Psikolojik olarak çok kötü hissediyorum?

Soru detayları: Merhaba anenm ve babam ben 6 yaşımdayken boşandı ben şu anda 18 yaşımdayım boşandıktan sonra babamda annemde hep birbirlerini kötülediler birbirlerine hep laf attılar artık 3 kardeşiz artık bizi hiç önemsemiyorlardı bende o yüzden çok içime kapanık biri olarak büyüdüm okulda arkadaşlık kuramadım kimseyle biri vardı ama üzerimden ego tatmini yapmaya çalışıyordu hep yinede en azından bir arkadaşım olsun diye bir şey demedim 8 yıl boyunca arkadaş kaldım onunla hep çok içime kapanık oldum kimseyle konuşamadım utanıyordum özgğvenim yoktu annem babam bile dinlemiyordu beni onlar niye dinlesin zaten 9 yaşımdayken annemin sevgilisi oldu annemi bile kıskandım arkadaşı olduğu için benim bile arkadaşım yoktu ama o artık sevgilisiyle her gün buluşmaya başladı sabah işe gidiyordu akşam 5te geliyor sevgilisini çağırıyordu geceye kadar sohbet muhabbet ederlerdi annem iş yerindekileri ona anlatırdı çok kıskandım biliyor musunuz ben hayatım boyunca kimseye rahat rahat bir şey anlatmadım babam ben 12 yaşımdayken evlendi kadın abalalrımı ve beni istemedi babamda bir şey demedi ama zaten bizde babamla çok görüşmeyi sevmiyorduk o yüzden pek sorun olmadı zaten babamdan hep nefret etmiştim anneme attığı iftiralar yüzünden ben küçük olduğum için bana anlatmazdı ama ablalarıma hep anlatırdı 1 yıl sonra aldı beni karşısına annemin boşanmadan önce onu aldattığını anlattı saçma sapan senaryolar yazdı zaten içime kapanıktım anneme iftira attığını biliyordum ama bu seferde babam niye böyle diyerek daha çok içime kapandım liseye gittim insanalr beni sevsin diye uğraştım şakadan anlamadığımı düşünmesinler diye zorbalandığımın farkında olmama rağmen bir şey demedim çok özgüvensizim çok içime kapanığım çrkinim sesim iğrenç hiçbir işe yaramıyorum annem hep benim aptal olduğumu söylüyor ben beceriksizim aptalım ama annemin benden istediği şeyleri yapamıyorum annem babam hiç yanımda olmadı hep kendi başıma atlatmaya çalıştım ve deprem oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Depremden sonra ilk aşkım ortaokul aşkım öldü onun ölümü beni çok etkiledi aylarca odamda gizlice ağladım kimse görmeden ona mektuplar yazdım içine daha çok kapandım ama ailem bunu bile anlamadı psikoloğs gitmek istesem derdin yok derler derdimi anlatsam abartıyorsun derler o yüzden psikoloğa göndermeyeceklerini biliyorum ama bunalrın hepsi onların suçu sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Psikolojik olarak çok kötü hissediyorum?