Başarılı/mutlu insanlar hayatlarında fark etmeseler bile çekim yasasını uyguluyorlar ama ben olumlu düşünmeyi kendime bir şekilde empoze edemiyorum. Çekim yasasını kullanan var mı aranızda? Hangi yöntem en etkili?
Uygulayıp etkisini gördüğünüz bir çekim yasası var mı?
Pozitif düşünce icin, düzene adım adımda olsa baslamak gerek. Eğer ki kitap okumayı seviyorsan, kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Bu sayede bilmedigin veya farkemedin zayıflıklarımı öğrenir kapatırsın ve gelişirsin. Çekim yasası kazanılan birşeydir. Düsünce tarzı fikirler ve artılar kazandıkça kendiliğinden gelecektir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok okudum ana düsünceyi de anladım ama kendime uygulayamıyırum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çekim yasasına inanmıyorum.
Doğrudur
Pozitif düşünce icin, düzene adım adımda olsa baslamak gerek. Eğer ki kitap okumayı seviyorsan, kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Bu sayede bilmedigin veya farkemedin zayıflıklarımı öğrenir kapatırsın ve gelişirsin. Çekim yasası kazanılan birşeydir. Düsünce tarzı fikirler ve artılar kazandıkça kendiliğinden gelecektir.
Çok okudum ana düsünceyi de anladım ama kendime uygulayamıyırum
Sorunun kaynagını bulmalısın, biraz yanlız kal ve bedeninle konus , sorunu araştır ve çözüm üret. Sosyalleş. İletişimini güclendir.
Sorunun kaynağı benim :d
Benim çekim yasam ters tepiyor neyi istemesem oluyor istediklerim ise olmuyor bu yüzden istediğim şeyi istemiyor gibi yapmamaya karar verdim😃
İşte bende öyle yapınca tamamen kapandı yollar haah
Yaa haha
O ney pek bilmiyorum ama birşeyi gerçekten istiyorsam eninde sonunda oluyor
Hah o oluyo işte
Her zaman çekim yasasına inanırım. Atalarımızın da dediği gibi “Aklına gelen başına gelir” o yüzden iyiyi düşünüp iyiyi çekmeye çalışırım.
Çekim yasası ne
Çekim yasası diye bir şey yoktur.
Var.
Kes