Ailemin haberi yok ama zorlu bir süreçten geçiyorum, ne yapmalıyım?

Hacettepe aktüerya bilimleri okuyorum, ilk sene 2. Dönem hiçbir dersi veremeyince bölümü bitiremeyeceğime, zaten bitse bile bu mesleği yapamayacağıma kanaat getirdiğim için 2. Sınıfta okula hiç gitmeyip yks çalışıp iyi bir bölüme gitmek istedim. Ama bu yıl sınava girdim ve sonuç hüsran. Ek olarak bursum krediye döndü not ortalaması meselesinden. Ailemin hiçbir şeyden haberi yok, okulumun iyi gittiğini ve 2 yıl sonra mezun olacağımı sanıyorlar. Bunun haricinde 17 yaşımdan beri ciddi bir kellik problemim var ve aşırı derecede psikolojimi bozdu, özgüvenim yerlerde. Yalvarırım benimle empati kurmaya çalışın ve bir tavsiye verin. Birkaç ay sonra 22 yaşıma gireceğim. Bu yıl tekrar yks mi kassam diyorum ama ya yine olmazsa? Şu an ise bir otelde çalışıyorum, kazandığım parayla saç ektirmeyi düşünüyorum. 20 li yaşlarında böyle bir deneyim yaşayıp toplum tarafından alaya alınan insan sayısı muhtemelen çok az olduğu için beni anlamakta zorlanabilirsiniz. Bunun haricinde dil konusunda yetenekliyim, ingilizcem iyi seviyede. Yazın boş kalmayayım ve otelde de faydasını görürüm diye boş zamanlarımda Almanca çalışıyorum. Yine de hiçbir şey vicdan azabımı hafifletmiyor. 22 yaş yeni bir üniversite için geç mi? Ailem gerçekleri öğrendiğinde ne olacak. En acıklı kısım ise son birkaç yıldır tüm bunları düşünmekten içine kapanık m a l gibi biri oldum, herkes bu kadar karamsar olma diyor ama ülkenin gidişatı da zaten b * k. İnanın geçenlerde öl*mden döndüğüm bir an oldu ve zerre panik yapmadım. Ek olarak birçok konuda başarılı bir abim var onu kıskanıyorum. Aile ister istemez kıyaslıyor çocukları

Ailemin haberi yok ama zorlu bir süreçten geçiyorum, ne yapmalıyım?