- sizce doğum günü hediyesi yaşa uygun mu olmalı? Size böyle bir hediye alınmış olsa tepkiniz ne olurdu?

Adama bir mont al bu ne dalga geçmişsin. Şakayla karışık bir samimiyetin var mı bilmiyorum
Yeğenim bekar birisi ve teyze yeğen gibi değilde arkadaş gibiyiz kendisi de zıpır bir çocuk olduğu için bu hediyeyi almak istedim çünkü çok eğlenceli bir hediye olduğunu düşünüyorum umarım oda beğenir yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
Nezaketin için tşkr
Estafurullah asıl ben teşekkür ederim saygılar 🙏
Ben bunları seviyorum. Çok mu lazım hayır değil ama eğlenceli
Eig için teşekkürler ☺️
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏
Cevap
14Cevap
Çok hoş bence çocuk ruhlu
Teşekkür ederim 🙏
Yarım bardak çay da hediye diye verilir mi yaaa? Bu kadar da pintilik olmaz ki.
🤣🤣 doğru söylüyorsun valla
Bn severdim ama daha yararlı bir şey olsa ihtiyacım olan bir şey vs o daha mutlu ederdi.
Haklısın gülüm de yeğenim bekar ve maddi durumu da iyi kendisi de çok zıpır bir çocuk olduğu için böyle eğlenceli bir hediye almak istedim umarım kendiside begenir
Teşekkür ederim 🙏
On numara hediye. 👌🏼
Yaa çok eğlenceli bir şey erkek yeğenimde zıpır bir çocuk olduğu için beğenecegini ümiid ediyorum ben çok çok beğenerek aldım inşallah oda beğenir
Ben beğenirdim şahsen. 😂
Valla bende bayıldım ses kaydediyor blutuda bağlanıp müzik dinleyebiliyorsun dans ediyor senin söylediğin şeyleri tekrar ediyor vss
Daha ne yapsın? 😂
30 yaşında koca adama bu hediye biraz komik olmuş =))
Hmm bence 30 yaşında birisi için uygun bir hediye değil 🙄.
Hediyeye değil verene bakarım.
Hediyeyi veren ben olduğuma göre demekki bana bakıcaksın 🤣🤣
🤗🤗
Hediyenin küçüğü büyüğü farketmez iyi yapmışsın.
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏 zaten maddi anlamda birşeye ihtiyacı olmayan birisi yeğenim birde zıpır bir çocuk olduğu için bu şekilde eğlenceli bir şey almak istedim ben çok beğendim umarım kendiside begenir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Komik olmuş sevinir, güler...
Aynen çok eğlenceli bir hediye olduğu için aldım zaten kendisi de zıpır bir çocuk olduğu için beğenecegini ümiid ediyorum umarım begenir... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık
30 yaşına girdiğine emin misin yeğeninin 😁😂😂😂
Hemde cokkkkkk eminim 30 yaşına girdi ama zıpır bir çocuk oyuzden de böyle eğlenceli bir hediye almak istedim umarım beğeniri diye ümid ediyorum
Bekar mı biraz dalga geçmelik olmul
Yeğenim 30 yaşında ve bekar zaten zıpır bir çocuk maddi durumuda iyi herhangi birşeye de ihtiyacı olmayan bir çocuk oyuzden de böyle eğlenceli bir hediye almak istedim ben çok beğendim umarım oda beğenir
Bu guzel ve eykenceli güle güle kullansin
Teşekkür ederim canim benim çok beğenerek aldım çünkü çok eglenceli bir şey umarım kendisi de beğenir
Çocukça değil mi
Efsane bir hediye tam yeğenine göre
Bence güzel hediye
Müko olala şahane.
çok güzel
çok iyi
kötü. ben beğenmedim
En İyi Cevaplar