Sevgilim sevgimden şüphe ediyor bir de üstüne ailesi. Ne yapmalıyım?

Benim 2 yıllık bir ilişkim var, sevgilimi çok seviyorum onun da beni çok sevdiğine eminim. İlk tanıştığımızda ben kendimden bayağı büyük bir adamla nişanlıydım yanlış bir ilişkiydi. O sırada şu anki sevgilimle tanıştım o zamanlar sadece arkadaştık, eski nişanlım beni aldattı ve ayrıldık. Şu anki sevgilim bana aşık olduğunu söylemişti ve ayrıldıktan sonra ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım güzel bir birlikteliğimiz var. Aylardır hayalini kurduğum şey sonunda gerçekleşti. Sevgilim bana evlenme teklif etti ve ailesiyle tanıştırmak istedi. Tanıştırmaz olaydı.. Sevgilimin abisiyle eski nişanlım aynı okuldan mezun, geldi bana; kardeşimi üzersen seni doğduğuna pişman ederim geçmişte ne haltlar yediğini biliyorum dedi. Öyle zoruma gitti ki anlatamam arkadaşlar yerin dibine girdim. O evden nasıl çıktım bilmiyorum çıldıracaktım. Annesi babası çok iyi insanlar ama abisinin o sözleri ağırıma gitti. Sevgilime ayrılmak istediğimi söyledim o sinirle. Kabul etmedi abisiyle kavga etmiş ailemi silerim senin için gerekirse diyor. Ben aralarını bozmak istemiyorum.

Dün evime geldi ısrar etti çok fena kavga ettik beni sevmiyorsun dedi iyice sinirlendim.. Sana layık değilim dedim.Geçmişim kirli abin haklı dedim gitsin diye. Ne demek layık değilsin gibisinden şeyler dedi. Bekaretimden şüphelendi sanırım. Aramıyor sabahtan beri. Ne yapacağımı bilmiyorum vaz mı geçsem özür mü dilesem ne yapsam ağla ağla helak oldum

Sevgilim sevgimden şüphe ediyor bir de üstüne ailesi. Ne yapmalıyım?