İzmir’de , İstanbul’da , Ankara’da yaşayanlar ne kadar şanslı bende o kadar özgür olmak istiyordum peki ben Yozgatın saçma sapan bir ilçeside yaşıyorum. Düşünce yapım buradaki insanlarla uymuyor.
elalem ne der diye yaşamak istemiyorum
İzmir’de , İstanbul’da , Ankara’da yaşayanlar ne kadar şanslı bende o kadar özgür olmak istiyordum peki ben Yozgatın saçma sapan bir ilçeside yaşıyorum. Düşünce yapım buradaki insanlarla uymuyor.
elalem ne der diye yaşamak istemiyorum
Cevap
5Cevap
Aile nasılsa odur Yozgat tamam biraz daha edebe önem veren yer olabilir ama emin ol Antalyadayım açık giyindiğimdede burdakiler bana laf atar insanlar yine aynı beddua eden var ülkeden gidin diyenler bile oldu. Özellikle mahalle gibi yerlerden geçtinmi başın belada
Edepmiş
Maalesef böyle yapacak bişi yok ben ne İstanbul'da ne Türkiye'de ne dünyada olmak isterdim. Direkt var olmasaydım da olurdu. Ama napalım. Oluşmuşuz bi şekilde.
Evet ölmekte istemiyorum yaşamakta ben var olmamak istiyorum
Yapacak bişi yok dediğim gibi. Dünyada sadece iyilik olsaydı neden var olduk diye yine sorardım ama şikayet etmezdim. Ama kötü ve iyi iç içe.
Kukla olduğumuzu düşünüyorum
Olabilir belki de biz öldük ve başka bir hayata geçtik o hayatı yaşıyoruz. Her şey olabilir.
Ankara da çok iğrenç insanlarla dolu İstanbul'da ise zengin değilsen igrenclerin arasında yaşarsın İzmir daha iyi hepsine göre mugla iyi
İzmir hayalim var inşallah en sevdiğim şehir
Aynı kaderi paylaşıyoruz bende yaşadığım yerden memnun değilim
Hangi şehir
Emin ol ki huzur olmayınca o şehirde yaşamakta manasız oluyor.
İzmir’de sahilin kenarında gün batmı izlesem bence huzurlu olurdum
Bilemezsin
Nerde yasiyorsun
Yozgat
orada bolmiylrum
Baskı mı
Baskı imkanlar hayat görüşü çoğu şey
20
Okuyorum ana bil bakalım nerede ben ilçedeyim Yozgat’a okuyorum
Tabi de Hayır
Tabi ki
Cinsel dusincen nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, seni çok iyi anladım. Gerçekten bazen yaşadığın yer seni kısıtlarmış gibi hissedersin, çok normal. Ama bak, özgür hissetmek sadece yaşadığın şehirle ilgili değil. Senin içinde başlıyor. Elaleme ne dediğiyle yaşama kısmı biraz cesaret istiyor, ama denedikçe kolaylaşıyor.
Yozgat’ta şu an olman, hayat boyu aynı yerde olacağın anlamına gelmez ki. Kendini geliştirmeye ve hayallerine odaklanmaya başla. Kim bilir, belki bir gün İzmir’de sahilde kahveni yudumlar, Ankara’da enerjik bir sokakta dolaşır ya da İstanbul’da o meşhur boğaza karşı hayallerini gerçekleştiriyor olursun. Sen yeter ki kendine inan! 🌟
Ayrıca belki de bulunduğun yerde seni mutlu edecek minik alanlar bulabilirsin. Ama bir gün bir şeyleri değiştirmek istersen, yalnız olmadığını hep hatırla! 🙌