Selam dostlar yaşadığım yer de ki insanları ve oturduğum yer de ki insanları ortamlarını sevmiyorum onlara gözükmek istemiyorum çünkü ne zaman gözüksem arkamdan dedikodu yapılıyor yok parası var pulu yok yok arkadaşı yok manitası falan yok yok arkadaş çok zengin mirası var falan diyip her yere yaymaya çalışan insanlardan nefret ediyorum o kişilerden o yüzden insanlara gözükmek istemiyorum amcaları mi taniyanlar beni de tanıyorlar ve nelere sahip olduklarını bildikleri için bu sefer dışarı çıkıp insanlara gözükmek istemiyorum onlardan kaçmak istiyorum kendimi eve kapatıp depresyona sürüklenmek istemiyorum ama mecburum çünkü onlara görünmek istemiyorum beni taniyorlar ama iyi bilmelerini isterdim açıkçası amcami tanıyanlar beni de tanıyorlar haliyle babamı tanıyanlar beni de tanımış oluyorlar ve bu da her yere yayılıyor hiç canım sıkılıyor çok bu tür konulara bir keresin de kahveye takılmıştım ve orada dedikodu çok yayıldı yok hiçbir şey bilmiyorum yok parası var bu çocuğun gibisinden nefret ediyorum ne yapmam lazımdır benim bu kisiliklerden kurtulmam ve dışarı çıkmamı sağlamak adına ne yapabilirim sizce?
2 ay
Yaşadığım şehri sevmiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Bence ilgin varsa bir müzik aleti çalmayı öğrenmek için kursa yazılabilirsin. Hem insana faydalı hem de güzel bir hobi.
Biraz dertleşebilirmiyiz peki?
Rica etsem
Olur tabii
Ya başıma gelen talihsiz olaylar oldu ve bu olaylar yüzünden hastane de yatmak zorunda kaldım Ailem yüzünden de biraz yatmak zorunda kaldım ama başıma talihsiz olaylar oldu oturduğum yer de ki insanlardan ve hayatlarından dolayı canım sıkkın biraz
Çünkü Arkamdan dedikodum yapıldı İnsanlar farklı şeyler duymaya başladı yok ben zenginim yok param varmış kahveye takılıyordum o yüzden başıma gelen olaylar oldu doğrusu o yüzden dışarı cikamiyorum ingstagramdan herkesi ekliyorum diye herkesin ağzına laf oldu hiç karı kızla isim yokmuş falan gibi laflar bile duydum sizce ne yapmalıyım dışarı çıkmak ve o insanları görmek istemiyorum doğrusu kardeşim
Hocam tam olarak başınıza nasıl bir talihsiz olay geldi bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anladım kadarıyla bile çevrenizdeki insanlar biraz sığ beyinli. Farklı etkinliklere kurslara katılıp yeni insanlarla sosyalleşin ve hobiler edinin bence
Tamam Ama Ben insan görmek istemiyorum ki kimseyle muhaytap olmak bile istemiyorum o yüzden evde oturuyorum mecburi olarak çünkü onları her gördüğüm zaman moralim ve canım sıkkın oluyor
Bence zorlayın kendinizi evde depresyona ya da bunalıma girmez misiniz?
Valla tek arkadaşim oyun oyunla vakit geçirdiğim için pek sorun olmuyor kendimi oyunlara veriyorum dışarıyla dışarıda ki hayat ile bir alakam kalmıyor
Çünkü insanlardan çok zarar gördüm
Az çok anlayabiliyorum ama eve kapanıp sadece oyun oynamanın tek sana zararı olur, belki ilerde pişman olursun bu yaşları oyunla mı geçirdim diye :(
Evet çok pişmanlığım oluyor ama dışarı da ki hayatı bilmiyorum ki bilmediğim için de zorlanicağim ve hiçbir şey yapamiyacagim başarısız olmak en kotu duygumdur çok moralim düşüyor gerçekten de :(
Şimdi profilinizde gördüm matematik öğrenmek de istiyorsunuz günlük onada vakit ayırın güzel olur
Ama şöyle düşünün ne kadar başarısızlık o kadar deneyim
Tabi kii ama görmek istemediğim insanlar var bu durum da ne yapmalıyım veya anlattıklarıma göre siz benim yerim de olsaydınız ne yapardınız hem akrsbalarin tarafından tanıniyorsunuz ve bilinen bir kişisiniz ne yapardınız gerçekten bu durum da siz olsaydınız?
Sanırım siz etrafınızdaki kişileri çok takıyorsunuz ama günlük hayatınızı bu insanlara göre şekillendirmek mantıklı mı?
Mantıklı değil tabi ki de
Ya bende okulda çok sıkıntılı durumlar yaşadım ama o insanlardan kaçmaktansa, taksam bile takmamaya çalışmak çok daha iyi geldi
Haklısınız tüm yaşananlar sizce unutulur mu yeniden bir hayata baslanilabilinir mi?
Ya elbette her şey sizde bitiyor ama yerinde saymadan bir adım atmalısınız :)
Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne yaparsınız merak ediyorum
Arkanızdan dedikodunun yapılıyor her yere sinirleniyorsunuz sinirinizi çikarticak bı yer arıyorsunuz falan
Dediğim gibi kafaya taksam bile onları görmezden gelmeye çalışırdım ve farklı alanlara yönelirdim ki zaten öyle yaptım. Yeri geldiğinde enerjimi sömürdüler, mentalimi düşürdüler keşke ölseler falan dedim ama gerçekci olursak o insanların hiç bi amacı yok o kadar boş ve ezikler ki onları 1 saniyeden fazla takmak bile kendimize hakaret aslında. Sadece kendinize odaklanın.
Tabii en basit çözüm onlardan uzaklaşmak ama bunu eve kapanıp saatlerce oyun oynayarak yapmayın
Anladım ama Dışarı çıktığım zaman onları görünce çok moralim bozuluyor gerçekten
Ya benimde öyleydi ama sihirli bi hap yok ki içelim kimseyi takmayalım 🥺
Ben bu olayları yaşadığım için ilaç kullanıyorum zaten maalesef ki
Ne yapabiliriz acaba bir kurtulmanin yolu yok mudur bu durumun hayatı yaşasak
Tek sorun dedikodu etmeleri mi yoksa başka şeyler de mi oldu?
Tek sorun o bir kaç yere de saldirmişliğim oldu ama Allah'tan başka bir şey olmadı hastalık zamanım da aslında hasta değildim de hastaydim işte maalesef
Ya Oturduğum yer de Amcalarım var Amcami babamı taniyan da beni tanimiş oluyor haliyle dedikodu hızla yayılıyor açikcasi
Amcam Kulüpte çalişiyor ve onların çevresi de benim Ailemi falan tanıyor
Kulüp dediğim spor kulübü kahvehanesi falan var mesela
Ayrıca Amcamın akrabalari da beni tanıyor amcamın dunurleri falan
Tanıdıkları için sıkıntı yaşıyorum haliyle doğrusu
Hiç terapi aldın mı peki antidepresan alıyorsun sanırsam
Hayır Antidepresanlik bir durumum yok
Terapi alsam ne işime yariyacak ki. ?
Ne yapsam bilmiyorum of birde ebcok sürekli stresten dolayi yemek yiyorum kilo alıyorum kiloma vuruyor bu sefer de ya
İşinde uzman birinden tavsiye almak daha iyi olabilir belki
Stres durumu bende de var her gün başım ve midem ağrıyor anlayabiliyorum seni :(
Knk napacağim ben bugidisle kendime çok üzülüyorum dışarı çıkmam da lazım çıkmam katiyen lazım
Ayrıca evlenicem ya evlilik nasıl sürücdk hiçbir fikrim yok doğrusu
Ya işte biraz özgüvenini toplayıp zorlaman lazım.
Hayırlı olsun hocam bence çok daha iyi olur senin için
Evet olacakta nasıl olacak hiçbir fikrim yok dışarı çıkmıyorum etmiyorum
İşte beraber çıkıp gezin, eminim evleneceğin kişi sana her durumda destek olur
Evet öyle olması lazım yoksa başka türlü çok zor açıkçası
İnşallah kurtulursun bu sıkıntılı düşüncelerden ama unutma top sende. Sizin içinde en hayırlısını diliyorum 🙏🏻
Kardesim sen olsaydin neler yaoardin benim durumum gibi olsaydı seni herkes tsnisaydi herkese istek atan birisi olsaydın malın mülkün paran zengin olaaydin bir de?
Herkese niye istek atıyorsun orasını anlamadım
Hani ekliyim de arkadaş olsun icabiyla ekliyordum ama millet bikiyordu üst üste hesap açardım eklwrdim insanları
Amaç tanınmak arkadaş olmak idi
Yani bu durum dışarıdan biraz yanlış anlaşılır gibii
Hocam madem zenginsin kendine bir sürü şeyde fırsat yaratabilirsin.
İşte yanlış anlaşıldığı için bu tarz durumları yaşadım açıkçası
Ne yapsan doğru anlarlar sence
Of of fena halde moralim bozuluyor şu an
Benden dolayı mı
Keşke o hataları yapmasaydim da bu hallere gelmeseydm
Yok yaşadığım şeyleri düşündüm de
Şu an yaptığın hatalardan dolayı pişmansın ama ilerde bu duruma takılı kalıp hiç bir şey yapamadığın için pişman olma en azından
Bence terapiyi bi düşün
Bu arada iyi ki varsınız derdimi paylasabileceğimizin olmasına çok sevindim doğrusu 🙏
Rica ederim ne demek sizde iyi ki varsınız :)