Toplumsal alanlarda yiyişenlere uyuz oluyorum. Dün arkadaşlarla parkta otururken kızla erkek insanlardan utanmadan yiyişiyordu. Güzelce uyardık. Çocuk hemen artislendi. Sonra dayağını yedi uzadı. Ne düşünüyorsunuz?

Toplumsal alanlarda yiyişenlere uyuz oluyorum. Dün arkadaşlarla parkta otururken kızla erkek insanlardan utanmadan yiyişiyordu. Güzelce uyardık. Çocuk hemen artislendi. Sonra dayağını yedi uzadı. Ne düşünüyorsunuz?

Dayak yediler derken? Siz kimsiniz ki? Uyar geç kaba kuvvetle ahlak bekçiliği mi olur? Ne tür bi dağdan inmesiniz gelmiş burada aferin bekliyor bir de. Uzanamadığı ciğere murdar diyenin hesap.
Yanlış anladınız. Öpüşüyor diye dövmedik. Hatasını kabul edip kendilerini düzeltecekleri yerde üste çıkmaya çalışıp artislik yaptılar. Bu yüzden dayak yediler
O zaman empati kurmayı dene. Belli ki ergenler daha. Kız arkadaşıyla birlikte böyle bir uyarı alması onu orada rencide etti ve psikolojik olarak atağa geçti. Kusurabakmayın özür dileriz diyecek olgunlukta olsalar zaten parkta o kadar ileri gitmezlerdi. Hepimiz o yaşlardan geçtik biraz anlayış ve olgunluk sırası artık bizde. ;)
Doğru söylüyorsunuz ama 25 yaşlarındaydılar tahminen
Bazıları 40 yaşına da gelse olgunluk kazanamıyor ne yazık ki. Çocukla çocuk olmak sadece oyun oynarken güzel.
Çocuk da olsa toplum içinde ahlaklı davranmasını bilecekler
Sizde de o olgunluk olmadığı anlaşılıyor. 🖐
Peki nasıl bu denge sağlanacak
Cevap
7Cevap
Ahlak diye bir şey kalmadı artık laiklik diye diye edebi elden bıraktı herkes kimsenin kimseye saygisi da klamdi normallestirildi bunlar artık
Maalesef. Hayır bi de güzellikle uyardık. Anlamadılar
Evet ya tarikat ve cemaat yurtlarında yapılan tecavüz ve tacizlere daha çok tepki göstermek gerekmiyor mu
@kralkobrax21 kes l*n militan. Seni de öpüşürken görmeyelim dayağı yersin
@kralkobrax21 akpli değilim bana saldırma bunu da savunan biri değilim.
Tipik dinci ve yobaz zihniyet
Ben de chpli değilim ama senin yorumun o yobazı destekler mahiyetinde
@kralkobrax21 toplum arasında ozleillede çocukların olduğu yerlerde öpüşme sevisme açık açık yapilmamlo diye düşünüyorum
Dövmusseniz hal etmiş. Ne yapıyorsa defolup gidip kapalı alanda yapabilirler toplumum olduğu ortamda bu kadar rahat davranamaz kimse.
Aynen öyle
Ulu orta yerde de ileri gidecek şeyler yapılmaz
Aynen öyle. Üranüste nasıl bacım böyle şeyler oluyor mu ASFSDS
Olmuyor biz rahat insanlarız ve herkes sınırına dikkat eder
Sınırdan kaçar girebilir miyiz
Hayır bizde sıkı koruma var
eline sağlık usta 2 daha vursaydın. bunlara acınmaz
Bu kadar yeter usta
resim florya ormanı gibi duruyor orada mı patakladın :)
Resim İnternetten buldum. Çocuklsrın fotosunu çekmedim
Bu konuda haklısın. Çoluk çocuk olan yerlerde böyle şeyler yapılmaz. Terbiyesizler
“Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.”
Kesinlikle
Siz çok mu ahlaklısınız, cemaat ve tarikat yurtlarında tacize ve tecavüze neden ses çıkarmıyorsunuz, açıkça olmadığı için mi
chp ağzını bırak insan ol
Tipik yobaz zihniyet chpli değilim
Darp raporu alıp şikayetçi olması gerekir. Suç işlemiş durumdasınız savunulacak bir yanı yok.
Onların hatası yok mu
Yasal olarak bir suç işlemiş durumda değiller yani evet bir hataları yok
Aynısını yaparlarsa yine dayak yerler net
Dayak atanlar hakkında suç duyurusunda bulunulur o halde bu ülke kabile devleti değil yasalara göre yönetiliyor
Tamam.
Aferin.
Sağolun sayın bakanım👋🏻
Rica ederim
Değmez kim napıyosa yapsın
Yeter artık bıktık ya. Eşşek gibi çiftleşecekler nerdeyse
Herkes kendi edebinden sorumlu gereksizlik de yapan kendine ztn demek ki o kdr ucuzlar
Zaten kendini bilen biri parkta bulusmaz
Ailelerin içinde yaptıkları için uyardık biz. Yoksa isterse ahırda yapsınlar bize ne
Elinize sağlık edep artık ama
Ya sen geldin mi yine yüzüm güldü seni görünce masterımm :))
:D artık herkes tarafından tanındığımı düşünüyorum
Herkes tarafından tanınmak önemki değil herkes tarafından seviliyorsun :))
Yiyişiyordu derken. Sevişmek derecesinde uzun uzun yapıyorlarsa haklısın.
Gereksiz öpüşme koklaşma işte artık ne varsa. Normalin dışında davranıyorsa uyarıyoruz
Sen de milleti izleyip tahrik oluyon heralde. Bana denk gelseydin gösterirdim sana.
Sen sevgilinle bizim parka gel öpüş görürsün prenses :))
He he hadi. Sütüyle kekini içerken klavyeden bedel ödeyen velet seni :))
Hee hee hadi. Resim aramış bulmuş bi de yumurcak 🤣
Tamam lan sana izin verdim git ilkokul kantininde öp sıra arkadaşını
He he hadi ikile
Bana yazdığın şeylerle öyle çelişmişsin ki. d max erko
Bunlar hayvandan daha aşağı bir mahlukat
iyi yapmışsınız
Teşekkür ederim
ahhahhajshajshaj komik olaymış
Evet :DS
Haksızlık etmişsin.
Neden
Öküzlük yaptığını