Sevdigim çocuğu sürekli görmezden geldim ama o sürekli bakıyor hala neden?

Benim sevdigim bir cocuk var onun icin o kadar göz yaşı döktüm ki dünde fotoğrafina bakip ağladim neyse sorum şu ayni okuldayız bnden 1 yaş büyük
1 kere konuştuk bana bişisormuştu gecen sene ayni kattaydi siniflar bu sene olmucak ama okulda az kisi var gorurum heralde bu cocugun okulda sürekli bakislarini hissediyordum ama bole inatla cevirmiyordu gozlerini uzerimden karşımdan geciyor mesela ben geçene kadar dikiyor gozlerini bana surekli yanimdan geciyor ve sinifimin onunden gecerken surekli bana bakiyor bilmiyorum tesaduftur belki ama surekli benim sirama bakiyor gozgoze geliyoruz her tenefuste hatta bigun baska bir sinifta oturuyodum bizim sinif bostu arkasini çevirip bizim sinifa benim sirama bakti gordum ne bilim ben bu cocuga basta bakiyodum hafiften ama kaciriyodum gozlerimi sonra arkadasimin hoslandigini ogrendim ve cocuk cok egoist o yuzden gormezden gelmeye basladim surekli ama o yinede bana bakmaya devam etti yanindan geciyorum hic ayirmiyo neden yapiyo sizce?
Daha once cok umitlenmistim benden hoslandigini dusundum ama sonra benle ayni siniftan bir kiz o cocugun kendine yavşadığını falan solemis bir arkadasima ve kiz da cok kardeşim bir kiz adı cikmis bir kiz ve bu çocuk fcede yine alt sınıftan bir kizin 2 yil onceki 3 fotosunu begenmis ve yine alt sınıftan kimseyi takip etmezken 2 kizi takip etmeye baslamis gecen hafta hatta fotolarini begenmis.
Bilmiyorum ben instagram veya face falan kullanmiyorum. ne yapmaya calisiyor sizce bende surekli gormezden geliyorum yolumu degistiriyorim ve benim bakislarim cok sert ve ve cok soguk gozuktugumu soluyorlar ve cidden ona bir goztemasi kursam bile sert bakiyorum..
Ve o arkadasim artik sevmiyo o cocugu sizce napmali yim bu xocuk cok egoist o yuzden belli etmek te istemiyorum onun icin siradan basit gozukmek istemiyorum çünkü zaten okulun en yakisiklisi bissuru seveni var begeneni var dolu
Baya uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum

Sizce bu sene napmaliyim
GormezDen gelmeye devam edersem geri tepermi
Sevdigim çocuğu sürekli görmezden geldim ama o sürekli bakıyor hala neden?