memnun değilim
Bir başkadır benim memleketim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Memnun olmamayı geçtim, artık nefret ediyorum. Her günüm, her dakikam küfür ederek, lanet okuyarak geçiyor. Sorguluyorum kendimi hep, bu kalabalıkta, bu streste, bu pislikte hâlâ niye yaşıyorsun lan diye. Ya önümü göremiyorum, gelecek kurma düşüncelerimi bir temele oturamıyorum. Bir kümese 300.000 Tl verip geleceğimi ipotek altına sokmak sırf bu İstanbul denen bok çukurunda yaşamak için hiç mantıklı gelmiyor. Bu boktan şehirde hergünümün en az 2 saatini trafikte harcamak istemiyorum. Bu şehirde çocuk yetiştirmek istemiyorum. Çünkü gönül rahatlığıyla sokağa salamam. Saksı gibi evde tıkılı kalmasınıda istemiyorum. Başka şehirlerde iş bulmak için ilanlara başvuru yapıyorum. Bir fırsat çıksında kaçıp gideyim diye. Yok onlardanda geri dönüş olmuyor. Bunaldım iyice delirme noktasına geldim.
İstanbul'da yasamak kimin hayalı kiminin ise kabusu olmuş bir hale gelmiş 81 ilimiz de güzel tarihleri ile geçmişten bu güne fakat insanlar hayatı çekilmez hale getirecek boyutlara taşımakta sizede kolaylık diliyorum
Hayali olanlar bu çukurun içine daha düşmedikleri için bilmiyorlar gerçeği.
İstanbul sizi cok yormuş anlıyorum ama orda yasamak isterdim daha modern kültürlü medeniyeti aşmiş bir sehir
Maalesef hiçte öyle modern, kültürlü hele hele medeniyeti aşmış bir şehir değil. Dışarıdan güzel görünüyor sadece.
İstanbul' bir cok medeniyetten insanları icinde barındırdığı icin medeniyetler şehri de denilebilir.
30 a yakın şehir gezdim, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, ama Konya gibisini ne özledim, ne de sevdim...
Güzel 👍
İllet trafiği aşırı betonlaşmadan dokayı nefes aldırmayan sıcağı yobaz geri kafalı görgüsüz insanşarın bol olduğu giyiniş tarzından içtiğin sigaraya kadar öküz gibi bakan cahilleri ve daha bir çok berbat yanıyla İstanbul değil hatta Kocaeli İstanbul tamamın berbat
Aslında İstanbul ve diğer bütün 80 ilimizin de ayrı güzellikleri tarihi yerleri var fakat insanlar ah insanlar
Giyinişler tarzlar ırklar hepsi ni icinde barındırıyor İstanbul işte medeniyet odur
Bazen memnun bazen değilim.. Ruh halime göre değişiyor
Cevap
19Cevap
Alanya'da yaşıyorum. Doğasıyla, havası ve insanıyla herşeyi güzel.
memnundum son zamanları artık tanıyamıyorum başak ülkedemiyim diye Ankara güzel Ankara olmuş suriyeli nere baksam her yerdeler
Haklısınız evet anlıyorum sizi
Trafiginden betonlasmasindan gurultu ve kalabaligindan tiksindigim icin İstanbul izdirap resmen... ama İstanbul gibiside yok malesef... 😏
İstanbul heryer suriyeli kaynıyo.
İnsandan çok araba var..
Metrobüs çok felaket..
Ulaşım sıkıntı..
Bok gibi bir memleket muğlaya gidicem sevdiğimin yanına
Muğla evet güzel şehir İstanbul bir başka güzel fakat kalabalık bir hayli yoğun onuda anlıyorum
ankara/sincan neresini sevebilirim bok gibi bir şehir insanları desen onlarda ayrı beter zaten :/
şehri güzel yapan bilinçli insanlardır, tabi varsa... o yüzden yaşadığım şehirden memnun değilim.
Memnun değilim çünkü hem soğuk bir yer hemde nerde yobaz var burda
Hiçbiyerden memnun değilim yalnız kalmadıkça. Neden bilmiyorum ama hep uzaklara gitmek istemişimdir tek başıma..
İstanbuldan memnun değilim. 1 seneye kalmaz terkedeceğim #buşehreveda
Antalyam antalyam güzel antalyam 😊😊
İzmir deyim memnunum
Memnunum. Çünkü İzmir.
Fıstık gibi yer bence
Var bu şehir beni boğuyor
sopar şehri işte nesini seviim😏
Düzce gayet memnunum sakin ve kalabalık da değil
ben seviyorum bu şehri..
İstanbul'da yaşıyorum memnun değilim
Hayat şartları biraz zor İstanbul da ama yasam alanı olarak mükemmel
Haklısınız yinede güzel şehir