Eşimin annesi 2 oğlu var ikisine de düşkün. Allah'tan eşim kaynım gibi ana kuzusu değil normal şekilde değer veriyor. Kayınvalidem eşimle aynı ortamda iken oğlum da oğlum tarzı saçma hareketler yapıyor peşinden koşuyor ben eşime yüz vermeden normal davranıyorum ama baş başa farklı tabii.. eşim de kaynanama az ilgili davranınca kadın bana tavır alıyor. Çünkü eşim şımartılmaya gelmez hiç. Fazla ilgi gtunu kaldırıyor esimin. 😅 Şimdi kaynanama nasıl davranayım sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kaynanan cok korkunc birisi insan geliniyle yarısa girer mi? bence tavır yap buyuyememis hala
O anne olduğu icin kendini acindirip benim üstüme kocami doldurup salar maalesef hakkımı helal etmiyorum bu konuda bende umursamaz davranıp işime bakıyorum zaten kocam yüz vermeyerek içimi soğutuyor açıkçası karşılık verseydi patlardim belki 🤷♀️
hastalıklı bi durum aslında en iyisi umursamaz davranmak ama sen de bi yerde patlarsın
bırak o kaldırsın sne indir boş ver :))))) son sözü hep sen söyleyeceğin için :)
Aynen biz evimize çekildikten sonra bizim kurallarimiz geçer evde. Eşimle sorunum yok şükür. Yansitmiyorum çünkü
Aferim sana :))
Yokmuş gibi davran hakediyor belli ortalığı karıştırmak istiyor yazık kafasına
Ortamda birine diyor ki benim çocuklarım eteğinin dibinden ayrılmaz beni asla bırakmazlar şöyle böyle bana ve eltime duyuruyor güya. Vallah bende annesini atsın demiyorum kadın kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşırdı. Kocam da altından yaratılmadı ya adam olursa nikahımda tutarım yuvami yıkmam adam olmazsa kimse için katlanmak zorunda değilim sonuçta
Aferin kız doğru düşünüyorsun önce eşini çocuğunu düşünmek lazım tabi ki ana babanın yeri ayrı öncelik eş ve çocuk tabi ihmal edilmez ana baba da tabi essah bir ana babaysa çakma ana babalarda dolu çünkü
Benim anam babam bu konular da Allah var çok iyiler.. bi gün ne anam karıştı ne babam. Eşimden tek bi laf duymadım annen şöyle dedi baban böyle yaptı diye. Bende anneyim ama evladım büyüyecek birey olacak evlenecek illaki düzen değişecek ama bu beni sevmiyor olduğu anlamına gelmeyecek yavrum yuvasında mutsuz ise ne anlamı var? Kayinvslide annelik yapsa başımın üstünde yeri var da işte.
Yaw bazı kadınların kafa basmıyor ondan böyle triplere giriyorlar kaç yaş büyük kim bilir senden çocuk çocuk hareketler nedir yani
Sen gene kaynanaya normal davran. Olduğu gibi
Sonra eşinle aranız limoni olmasın.
Ben umursamıyor gibi yapıp işime bakıyorum. Kadın bana laf sokuyor ben görmezden geliyorum eşime de hiç bisey demiyorum. Kocam benden dolayı değil kendi yapısı itibariyle ilgi görünce karşındakini umursamayan bi tip. Bu konuda bende çok sıkıntı çektim eşimden kimseye belli etmedim sonra dengeyi sağladım.. kadın da bunun benden kaynaklı olmadığını anlasa bi
Anladimmm
Peki kaç yıllık evslisin
2 yıl
Çok da olmamış yani aslında ama
Klasik Türk gelini... Gelin kaynana kıskançlığı..
Kaynana gelinini kıskanıyor 😅
Aranızda pek fark yok... Kaynanan ne ise sen de o sun..
Hic de vallah ben esimin annesini sevip saygı duyup yanında olmasına hiçbir zaman karşı olmadım aksine destekledim ama annesi işi başka yöne götürdü çözemedim
Demenk ki senin ona annelik yapman gerekiyor.. Hadi göster anneliğini.. Bakalım çocuğuna nasıl davranıyorsun :D
Ben artık saldım insanları kim ne istiyorsa yapsın zamanında kaynanami uyarmisligim bile var benim koca fazla ilgiye gelmez yüz verme diye.. istediği ilgiyi alamayınca çocuklaşan da kendisi kayinvalidenin. Zaten hamileyim kendi kabuğuna çekildim bebeğimle ilgileniyorum. Kayinvslide evlatlarının büyüyüp aile olduklarını kabul etmek zorunda.
Hayır bu kıskançlıktır
Enteresan
Kudursun