşaat mühendisliği okudum sevmeyerek istemeyerek 1 sene çalıştım daha sonra bırakıp farklı sektöre geçtim. Sen de mezun olduğun bölümü yapmak zorunda değilsin. Mühendislik diplomanı cebine koymuşsun boş beleş mühendislik de değil yani. Farklı sektörlerde iş bulabilirsin zaten artık neredeyse kimse okuduğu mesleği yapmıyor. Bu kafada olma mühendislik diploman varsa istediğin işe girebilirsin.
Ne bulurum mesela bana söyle ne? Kariyerde arama butona ne yazayım. O kadar beyinsizim ki İngilizce de yapamıyorum dil olmadan mesela hangi meslek?
Hangi sektöre geçtin bana sektör söyle o halde
Sen önce nasıl bir iş istediğine karar ver. Ben banlacılığa geçtim mesela. Sen de bankaların ilanlarına bakabilirsin
Sayısala kafam basmıyor. Sorun orada. Sözel meslek gerek bana. Elimde sayısal diplomam var hangi meslek işte bilsem sence sana sorarmıyım ki