Cuma günü biriyle buluşucam ama ben biraz balık etliyim 169 kilom 66 utanıyorum biraz of o an buluştuğundan pişman olursa ve yüz ifadesine yansırsa üzülürüm napcam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu , lütfen kendine haksızlık etme muhteşemsin, kadından, ve güzel etkileyici albenisi yüksek ve Seksi kadından anlayan biriyse çok sevinir. Anlamıyorsa da , bırak yoluna gitsin. Ama lütfen dikkatli ol. Seni güzel sözlerle duygusala bağlayıp kandırıp iki gün sonra bırakıp gitmesin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Balık vücudun ile deniz yolu ile geri dönersin...
Ne olacak sıkma canını yer yüzündeki son erkek mi? Ayrıca balık etliyim diyorsun aşırı bir kilon yoksa veee en önemlisi bu konuda ona yalan söylemediysen bence kendini daha fazla germe. Ne olacaksa olur. Sen kendine güven. Kalbinden ve kendinden eminsen gerisini akışına bırak...00 Yorumla
Kilonuzun bu konuda dert edebileceğiniz kadar fazla olduğunu düşünmüyorum şahsen, Öncesinden boyunuzu ve kilonuzu biliyorsa çokta dert edeceğini sanmıyorum. Utanılacak bir şey yok ^_^ zaten birazcık size saygısı varsa böyle bir konudan yüz ifadesi değişmeyecektir, umarım her şey yolunda gider sizin için :))
sağlıcakla kalın :)00 Yorumla
+1 yılİyi misin sen? Ben olsam senin karakterine bakardım konuşmana vs bakardım gerisi faso fiso yani takma kafana güzel kızsın böyle saçma şeylerle uğraşma insanlara kendini beğendirmek zorunda değilsin o göz görürse seni gerisi boş Mecnun hesabı anladın umarım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seven dışına bakıp sevmesin
00 Yorumla Herşeye karşı cesur olacaksın korkmayacaksın utanmayacaksın meditasyon yapmanı öneririm
YouTube "korkudan arınma meditasyonu 10 dakikalık" yaz kendini iyi hissetmene ve huzurlu olmana yarayacak korktuğun şeyleri de geride bırakacaksın00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSen kendini beğen ona ne oluyor ki lütfen az öz güvenli ol ayrıca fazlan yok masaallah bebek gibisin, o düşünsün beni beğenecek mi diye sen değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kaç kilo verdiğinde zayıf oluyorsun. Bir kaç kilo fazlan var diye bırakıp gidiyorsa onunla tanıştığına sen pişman ol.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam teşekkürlerrrrrr❤️❤️
- +1 yıl
Rica ederim.
Kafaya takmayın böyle şeyleri. insanların çoğu bunlara takılmıyor emin olun. Takılıyorsa zaten amacı farklıdır veya duygusal tarafı azdır.
00 Yorumla
+1 yılsisman değilsin, balik etlisin. emin ol erkekler daha cok seviyor balik etlileri. uzulme uani hic de mis gibisindir
00 Yorumla
+1 yılSeven her hali ile sever ve sen balık etli değilsin kilolusun. Kilo verebilirsen ne mutlu sana.
03 Yorumla- +1 yıl
Kilolu dediğimde çok kilolu değil ama verebilirsen de güzel olabilir bence.
- +1 yıl
Kanka 169 66 kilo Nası şişman oluyo 72 kiloda normal kiloda bi insan oluyorum 73 de biraz kilolu kısmına giriyorum mk görsel zekanızdamı sıkıntı var matematiginizdemi size bişey soranda kabahat aq beğenmezse sıktırı çekerim gotume bak
- +1 yıl
Kızlar aranızda şu kilo konusunu kaldırın birbirinizi yıpratıyorsunuz saçma mücadelelere giriyorsunuz kadınlar güzel varlıklardır bakabilene😉
+1 yılKendini olduğun gibi anlattıysan çekinmene gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Eskiden zayıftım işte sıkıntı orada o halimi biliyor ise ufak çaplı bi şok geçirebilir NXMZZNSLSNSM
- +1 yıl
O düşünsün boş ver
+1 yılBence balıketli candır yaaa 🥰 hem fiziğine bakıp vazgeçecekse hiç gelmesin daha iyi arkadaş olay dış görünüş olmamalı
00 Yorumlaİnşallah pişman olur! Sen kilolusun ya da balık etlisin diye vazgeçecekse hiç başlamasın ilişkiye.
03 Yorumla- +1 yıl
İlişki değil ama buluşma olacak o manada olacağını sanmıyorum enimin arkadaşı ama beni baya beğeniyor
- +1 yıl
Eximin
Erkekler balık etli sever takılma o kadarda kötü değil boyun kilon
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Utanacak bir şey yok beğenmezse demekki sadece senin görünüşüne önem veriyor
00 YorumlaNe alaka yaa.. hoşlanmazsa hissettiğin an kalk git oradan.
00 YorumlaBenim kız arkadaşım balık etli zaten seviyorum öyle halini çok memnunum
00 YorumlaAbdest alın cuma ya gidin haramdan zinadan uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüntülü konuşmadan neden ilk defa yüz yüze buluşuyorsunuz?
03 Yorumla- +1 yıl
Ne görüntülü konuşma derken cocukla 3 yıldır arkadaşız
Cevap sahibi+1 yıl3 yıldır tanıştığın biri için bile tereddüt etmiş acaba demişsin, ne kadar süre tanıştığının bir anlamı olmadığını anlamamışsın
- +1 yıl
Görüntülü konuşma saçmalığı kadar mantıksız DEĞİL mk
Gizli Üye(36-45)+1 yılGitmeden önce görüntülü konuşun seni görsün iyice, boşuna gitmemiş olursun bu durumda sonuca göre
01 Yorumla- +1 yıl
Haklı dinle buny
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok basit, yerin dibine gireceksin. Ay yoksa adama demedinmi balina, ay pardon balık eti olduğunu 😳
018 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu arıyordum PLWLWOWOWKKEKWOOAOALAÖSŞSÖSÖZÖXÖDÖF
- +1 yıl
Lan ben boyunu kilon sanmışım kendime patladım Şu an şsöwğlqşööröföfödöaöa
- +1 yıl
Kız yok göz ucuyla bakıp yorumlara cevap vermiştim 😂 Bu arada tarihçiyim PÖWĞWMAŞSMXŞSMXŞXMXMDMSÖAMZÖXÖXÖFÖE
- +1 yıl
resimdeki benim 169 kilo görünüyorsam eyvallah HSLSBSKSBXSKBXZLZBZLZNXÖXNXMXMXNXMXNXÖXNXMXMXÖXNXXM
- +1 yıl
fake değilse yüzün çok iyi ve 66 da kilo değil bacım sen birde benim aileyi gör OWKWOKWKAKAKALSÖ
- +1 yıl
Herkes fake sanıyor pıntwrest fotolarına benziyormuş sanırım snsmsnsöxnxlxnama benim
- +1 yıl
Ointwresteki kişilerde gerçek insan dimi
- +1 yıl
shop dijital çizim olabiliyor uygdakiler
- +1 yıl
Yok değil valla
- +1 yıl
masallah asko
- +1 yıl
Hahajajajajjs ulan ilk başta bende öyle anladım boyum diye yazmamışsın sonradan anladım çünkü önce balık etli mi oluyor bi kilo diye düşündüm 2 3 kere okudum valla 😅
- +1 yıl
OWMWĞMWĞSÖSŞSÖXŞXÖÖD YANLIZ DEĞİLMİŞİM
- +1 yıl
Bsjsjajs ppdeki sen değilsin dimi
- +1 yıl
Pp deki benim jaksksksks
- +1 yıl
bende de benim kamdkdkdkd
- +1 yıl
Sende baya güzelsin He
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 😍
- +1 yıl
Aynen sende güzelsin Burçin ben Pinterest ya da fake sandım fotoyu kb
Gizli Üye(30-35)+1 yıl169 66 isen baskasını bırak bnle buluş
Tam istediğim gibisin😀
00 YorumlaBu senin için daha iyi olur seni fiziğin için sevecekse his sevmesin gerek yok hem balık etli kadınlar biz erkekler tarafından daha çok tercih edilir
00 Yorumla
+1 yılBence bı sıkıntı olmaz takıntılı değilse ama bir erkeğe kendinizi nasıl sunduğunuz önemli erkekler çok sürpriz sevmez...
00 Yorumla
+1 yılAz önce profil fotona bakdım... senin gibi kızla buluştuğu için bence kurban kessin... cok güzel ve hoş bi kızsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılObez, kilolu durmuyorsan sorun değil. Özgüvenli ol lütfen. Yüzünde aşağılayıcı bakış görürsen aynı tavra sende gir. Kilo verilir o karakterine baksın. Lakin senin hafif balık etli olduğunu biliyor mu
030 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama zayıf da durmuyorum açıkçası fotolarda bişey farkeder mi
- +1 yıl
Yok obez durmuyorum hatta belin baya ince
Cevap sahibi+1 yılSorun olmaz tabiki hatta balık etli kızlar daha güzel oluyor "bence"
- +1 yıl
Hatta dur yüzümün fotosunu koyim bir dk
Cevap sahibi+1 yılKızım çok güzelsin delirdin mi
- +1 yıl
Utanıyorum jsksksksks
- +1 yıl
Olaylar karışık ya bunun arkadasından hoşlanıyordum engel yedim ama bu çocuk benden hoşlanıyordu bayandır buluşmak istiyordu bilmiyorum eğer öyle bi tavır sezersem yıkılırım …..
Cevap sahibi+1 yılÇok güzelsin bu arada cidden. sakın gücenme go girl. Eğer öyle bir tavır takınırsa da ki umarım takınmaz hiç kafana takma. Sırf kilondan dolayı hoşlanmayı kesecek insan varsın bırak kessin.
- +1 yıl
Teşekkürler bugün engellendiğim için baya ağladım ama belki bu çocuk yaralarımı sarar :(
- +1 yıl
Gerçekten çok güzelsin bence de boşuna tribe girmişsin. Fiziğine dediğin kilo ve boya göre bence harikadır diye tahmin ediyorum. Tma kıvamında yani ne fazla ne az diye düşünüyorum 😉 he kaldı ki iş zaten fizikte olamamlı
- +1 yıl
Haklısın da ben bunu baya ağladım yani bu çocuk dximin arkadaşıydı biz manitayken bana yazıyordu hoşlandıggnı biliyordum çocuk beni engelledi bende onla buluşucam olay bu dmdmdmxmxm
- +1 yıl
Benim Türkçe hocama da patladım shsmzöxmxnzmcncmvk
- +1 yıl
Şahsen etik olduğunu düşünmüyorum ben
- +1 yıl
Gerçi çocuk mu ayrıldı senden 1 dk nasıl oldu ayrılmanız
- +1 yıl
Neyin etik oldugunu düşünmüyorsun
- +1 yıl
Buluşmanızın
- +1 yıl
Egomu çok zedeledi ya bana kendini bana layık görüyormusun dedi bende elimi sallasam ellisi o Nası söz mk dedim başka erkeğe desen hol gösterir dedi vs …
- +1 yıl
Yani benim exim gitse benim en yakın arkadaşımla birlikte olsa ikisinede söverim. Tamam ilişkiniz bitmiş sizin doğru ama bence hoş değil ya senin fikrin tabi karışamam
- +1 yıl
Hakediyor bence engelledi bişey yapmadım ben ona üstelik ona arkadaşın bana yavşıyor dedim ben yazdırdım ona dedi aq
- +1 yıl
Anlamadım tam sen mi dedin o mu dedi elimi sallasam ellisi lafını mesajlaşsak olur mu yanlış anlamazsan
- +1 yıl
Ohaaaa ciddi misn sennnn
- +1 yıl
Ben dedim ona ellimi sallasan ellisi diye
- +1 yıl
Yuh yuhhhhh
- +1 yıl
Evet ciddiyim güzel kardeşim biriydi a
- +1 yıl
Basnsmxnxlxnxkx evet yuh baya
- +1 yıl
Hee ama senin dediğin hoş olmamış ki
- +1 yıl
Nasıl olmamış abi ywni birine kendini bana layık görüyomusun denmez aq
- +1 yıl
Ama sonradan o manada demek istemedim diye açıklama yaptım m
- +1 yıl
Hmmm valla toksik bir ilişki olmuş anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Valla üstüne üstlük engel yedim
+1 yılbalık etli olmak avantajdır
01 Yorumla- +1 yıl
Yok bea
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka enay ibulurusun
01 Yorumla- +1 yıl
BALANSLASNSLSNSKKS O NEDEMEK MK
- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursa onun ben aq
06 Yorumla- +1 yıl
Neden sjsksksksk
- +1 yıl
Balık etli kızlar zehir olsa sevilir dünyanın en iyi vücut tiplemesi
- +1 yıl
Öyle mi
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
Morelim yok ya bununla ecimi kıskandırmak için buluşuyom umrumda değil yoksa
- +1 yıl
Kusura bakma da seni bırakan adamın ya
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Devam edersin yoluna.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Balik etli sever olm erkekler
00 Yorumla
+1 yılBalık etli hatun candır. O kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılÇokta kilolu değilsin.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi yoluna bakar
00 Yorumla
+1 yıl66 çok mu beğenmeyen kendi kaybeder
00 Yorumla
+1 yılPişmaniye yersin. Tatlı mutsuzluğu giderir
00 YorumlaBoyuna göre kilon iyi sayılır. Özgüven önemli.
00 YorumlaBoy 169 değilmi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Resimde gayet güzelsin benle bulusabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlüysen bol kıyafetler giy
03 Yorumla- +1 yıl
Tesettürlü değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaöan daha açık giyin belki daha çok holunda gider çocuğun
- +1 yıl
Hayır ya edebimi biri beğensin diye iki paralı etmem
+1 yılRahat ol telaş etme. Olmazsa da olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Yüzüm güzel ama baya
- +1 yıl
İnşallah hersey yolunda gider.
- +1 yıl
Olaylar karışık ya bunun arkadasından hoşlanıyordum engel yedim ama bu çocuk benden hoşlanıyordu bayandır buluşmak istiyordu bilmiyorum eğer öyle bi tavır sezersem yıkılırım …..
- +1 yıl
Baya karışık hakkaten hiçbir şey anlamadım he😅
- +1 yıl
Baya nssmsmsmsm
Gizli Üye(30-35)+1 yılbalık gibi pişirip seni yesin :)
00 Yorumla
+1 yılHangi balık 🐟 etinden istavrit se bişey olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Somon oluyomu
- +1 yıl
Ton balığı daha iyi somonda olur hepsi güzel
+1 yılYüzün baya iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Bence sorun olmaz bayan dedın biraz dolgu olmalı
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
+1 yılOlmaz olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgayet iyisin
00 Yorumla Balık et iidir sıkıntı yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaliketlisi mukemmel iste
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılof aynı şeyi ben de düşünüyorum ya sevmezse falan
00 Yorumlanası lgeçti
03 Yorumla- +1 yıl
Bugün cuma mı knk senin beyninin yayını yağlim
- +1 yıl
iyi misin aqqqqqww yürüyen cinsellik MK asıl mal benim ya bu kadar malın oldugu dünyada bi gerizekelı için agladım mk
+1 yılHiç bişey
00 Yorumla
+1 yılOf saçmalama
00 Yorumla
+1 yılBusey olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz inşallah
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Cuma günü biriyle buluşacağım ama biraz balık etliyim. Pişman olursa ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım