Ne bilim zengin olmadığımızdan mi hddhhd daha önce normal bir yerdeydik ve kendimi oraya ait hissediyordum ama burada kimseyle muhattap olmayı geçtim dışarı çıkasım gelmiyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farkı ne mesela? Feraha gibi evde fakir dışarıda zengin mi takılıyorsun asdg
Tam tersi evde zengin dışarıda fakir dhdhxbbcbcbc
Aslinda fakir değilde bu ortama kıyasla fakir kalıyorsun zaten benim için bu sorun değil düşünceleri bile farklı hepsinin
Adaptasyon süreci geçince alışırsın. Bende dört yıl üni okuduğum yere ilk gittiğimde alışamamıştım. Dört yıl içinde oraya alıştım hatta baya adapte oldum sonra kendi memleketime dönünce ciddi uyum sorunh yaşadım. İnsanları olsun tekrar aile evine geçiş olsun hepsi…
Biz de zengin Bi semten fakir semte taşındık
Daha iyi değil mi sence
Tabi eski yere alışmış olabilirsiniz
Yok ya biz de alışamadık yazacaktım da gizlisin
Sende aşağılık kompleksi olmasın cici
Ruhun fakir knk
Her defasında bunu kendime diyorum alışmışım eski düzene bunlar farklı geliyor
Haklısın hajsdj
Zengin değilseniz oraya nasıl taşındınız?
Babamın iş sebebiyle tayini çıktı
Devlete ait bir lojmanda oturuyoruz
Asker mi baban?
Evet
Sen asker çocuğusun alışacaksın
Neyine alışayım ki insanlar çok tuhaf ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama bir bildiğim var düşünceleri davranışları çok farklı benimkilerden
Fakir olduğun için olabilir 😄
Cok Zengin olmanın da iyi olmadığını kotu yanlarıni gördüm ya o bana yeter galiba ya 😅
Fakirlik ruhumuza işlemiş geçeceğini sanmam
Bizim gelirimiz iyi, kötü yanını görmedim
Yok ya ben zengin olmanın kötü yani olamaz derdim ama düşüncelerim çok değişti bu 1 ayda fazlası zarar bence bunu çok rahat görebiliyorum
Tabi her insan ayni olmaz genelleme yapmayalım
Mesele neyi kötü?
Egolu olanları var, sırf arabasının yerine başkası bilmedigi için park ettiğinden kavga çıkaran, köpeklerine köpek dediğimiz için o köpek değil onun bir adı var diye sinirlenen, kapısındaki güvenliği azarlayan , ezanın sesi çok geliyor diye sesini kıstıran var
Böyle şeyler her yerde olan şeyler, fakir cahilliği dediğimiz bir sürü olaylarda var, yani fakir olmak da iyi bişey değil, ikisi arasında kalırsam zengin olmayı tercih ederim
Bunları gördükten sonra cidden bir tane iyisi olamaz mi diyorum. paranin tam kölesi olmuş kişiler ile asla muhatap olmamak gerekiyor
Biz zaten fakiriz demiyorum ki orta gelirli bir aileyiz bunlara kıyasla fakir kalıyoruz diyorum.
Paranın kölesi olmadan paraya sahip olmak lazım. Sen algıda seçicilik yapıyor olabilirsin, Türkiyenin her yerinde olan olayları sadece zengin bölgelerde oluyor zennediyor olabilirsin
Ben hayatımdan memnunum umarım tasiniriz yaa
Tamam işte fakir kısmında daha kötü şeyler oluyor, bir sürü örnek sayabilirim diyorum
Nereye taşınmak istiyorsun?
Ben bu kadar ileri boyutta olanları sadece bunlarda görüyorum çünkü bunlar para olmadan yapılacak şeyler değil bir dayanakları var ki konuşuyorlar
Ama fakir kısmında da çok kötü şeyler oluyor
Adananin daha orta gelirli yerlerine Burası çok zor kimse sana ayak uyduramaz bende uyduramam hem uymak da istemem
Senin de aylık gelirin 250 bin olsa sen de ayak uydurursun 😄
Sana zaten lafım yok zengin olup böyle olmayan da vardır tabi yanlış anlama
Yo sıkıntı yok, aylık 250 bin kazansan naparsın?
Evet belki en başta olsa yalan yok adaptasyon diye bir şey var bende onlar gibi olabilirim ve bana iyi gelebilirdi ama doğrusunu o şekilde davranmak olmadığını hiç bir zman bilemezdim. Ben her zamn şükretmesini bilen bir insanım bu anı yasayaip gerçekleri görmek bile benim için büyük nimet ilerde elime bir yerden para geçse bile nasil davranmam gerektiğini iyi biliyorum
Davranmaman gerektiğini biliyorsun, o zaman çok para kazan ve kötü olma? Demek ki olay para değil kişilikte.
Oncelik ihtiyaçlarım olurdu ondan sonra benim her zaman hayalim olan çocuk esirgeme kurumuna bağış yapardım eee para da fazla çok şey yapardım diye düşünüyorum
O kadar para kazansan emin ol bunların hiç birini yapmazsın 😄
Ama paranın insanı değiştirdiğini çok iyi biliyorum
Dediğim gibi 250 bin kazansan srn de bunu yapmazsın ama şöyle söylim para olması iyi bişey
Zengin olduğun için ortak bir fikre varamayacağimizi biliyorum ama hayır ben o kadar kazansam yine de yapardım çünkü benim ilk evim orasiydi nerden geldiğimi unutamam
Para olması iyi bir şey evet ama nereye harcayıp hayatını nasil şekillendirdinde önemli
12 yaşına kadar bildiğin köyde yaşadım, inek koyun baktık, her bayramda köyümüze gideriz, geldiğimiz yeri unutmadık, unutmayı da düşünmüyorum, şu an gelirimiz iyi diye ego da yapmıyorum, sadece para olması hayat kalitesini ve standartlarını çok arttırır, bu da huzur ve mutluluk getirir, aslına bakarsan sizin de geliriniz iyi, o yüzden böyle rahatsın ama babanın geliri olmasaydı şu an burada böyle konuşmazdın.
Hangi semt
Adan/Seyhan yaa
Adana*