Küstüğümüz arkadaşımızla bana hiç söylemeden barışıp fotoğraf atan arkadaşımdan soğumam normal mi?

Şöyle özet geçeyim Nur herkesle çok hızlı arkadaş olabilen biri ve benim ortaokul arkadaşım ama okul bitince yakın olmadık o bizden iki yaş büyük bir kızla takılıyordu neyse sonra biz gene samimi olduk ve bizden büyük kızla üçümüz hep birlikte olmaya başladık ama nur sürekli diğer kızı aşağılıyordu küsüyordu diğer kız da durmadan ağlıyordu neyse aylar geçti nur bana çok sağlam kazık attı ve bir hafta sonra da diğer kıza aynı şeyi yaptı ikimiz de küsmüştük buluşma kararı alırdık telefonunu kapatıp başka biriyle buluşurdu düşünün ve diğer kızla küsünce arkasından öyle şeyler söylemişti ki çok soğumuştum neyse aradan bir yıl geçti ve bugün o arkadaşım Nur u etiketleyip canım diye paylaşmış hiç haberim yok sinir olduğum şey şu günlerdir bana yazmıyordu buluşmuyorduk her gün çıkalım diyen kız dışarı hayali birileyle çıkıyordu her neyse öyle işte çok soğudum hikayeyi gördüm ama görmezden geldim konuşmak istemiyorum bile abartıyor muyum
Küstüğümüz arkadaşımızla bana hiç söylemeden barışıp fotoğraf atan arkadaşımdan soğumam normal mi?