Aile & Toplum Amca çocuğu doğum günü hediyesi aldı? JaponMakineler Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 gün sonra inşallah Toyota makine altımda hayırlı olsun yokmu şimdiden 🤔 Hayırlı olsun Hayırlı olmasın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Amca çocuğu doğum günü hediyesi aldı? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl toyotonun hesap makinesini mi hediye etmiş. casioyu tek geçerim, az ekmeğini yemedim keretanın 0 3 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Tank tan pahalı hesap makinesi aynen😎 Yorumla tiredSavitar +1 yıl aaaa hediye makine diyince hesap makinesi sandım tüh. desene 4x4 hediye ettiğini. hayırlı olsun kankam. güle güle uç Yorumla tiredSavitar +1 yıl pardon kullan dicektim. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayırlı olsun
toyotonun hesap makinesini mi hediye etmiş. casioyu tek geçerim, az ekmeğini yemedim keretanın
Tank tan pahalı hesap makinesi aynen😎
aaaa hediye makine diyince hesap makinesi sandım tüh. desene 4x4 hediye ettiğini. hayırlı olsun kankam. güle güle uç
pardon kullan dicektim. d
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!