Arkadaşlar abim doğum günüm için nike dunk model almis ama pek beğenemedim sizce iade etmeli miyim?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba
Bence geri iade etme. Yani çok beğenmesen bile sonuçta abin almış bir hatırası var onun. Gidip geri iade etmek bence hiç hoş olmaz. Sen kendini onun yerime koy öyle düşün. Aynı şekilde sen birine hediye alsan ve hiç beğenmese bozulmazmısın. Adım gibi eminim bu duruma çok üzülürsün oda üzülür.
Doğum günün kutlu olsun güzel ayakkabı almış içini karartma hediyenin güzeli çirkini olmaz gönlünden kopmuş almış kırma onu sevinmiş gibi yap daha sonra yine ayakkabı alırsın kendine
Öncelikle doğum günün kutlu olsun, ayakkabı gayet güzel çok aranan bir model güle güle giy klasik renkelerdede almamiş iade edilecek bir durum yok sana kalmış tabi
Cevap
20Cevap
İnsanın bı bacısı olacak hediye almak için şımartmak için saçının her teline bı boncuk takmak için.. 😔😔 iade etme onu senin ayağına yakistirmis severek ve güle güle kullan
Ya ben bu modeli beğeniyorum farklı renkleri var aslında ama kombinlersin bence değişme güzel ve mutlu yıllar
Benim abim abi olsa bana ayakabbı alsa gururlana gururlana abim aldı der giyerdim..
Güzel bir seçim yapmış kullan gitsin rengi de modeli de güzel
mutlu yıllar dilerim, evet güzel güle güle giy.
Bence yeni bir ayakkabı ile degistir. Hem sevdiğin bir şey alirsin.
Herkes arıyor stokda yokda abin nasıl bulmus
Rengi tam moda renk bu senenin. Gayette şık! sırf hediye oldugu icin bile insan iade etmeye kıyamaz.
Aklıma sey geldi sevgilim atardı bana ne alsa şimdi sen attin bu siteye ama ne gerek vardı
Abine üzüldüm valla bak
Ne drama yapionuz ya bi ayakkabı alınca 2 yil giyiyorum bir zahmet söz hakkı sahibi olayim
Elbette ama ben kardeşime hediye aldığım zaman sosyal medyada sorsa bunu , koyar ya.
Peki gökhancım
Ayak bileğine bağlı ince ve küçük yapılıysa ayakkabı çok güzel oturur biraz daha kalınsa amaann bu ayakkabının her türlü gideri var:)
Kaç numara ayağın çocuk ayakkabısı gibi :D
38 no
Modeli güzel rengi kötü
Güzel kanki güzel günlerde giy işte
Bence güzel sonuçta hediye ayıp olur etme
Düşünmüş almış teşekkür edip sarıl abine
Gayet güzel güle güle kullan.
idda bayiye giden erkek ayakkabisi
Vay be ne abiler var kıymet bil benimkide ağzına gelmeyecek kufuler etsin çok şanslısın 😢🥺😭
Altı üstü çakma ayakkabı
Ne çakması la
Çakma tabi la sende nerde orjinal dunk giyinecek para
İplerinden belli 😄
Aşkm abim aldı, astsubay :)
1. si Aşkın değilim 2. si banane 😄
Sus o zaman ya salagi
Lobbe baş sever misin
Beğenmediysen değiştir bence
Güzel, iyi günlerde eskit
Bencede rengi kotu
Çok iyi ya