Böyle ondan nefret edecek hâle geliyorum ama umursamıyor bile açıkçası, önemli biri değil kaybetsem üzülmem ama gerginlik beni kötü etkiliyor
2 ay
Böyle ondan nefret edecek hâle geliyorum ama umursamıyor bile açıkçası, önemli biri değil kaybetsem üzülmem ama gerginlik beni kötü etkiliyor
Arkadaşlar arasında tartışmalar olması normal ne kadar yakın olduğuna bağlı. ben açık iletişimci olan bir insanım ve neye kırılıp kırılmadığımı uzun süreli olan arkadaşlarım anlarlar. Dolayısıyla da kırılacağım şeyler yapmazlar. (Bile bile yapiyorsa zaten direk biter) Tartıştığımız konular çok ufak olur ve bununla da eğer hani bilmeden kırdıysak birbirimizi iki taraf da özür diliyor genelde. Eğer seni umursamıyorsa sana değer vermiyor demektir. Uzgünüm, bunda da hayatından çıkarman gerekir. ufak tartışmalar oluyor sekiz yıllık arkadaşız o aniden böyle modu düşüyor bunu ama yani böyle oluyor anlık şeyler ya çok takılmamak lazım. Dedigim seyde cok detay dusunmeye gerek yok mesela ama aliniyor iste neyse.
Arada gerginlik yaşamak normal, herkesin olur ama senin bu kadar gerilmen önemli 🧠💔
Eğer seni yoruyor, sinirlendiriyor ve değmediğini düşünüyorsan mesafeyi arttırman daha sağlıklı olabilir.
Konuşup netleştirmeyi de deneyebilirsin, ama umursamıyorsa zorlamak zorunda değilsin.
Kendini iyi hissettiğin insanlara yakın dur, huzurun her şeyden değerli 😊✨
Cevap
3Cevap
Normal değildir.
En güzeli boş verip geçmen onu ve çok rahat edeceksin güven bana
Bende yaşıyorum sonra sakinlesiyoruz ama kopamıyoruz işte gercek arkadaslıgı gösteriyor oda
bir süre görüşme düzeliyor bence o şekilde çünkü aynısını ben de yaşıyorum
Bu pp de birisinin haksız olma ihtimali yok
dayanisma 💪🏼💪🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?