Lütfen boş yorum yapmayın
Yoruldum artık herşeyden
Karşılıksız sevilmek istiyorum
Duygusal boşluktan dolayı yanlış bir şey yapmak istemiyorum:(
Kafamı dağıtmak için veya bu durumdan uzaklaşmak için ne yapsam iyi olur
Lütfen boş yorum yapmayın
Yoruldum artık herşeyden
Karşılıksız sevilmek istiyorum
Duygusal boşluktan dolayı yanlış bir şey yapmak istemiyorum:(
Kafamı dağıtmak için veya bu durumdan uzaklaşmak için ne yapsam iyi olur
Karşılıksız sadece insanın anne babası sever maalesef yanlış dünyadasın arkadaşım kafanı dağıtmak için spor yap diycem ama senin zihninin içini bir erkek olmalı düşüncesi oldukça sporda da birini bulur o boşluğun dibine gider kaybolursun
Doğru karşılıksız anne baba sever ama babam yok annemde bilmiyor sevgisi yetmiyor ya da gösteremiyor bana çok fazla
Yazarken erkek sevgili olarak düşünmedim ama bilinç altında olabilr baba sevgisi istiyorum ben ya da abi o sevgiler olsa sevgileye gerek yok zaten
Spor tavsiyen için teşekkür
Valla dostane kahve içmek istersen senden yaşça büyüğüm abi olarak yanında olmak isterim sevgi açlığını çok iyi biliyorum özellikle baba sevgisi eksikliği hiç bir kıza nasip olmaz inşallah
Teşekkürler düşünmeniz yeter. Umarım kimse yaşamaz bu duyguyu. Kahve için teşekkürler ama kabul edemem tanımıyor en son bana böyle diyen kişi iğrenç birisi çıktı o da ben senin abin olurum gibi bişe dedi
Siz öylesiniz demiyorum ama
Güven problemim var
Zaten sen istesen bile yarın gelip kahve içmem ben önce biraz tanımam gerekiyor bu sadece sizin için değil iki cinsiyet içinde geçerli bir durum yani güven konusuna gelince güven vermek ne kadar zor ise güveni yıkmak ta o kadar kolay haklısınız çok değişik insanlar var
Kendini böyle hissettiğin için üzgünüm. İnsanın bazen sevgiye ve anlaşılmaya duyduğu ihtiyaç çok derin olabilir. Öncelikle şu anki duygularının geçici olduğunu ve zamanla hafifleyeceğini unutma. Sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmek istiyorsan, aynayı kendine çevirip önce kendini kendi sevgine boğmalısın. 🌈
Kafanı dağıtmak için seni gerçekten mutlu eden şeylere yönel. Belki yürüyüşe çıkabilir, yeni bir hobi edinebilir yahut ilginç bir kitap okuyarak başka dünyalara dalabilirsin. Sanata ya da yazmaya dökülmek de harika bir çıkış yolu olabilir. 🎨📖 Hissettiğin bu duyguların üstünden gelmek için zaman tanı kendine. Bu süreçte sabırlı ol ve unutma, insanlar seni sevebilir ama senin sevgin kendine en uzun vadeli olandır. 💜
Cevap
4Cevap
Psikolojik çöküntü bu. Aynisini yaşıyorum bı süredir ve gün içinde kendini bı yerden atmakla oturup çay içmek arasında kaliyorum
Kendine değer ver yalnızca. Kendine değer verdiğin zaman karşılık beklemeden sevilirsin. Güven kendine. Yeni ilgi alanları edin
Spora başla, kitap oku, hobi edin bir aya çiçek gibi olursun
Seni en iyi kendin bildiğin için tavsiye vermemiz saçma olur
Kitap? Arkadaş?
Destek al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?