Aşk İlişkileri Sürekli bakıştığım çocuk artık bakmıyor, neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2 aydır her gün bakışıyorduk artık bakmıyor Sürekli bakıştığım çocuk artık bakmıyor, neden olabilir? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Belki başkasını bulmuştur 0 0 Yorumla
perla23 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. 2 ay uzun bir süre bakismak icin. Birinin harekete gecmesi gerekiyordu. O yuzden ilgisini kaybetmis olabilir 0 0 Yorumla
TamactiJunn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Artık bakacak yeni biri çıkmıştır karşısına. 0 0 Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl fsrklı kızlar dikkatini çekmiştir sende konuşmayınca filan hop kaymıştır oraya 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her erkeğin karakteri aynı değil ki ya da bakış açısı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belki size karşı ilgisi eksilmiş olabilir. Yaşınız kaç bu çocukla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onun yaşını bilemiyorum ben 20 yaşındayım Yorumla
benmniyedinazorumyok Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl tüm ruh hastası erkekler böyle yapıyor uzak dur xd 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 2 aydır hergün bakışıyorduk birden bakmayı kesti neden Yorumla benmniyedinazorumyok +1 yıl 2 ay bakışmakta olmaz zaten eğer hoşlanıyor olsaydı bir şekilde konuşurdunuz kısacası egosunu tatmin ediyor bana da bakıyor hoşlanıyor filan diye Yorumla Soran +1 yıl Artık bakmıcam gerzkalıya Yorumla benmniyedinazorumyok +1 yıl en doğrusu sakın ilgisini çekmeye çalışma aşırı sinir oluyorum böyle erkolara ya sdjkfgd Yorumla Soran +1 yıl Nasıl davranalyım ona Yorumla benmniyedinazorumyok +1 yıl yokmuş gibi Yorumla Soran +1 yıl Kudururmu ozaman Yorumla benmniyedinazorumyok +1 yıl bence evet kjfdfdfs Yorumla Soran +1 yıl Yarından itibaren öyle yapıcam bu kişide bana karşı hoşlantı yokmı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Onu ne yapacaksin Akyazilim. Geliyorum seni almaya, mesajini ac beklyorum seni 0 0 Yorumla
Kaptan0007 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 2 tarafta bir atılım yapmazsa daha nekadar bakayım demiştir 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Soğutucak hareketler yapmışsındır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla
champliver Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. İlgisini kaybetmiş olabilir sana karşı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama Yorumla champliver +1 yıl Orasını bilemem Yorumla
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bakış açısını değiştir mistir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla KeremKurt06 +1 yıl Radar kontrolü sırasında hiz sınırını aşan bir başka araca ceza yazmaya gitmiştir. 2 ay bakismak nedir arkadaş yaa Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim 2 aydır her gün bakışıyoruz Yorumla KeremKurt06 +1 yıl Hevesi geçmiş demekki Yorumla Soran +1 yıl Böyle hevesmi olur Yorumla KeremKurt06 +1 yıl Bende bakıştım durakta bi kızla 1 ay kadar sonra aynı saatte başka bi kız geldi durağa artık ona bakıyorum ama sadece. bakiyorum içinde aşk sevgi besleyen biri 2 ay bakarmi bu devirde Yorumla Soran +1 yıl Amacınız ne tam olarak Yorumla Soran +1 yıl Bakmaktaki amaç ne Yorumla KeremKurt06 +1 yıl Özel den yazıyorum Yorumla KeremKurt06 +1 yıl Mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atamıyorum Yorumla
Eceeee70 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Demek ki artık senden hoşlanmıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye ama Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşkınız başlamadan bitmiş😅 0 0 Yorumla
lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl ya ümidi kesmiştir, ya da başkasını bulmuştur. 0 0 Yorumla
1Proko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Başka kişilere bakıyordur 😉 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden Yorumla 1Proko +1 yıl Sende ışık görmemiş olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla 1Proko +1 yıl Nasıl baktığını nerden bileyim ama baktığı şekilde sende ışık görememiş Yorumla Soran +1 yıl Çapkın şekilde bakıyordu Yorumla Soran +1 yıl Işık konusunu anlamadım Yorumla 1Proko +1 yıl Çapkın şekilde bakıyorsa cinsel yönden bakıyordu o zaman Yorumla Soran +1 yıl Hoşlantı yok yani Yorumla 1Proko +1 yıl Hoşlanti vardır cinsellik düşündüğü için Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsnaa bana Yorumla Soran +1 yıl Ona nasıl davranmalıyım Yorumla 1Proko +1 yıl Experim düşük sen yazsana Yorumla 1Proko +1 yıl Sende 1 expersin hadiii🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yazışcaz Yorumla 1Proko +1 yıl Ne saçma ya mesaj için 3 xper istiyor Yorumla 1Proko +1 yıl Skayp veya snap var mı sende Yorumla Soran +1 yıl Ben devamlı giremiyorum o yüzden yükselmiyor xperim Yorumla Soran +1 yıl Bu çocuk beni sevmiyor mu yani Yorumla 1Proko +1 yıl Hoşlanti vardır ama sevmek hemen olmaz Yorumla Soran +1 yıl O bakınca ben bakışlarımı kaçırıyordum ana şimdi o bakmyor artk Yorumla 1Proko +1 yıl Senin bakmadığını gördüğü için artık bakmıyor iste sende bak ona kaçırma gözlerini Yorumla Soran +1 yıl Ama sürekli telefona bakıyor telefonla konşyır sevgili yaptı galiba Yorumla 1Proko +1 yıl Olabilir belkide yapmıştır Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ona sor 0 0 Yorumla
whdhsjjd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Gözü görülmüştür 😂😂😂 0 1 Yorumla whdhsjjd +1 yıl Yorulmuştur olacak o😂😂 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. soğumuştur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla _Thanos_ +1 yıl istemiyordur Yorumla Soran +1 yıl 2 ay her gün bakışıyorduk şimdi mi istemiyor Yorumla _Thanos_ +1 yıl evet Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. sıkılmış 0 0 Yorumla
DertsizAdam35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sıkılmıştır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden Yorumla DertsizAdam35 +1 yıl bilemiyorum orasını tartışmak lazım Yorumla Soran +1 yıl 2 aydır her gün bakışıyorduk birden kesti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Belki başkasını bulmuştur
2 ay uzun bir süre bakismak icin. Birinin harekete gecmesi gerekiyordu. O yuzden ilgisini kaybetmis olabilir
Artık bakacak yeni biri çıkmıştır karşısına.
fsrklı kızlar dikkatini çekmiştir sende konuşmayınca filan hop kaymıştır oraya
Her erkeğin karakteri aynı değil ki ya da bakış açısı
Belki size karşı ilgisi eksilmiş olabilir. Yaşınız kaç bu çocukla
Onun yaşını bilemiyorum ben 20 yaşındayım
tüm ruh hastası erkekler böyle yapıyor uzak dur xd
2 aydır hergün bakışıyorduk birden bakmayı kesti neden
2 ay bakışmakta olmaz zaten eğer hoşlanıyor olsaydı bir şekilde konuşurdunuz kısacası egosunu tatmin ediyor bana da bakıyor hoşlanıyor filan diye
Artık bakmıcam gerzkalıya
en doğrusu sakın ilgisini çekmeye çalışma
aşırı sinir oluyorum böyle erkolara ya sdjkfgd
Nasıl davranalyım ona
yokmuş gibi
Kudururmu ozaman
bence evet kjfdfdfs
Yarından itibaren öyle yapıcam bu kişide bana karşı hoşlantı yokmı
Onu ne yapacaksin Akyazilim. Geliyorum seni almaya, mesajini ac beklyorum seni
2 tarafta bir atılım yapmazsa daha nekadar bakayım demiştir
Soğutucak hareketler yapmışsındır
Ne gibi
İlgisini kaybetmiş olabilir sana karşı
Neden ama
Orasını bilemem
Bakış açısını değiştir mistir
Nasıl yani
Radar kontrolü sırasında hiz sınırını aşan bir başka araca ceza yazmaya gitmiştir. 2 ay bakismak nedir arkadaş yaa
Ciddiyim 2 aydır her gün bakışıyoruz
Hevesi geçmiş demekki
Böyle hevesmi olur
Bende bakıştım durakta bi kızla 1 ay kadar sonra aynı saatte başka bi kız geldi durağa artık ona bakıyorum ama sadece. bakiyorum içinde aşk sevgi besleyen biri 2 ay bakarmi bu devirde
Amacınız ne tam olarak
Bakmaktaki amaç ne
Özel den yazıyorum
Mesaj at
Mesaj atamıyorum
Demek ki artık senden hoşlanmıyor
Niye ama
Baktı olacağı yok bakmıyor.
Aşkınız başlamadan bitmiş😅
Kör olmuş belki
ya ümidi kesmiştir, ya da başkasını bulmuştur.
Vazgeçmiştir . Ya da sıkılmış olabilir
Başka kişilere bakıyordur 😉
Ama neden
Sende ışık görmemiş olabilir
Ne konuda
Nasıl baktığını nerden bileyim ama baktığı şekilde sende ışık görememiş
Çapkın şekilde bakıyordu
Işık konusunu anlamadım
Çapkın şekilde bakıyorsa cinsel yönden bakıyordu o zaman
Hoşlantı yok yani
Hoşlanti vardır cinsellik düşündüğü için
Özelden yazsnaa bana
Ona nasıl davranmalıyım
Experim düşük sen yazsana
Sende 1 expersin hadiii🤣🤣🤣
Nasıl yazışcaz
Ne saçma ya mesaj için 3 xper istiyor
Skayp veya snap var mı sende
Ben devamlı giremiyorum o yüzden yükselmiyor xperim
Bu çocuk beni sevmiyor mu yani
Hoşlanti vardır ama sevmek hemen olmaz
O bakınca ben bakışlarımı kaçırıyordum ana şimdi o bakmyor artk
Senin bakmadığını gördüğü için artık bakmıyor iste sende bak ona kaçırma gözlerini
Ama sürekli telefona bakıyor telefonla konşyır sevgili yaptı galiba
Olabilir belkide yapmıştır
Gözleri bozulmuş
Başkasına bakıyordur
Utanıyor olabilor
Ona sor
Gözü görülmüştür 😂😂😂
Yorulmuştur olacak o😂😂
Başkasına bakıyordur
İstemiyor
Başkasına gözü kaymıştır
soğumuştur