Sevgilimi çok seviyorum ama ailesi bildiğiniz köylü inekleri bile varmış ama ben bu durumu çok sonra ona bağlandıktan sonra öğrendim onunla gelecek düşünüyoruz ama bu durum kafamı çok karıştırıyor ben böyle bir aile istemiyordum napcami bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Bence de ayrıl adama yazık (!) Ailesi ile mi evleneceksin AQ ne * sorular bunlar ya. Bu durumu başta öğrensen ne olacağını hepimiz anladık. İnsana değil neye baktığını da öğrendik. Umarım sevgilin de bir an önce öğrenir. Hatta benimle tanıştır ben ona yenisini de bulurum. Adam köydeki ineğe nikah kıysa hayvan daha vefalı çıkar.
Nedense çok sinirlendim :D
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar eğer özgür olmak sizin başlıca şartınız ise şunu söylemek isterim ne kadar inkar edilse de köyde yaşayan insanların yetişme koşullarından dolayı gelin olacak kişiye ve oğullarına olan baskısı, "önerileri" kaçınılmazdır. İnek olması vs çok sıkıntı değil diye düşünüyorum ancak baskıcı bir aile, sürekli sizi olumsuz olarak eleştirecek bir kaynana varsa erkek arkadaşınızla ne kadar iyi anlaşıyor olsanız dahi ileride problemler yaşayabilirsiniz. En basitinden şöyle düşünün siz tatillerde gezmek isterken ailesi veya eşiniz köye gitmek ister... Bu tip durumlara uyum sağlayabilecek biriyseniz aşkınızdan vazgeçmeyin.
00 Yorumla
Kanka mal mısın ya birini ailesine göre yargılamak hoş değil. Hoşuna gitmeyen bir durum hissettiysen ona dürüstçe anlat. Eğer senin için yaşamını değiştirmek isterse o çevreden uzak durursun ama senin için özünden vazgeçemiyorsa tercihi ona bırakıp ayrılın. İki tarafında yorulmasına değmez
00 Yorumla
İlk önce soğuk kanlı ol ve ailesi ile tanış sonra baktın ailesi senin kafanı sarmiyor bu adamda biraz aileci çıkarsa boş ver et bu adamı yoluna bak hayat sana ondan ibaret değil karşına belki daha iyileri çıkar belki aradın kişi yakınlarındadir köylü insanı biraz kaba dir ortam nedir pek bilmez ama şansını dene belki ailesini seni hüsrana uğratır da evlenirsin he baktın olacak gibi değil tahammül edemiyorsun açık açık şöyle ve ayrıl...
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa gerçekten tek mantıklı ve çözüm odaklı yorum sizin ki insanlar sanki hakaret etmişim kufretmisim gibi bana saldırıyorlar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Ailesinin köylü olması onu ya da ailesini kötü yapmaz ki!
Köylü olmak kötü bir şey değildir. İnek tosun boğa kurban bayramında kaç paradan satılıyor haberin var mı? 😅
Keşke köyümde iş imkanı olsa da ben de köylü olsam, köyümde yaşasam! 😅
Her yanı deniz, göl, çay, yeşillik, su ücretsiz, doğal kaynak suları var filan! 😅
Gemişimiz köylüdür! 😅
Herkesin geçmişi köylüdür! 😅
İstanbul'da yaşmak zor! 😅
Her şey her zaman istediğimiz gibi olmaz, olamaya bilir. Köyde yaşamak istemediğini söylersin, olur biter, kafana takma! 😅20 Yorumla
+1 yılKöyde yaşıyorlar dersin ince düşünceli hassas insanlar olurlar.. şehirli bir ailesi var dersin mürekkep yalamış ama empati yeteneğinden yoksun farkındalık seviyesi yerlerde bencil insanlar çıkar.. asla bilemezsin. sevgilin tutkulu mu.. mangal yürekli mi.. ince düşünceli mi. farkındalığı yüksek mi. ailesi nedeniyle kompleks de yapmıyorsa.. o çocuğu bırakma. sarıl sımsıkı.. sevecek güvenecek adam bulamıyoruz biz.
54 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim ailesinin baskıcı ve bağnaz olduğundan bahsediyor hep kendisi nazik ve düşünceli birisi ama ailesi tarafından bazı şüphelerim var kafamda
- +1 yıl
Şimdi olay farklı bir boyut kazandı tabi.. Anladım.. şimdiden sana aslında bu sinyali vermiş.. sana bundan bahsetmesi bir yardım çığlığı.. yani sorun yaşayacaksın diyor bağıra bağıra..
- +1 yıl
Ya ne olursa olsun bu şekilde düşünülmesi bile doğru bulmuyorum ben eyer cidi bir ilişkileri varsa çağırsın karşına bak cano beni yanlış anlama seni seviyorum doğru ama baştan konuşalım ben pek köy hayatına alışkın diyilim yanlışta anlama der geçersin bi tarafa oda eşek diyilse sana bi cvb verecektir
Ee nevar bunda senin dedelrin de cifciymistir zamnında sen o çocuktan ayrıl bence o çocuğun başını yakma sen onu hak etmiyosun insanları bu şekilde ayırmak çok ayıp ve küstahça bi davranış heleki aile ise senin ailenin geldiği yeri bi araştırsana nerden geliyomus soyun
00 Yorumla
+1 yılSenin ki de @исмаил buldun kıllısını, s@ik buldun sivrisini arıyorsun yani.
Ne varmış köylüler ise en azından bu güne kadar öğrenemediniz insanlığı, samimiyeti, merhameti öğrenirsin o kişilerden
Sanki sen İngiliz kraliyet ailesinden mi yetiştin yossma
00 Yorumlahiç köy hayatın olmamış anlaşılan.
sevgilin seni 1-2 haftalığına üniversite projesi yapma bahanesiyle köye götürsün bak bakalım ortam ve insanlar nasılmış ona göre karar verirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç köy hayatım olmadı ama şöyle bişe var kendisi de ailesinin baskıcı ve geri kafali olduğundan bahsediyor ve şikayetleniyor beni asıl korkutan durum bu
- +1 yıl
baskıcı olsa kendisi şehirde ne arıyor kaçmışmı evden?
hadi evden kaçtı bu durumda evlenseniz bile zaten aile ile bağınız zaten çok sınırlı olacak.
geri kafalılığı nasıl açıklıyor bunu sormalısın
çocuğu köyde kalıp hayvanlara bakmasınımı istemişler
köyden bir kız bulup evlendirmek mi istemişler vs. vs.
Soran+1 yılEvet bu söylediklerinin hepsini yapmışlar evden kaçma falan yok üniversite için ayrılmış evden
- +1 yıl
Bu onların geri kafalılığını göstermez. Kendi yaptıklarını çocuklarına da yapmak istemişler.
Ayrıca çocuğu üniversite okumaya göndermişler parada gönderiyorlardır demek ki ne zorla evlendirme ne de hayvancılık yapmaya zorlamışlar.
Çocuk işi abartıyor ve ajitasyonla sende vicdan yaptırıyor olabilir mi?
+1 yılhırsız değil, soysuz değil, neyine takıldın ki? Gel inek sağ mı diyecekler sana, inek sağım makinesi vardır dert etme, kıymetini de bil derim, mis gibi hava, bol gıda misali!
10 Yorumla
+1 yılKöylü diye küçümsediğin insanlar senin sofrana yumurtayı, sütü, peyniri vs. Getirmesi dışından sorun yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Yok be ablam, köy peyniri, yumurtası kaç para olmuş. Zenginler köyden alıyor bu arkadaş gdo lu çiftlik yumurtası, katkılı peynirimsi şeyler yiyebilir ancak
Köylü olmak kötü bir şey mi.. bence bu yaklaşım çok çirkin.. sonuçta onlarda bir insan değil mi?
Benim öyle bir durumum olsa şehri bırakır doğal hayata onların yanına giderim..00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmak gibi bişey yapma, eğer seviyorsan katlanacaksın, ama köylü olması bence bi sorun değil, hayatta daha başka ailesiyle ilgili sorunlar var, böyle bişeyin senin kafanı karıştırması saçma, eğer onunla gelecek istiyorsan, böyle bi düşünceni kafandan at, o duysa gururu incinir.
00 Yorumla
+1 yılValla bence sen de koylusun😅Bu arada benim ailem de koyde yasiyor en azindan boyle bi zihniyetteki biriyle olma ihtimalim 0 olduguna sevindim😀
00 YorumlaBravo. Okurken güldüm. Yani troll olduğundan hiç şüphem kalmadı. Ama iyiydi :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNe trollugu trolluk yapsam bunu mu yazarım yaşadığım şeyi paylaşıyorum
Soran+1 yılAma onu seviyorum ben ailesini değil ki ve bahsettiğimiz ortam benim uyum saglayabilecegim bir ortan değil
+1 yılNiye ineklerin boynuzu bı yerine mi batıyor sana ne ki bundan
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sanane bir yerde o insanlarda senin ailen oluyor tüm özel gunleriniz beraber olacak
- +1 yıl
Aynı yerde oturmak zorunda değilsiniz herhalde çocuk şehir merkezinde işe girer orada yaşarsınız
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ne olacak. İnek sagarsin sen de 😅 şaka maka gerçekten üzerinde durma bu konunun. Sorun etme seviyorsan. Sevdiğin erkeğe bak sadece..
00 Yorumla
+1 yılSen hiç duymadın mı köylü milletin efendisidir diye köylü olmasa siz şehirliler Kaldırımtaşı yersiniz hem köylülerdaki nezaket şehirlerde yoktur
00 Yorumlaİstemiyorsan gereğini yap. Şahsen ben de köylüyüm ve nefret ederim, köylü olduğum için çok dışlanmış.
00 Yorumla
+1 yılKöylü olması neyi değiştirecek tam olarak anlamadım. Neden bunu kötü bir şey olarak düşünüyorsun? Çoğu kişinin köyleri var.
00 YorumlaYahu köyde yaşayacaksın ki,,,
Yılda bir iki defa gideceksin seni el üstünde tutacaklar... keyfine diyecek olmayacak
Bizdee böyle00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biraz ajitasyon biraz da cilve yapar, İnekleri sattırıp şehre yerleşirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendisi de köyde yaşamayı düşünmüyor benim düşündüğüm ailesiyle anlasamamam ya da bana karışırlar mı müdahale ederler mi bunlar
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNolcak inek sağarsın mis gibi ne kadar onlar haberin var mı
11 Yorumla- +1 yıl
Tanesi 100 bin tl civarı 😀
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılTatlım sen neden köylü olayını küçümsüyorsun Atatürk ne demiş köylü milletin efendisidir demiş
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o çocuktan yazık etme ailesi köylü olabilir bu durum senı neden rahatsız ettiki
00 YorumlaKöylü ne güzel süt bedava yoğurt bedava peynir bedava tavuk da var beyaz et bedeva yumurta bedava
00 YorumlaBaştan böyle çelişkiye düşmüşsen, ikinizdende olmaz, ayrılın
00 Yorumla
+1 yılKöylü olmak bir dezavantaj olmamalı sonuçta sen köyde yaşamayqcaksın ziyaret amaçlı geleceksin
00 YorumlaBu düşünceyle çocuktan ayrılırsan ki ayrılmanı öneririm çok büyük iyilik yapmış olursun çocuğa...
00 Yorumla
+1 yılSenin ataların nerden geldi acaba paristen mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBu küçücük şeyle kafan karışıyorsa ayrıl zaten çocuğa iyilik yapmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede köylü olmayan kim var ki. Ayrıca köylü olmak ayıp bir şey değil aksine daha iyi bir şey
00 YorumlaDaha ne istiyorsun? Küçümsediğin şeyler aslında güzel şeyler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEyvah sende köy hayatında yaşamak zorunda kalabilirsin
00 Yorumla Sevgilini seviyorsan ailesinin ne olduğu önemli değil bence
00 YorumlaAşağıladığın ineklerin tanesi 10 bin tlden başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1 inek ble kaç para biliyomusın.. düşün en az 100 inekleri varsa? ayrıca köylü milletin efendisidir.. şimdi millet şehirlerden kaçıp köylü olabilmek için can atıyor
00 YorumlaDemek ki gerçekten sevmemişsin. Sevsen takılmazdın böyle bir şeye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
Herkes linçlemişte istemediğin hayati yaşamak zorunda değilsin alt tarafi seviyorsun diye00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl çünkü o çocuğu haketmiyorsun seninle olmaz
20 YorumlaKöy bana göre değil köylüleri severim hepsi samimi içten oluyorlar ama aralarında yaşamak bambaşka bişey alıştığın her şeyi terk ermek başka bişey yaşamak
01 Yorumla
Soran+1 yılBende Bunu diyorum ama yorumlarda tüm köylüler bana saldırıyor anlamıyorlar
+1 yılŞunu unutma ki Köylü milletin efendisidir.. Siz bu günümüz hayata alışmış olabilirsiniz ama hayatın gerçek tadı köyde. 18 yaşına kadar köyde yaşadım ve gerçekten herşeyiyle harika.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim köylülere bir şey dediğim yok sadece anlasamicagimizi düşünüyorum ben rahat birisiyim o yüzden
- +1 yıl
Her zaman rahat olamıyoruz belki iyi gelecek farklı şeyleri yapmak
+1 yılNe güzel inek sağarsın eşinle samanlık fantezisi yaparsın işte
14 Yorumla- +1 yıl
Hahah hak ettiği cevap bu değildi ama neyse😂😂
- +1 yıl
Hoşuna gider bence 😅
- +1 yıl
Hoşuna gider gitmesine de o bunu hak etmiyor gibi. Neymiş inek bakan eski kafa baskıcı bir ailesi varmış. Uff gıcık işte🤦♀️
- +1 yıl
Evet köylü milletin efendisidir
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ayrıl bence. Bu kafayla anlaşamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomikmiş ayrıl direkt nasıl köylü olabilir seninle birlikte olan biri
00 Yorumla
+1 yılBunca zaman sonra mı ailesinin ne iş yaptığını öğrendin sana bi sorun olmaz diyemem davul bile dengi dengine yani zorluk çekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet başlarda hiç böyle biseyi sorma gereksinimi duymamıştım çünkü kendisi asla öyle köyde büyümüş birisine benzemiyor ilişkimiz başladıktan 6 7 ay sonra öğrendim köyde yaşadıklarını
+1 yılHayat senin hayatın bence ayrıl çünkü ilerde yapamazsın küçümseme yok asla yapamam diyorsan eğer ki ayrıl kendine zulmetme..
10 Yorumlane var yani bunda, köylü milletin efendisidir demiş Mustafa Kemal Atatürk
10 Yorumla
+1 yılAbicim köylüyse koylu bisi olmz seni koye götürecek degil ya
00 Yorumla
+1 yılAilesiyle yasamiycaksin sonucta kafani bos yere karistirma seviyosan sahip cik
00 Yorumla
+1 yılkafan karışıyorsa çok sevmiyorsun demektir
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır seviyorum ama bu konuda hep dolaşıyor kafamda
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi cacık olmaz senden
41 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılKendinizi uzayda mı görüyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumun kendini uzayda görmekle alakası yok ben davranış ve düşünce olarak rahat birisiyim ama ailesi köylü kafasında insanlar anlasamayabiliriz bana karşı baskıcı davranabilirler bunun gibi bir sürü konu var kafamı karıştıran
- +1 yıl
Bende köylü çocuğuyum yok öyle bir şey kendine senaryo yazıyorsun
Sen köyde değil şehirde yaşarsın. Ne var köylüyse?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamassam diye korkuyorum ben biraz rahat bir insanim kendim gibi olsun istiyordum evleneceğim insanın ailesi beraber gezelim eğlenelim istiyordum
+1 yılKöylüler insan değil mi?
10 Yorumla
+1 yılNe olmuş yani ne güzel işte
10 Yorumla
+1 yıl😄sen çok komik birine benziyorsun😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılCahil değillerse sıkıntı yok
00 Yorumlainekleri sağarsın diye mi korkuyorsun södmsmxm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılköylü olsa ne var ki?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYersiz yurtsuz olmaktan iyidir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılNeyi sorun ettiğini anlayamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamicami düşünüyorum ben biraz özgürlüğüme düşkünüm bana karışırlar diye korkuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu Düşünüyormusun gerçekten sevmemişsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir aga köylü olması bişey değiştirmezki şehirli olup mal olanlarda var
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimi çok seviyorum ama ailesinin köylü olduğunu öğrendim. Kafam karışıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler