Arkadaşlar çok kötüyüm kendimi çok tuhaf hissediyorum evliyim eşimle hergun kavgalar içindeyim eşim bana çok yalanlar söylüyor hiç bir konuda sansim yok onunla evlendiğimden bbana yaptığı kötülük için başkasıyla konuşmak istiyorum çocuğum olmuyor hep yüzüme vuruyor sürekli yanlız yaşamak istiyorum evde olmadığı zaman çok rahat hissediyorum kendimi neden böyleyim acaba size zahmet yardımcı olun. 😔😔😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbla bir o seni mutlu etmiyor diye bir başkasında arama bunu çünkü haramda huzur ararsan huzur sana haram olur eşinin tavrı yanlış ama sen alttan alsan biraz bir hafta mesela olduğundan çok farklı davran köşene çekil iyi davran ve konuşmayı kısa tut hayattan keyif almıyor izlenimi ver onun hizmetinizde gör yalnız bu hâlini kısa sürede farkedicektir ve iyi davrandığın için üstüne titremeye başlıcaktır derdin ne anlatta çözelim dicektir sende seni seviyorum hayatımın sonuna kadar senin olacağım için de çok mutluyum ama çocuğumuz olsun istiyorum de dışarda çocuğu kucağında anne görünce kahroluyorum de ama kusurlu bir taraf arama mesela ben sana çocuk veremiyorum deme istiyorum de Allah izin verirse çocuğunuz olucaktır bolca dua et benim yengem de 10 yıldan fazla çocuk sahibi olamadı taaa her şey bitti dedikleri an rabbim su serpti yüreklerine iki tane evladı var şu an inan ve işte 🤍💮
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olum yemin ederim şu çocuk sahip olamıyo diye kadına yüklenen bütün erkekleri kadınsız bırakmak gerekiyo sanki sen mi istiyon hamile kalmamayı benim babamda öyle hatta bazen şey diyo 'olmazdan kuma getirecem artık' mal ya neyse işte sana yükleniyor mu boşa anam ben anamada diyom ama dinleyen yok boşayın lan boşayın çok istiyorsa tedaviye gidin ikiniz olmuyorsa evlat edinin yinemi sana yükleniyo boşamak kadar kolay bişey yok BOŞA!!
01 Yorumla- +1 yıl
Vallahi tehdit ediyor. Bosanirsan seni öldürürum aşiret birde. Hrseyi başıma yapıyor parasni asla banac harcamak istemez kurt cahil olduğu için tüp bebeği farklı gözle bakıyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle iyi akşamlar çocuğunuzun olmaması sizin suçunuz değil bu bir sağlık sorunu ve eşiniz size karşı hem haksızlık hem de cahillik yapıyor eğer maddi gücünüz gayet yerinde ise evlatlık alabilirsiniz ve ömrünüz boyunca ona hiç söylemezsiniz olur biter lakin bir şey den bahsetmek istiyorum siz bu psikolojik şiddet ile içinize kapanmışsınız bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim hatta eşinizle birlikte gidin
03 Yorumla- +1 yıl
Maddi durum maalesef hiç hiç yok ise gittiği zaman arıyorum diyorum gelme yani bı yere çıkıp gezemiyorum sürekli evde yanlız yaşamak istiyorum geldiği zaman herşeyi sanki üstüme geliyor evde olmayınca çok huzurlu mutluyum acaba neden böyleyim
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle psikolojik baskılardan böylesiniz
- +1 yıl
Aynen 😔😔
yaşın doğruysa 23 daha bi dur zaten bu adamdan çocuk yapmak ne kadar doğru buna bir karar ver önce.
kötü beslenme vs kadınlarda gebelik iyice zorlaşıyor. Gebelik hiç mi oluşmuyor yoksa düşükmü oluyor durumu biraz açıklaman da lazım
ama ne aceleniz var evlendikten sonra 2-3 yıl çocuk vs yapmayın bi zahmet malın birine denk gelirsiniz sonra ömür boyu çekersiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuşun bu durumu ya da yarılın direk. öyle eş mi olur
00 Yorumla Öncelikle açık konuşacağım ama tüm kararlarını yine kendi mantığına göre sen vermelisin. Yalnızken mutlu olmanın sebebi yalnız olmayı sevmen değil arada lazım olsa da, o olmadığı için özgür hissetmenden kaynaklı, sana psikolojik baskı yapanın olmamasından kaynaklı, ve bu tarz insanlar genellikle düzelmeyecek insanlardır ömür törpüsüdür. yanındakini yer bitirir. Böyle insanlarla ömür heba edilmemeli sonra zaman geçtikten sonra " hayatımı mahvetti, yıllarımı yok etti" der insan. Çocuk olmama mevzusunda doktora gittiniz mi kesin sende mi sorun varmış? Eğer öyle ise seni birine bağlayan bişey yok demektir. Hürsün, güçlüsün, özgürsün demektir.
25 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun konusmandan dolayı gerçekten. O kadar moral verdin ki. Evvet rahimimde sorun var kadınsal olarak ondada sprem düşüklüğü var ama çok baskı yapıyor dövüyor. Ailesine ezdiriyor.
- +1 yıl
Moral verebildiğime sevindim gerçekten. Ama dövme konusunun affı yok hem fiziki hem psikolojik şiddet var öyleyse zaten böyle duruma maruz kalan bir kadının çocuğu olacağı varsa da olmaz. böyle bir saçmalık olamaz şu an onu şikayet etsen %100 haklısın. Birde ailesine ezdiriyor öyle mii? Bu bana çok tanıdık geliyor da neyse. Öyle birisinden hayır gelmez. eşini, hayat arkadaşını yalnız bırakan, desteklemeyen adam değildir bu kadar da açık konuşuyorum. Katlanmak zorunda da değilsin kimse kimseye mecbur değil, çocuk da yok zaten sizi bağlayan bir durum da yok. Tez vakitten kurtulmalısın bunların travması var, kaybedilmiş zaman kavramı var geç olmadan kurtulman gerekiyor. Allah korusun ne vicdansızlar var.
- +1 yıl
Aynen kardeşim doğru söylüyorsun ama beni tehdit ediyor birgün iyi birgün kötü evime huzursuzluk. Koyuyor anlamıyorum yani benim ne suçum var cirkinmiyim sansizmiyim anlamadım gitti
- +1 yıl
İmtihandır ama bu imtihanı başarıyla atlatırsın, tehdit etmek mi? Ne yapacak canını mı alacak? Allaha sığın Allaha sığınan kimseden korkmaz. En iyisi polise şikayet etmen olacak daha büyük şeyler olmadan lütfen şikayet et. Korkma hiçbişey den kaybedecek neyin var? O seni pasif bulmuş anladığım kadarıyla köle falan aldığını zannediyor herhalde ona öyle olmadığını göster. R yapma hiç. şu ülkenin bu tarz insanlar idan kurtulması lazım kadına gücü yeten erkeğim diye geziyoe ortada🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
- +1 yıl
Defalarca şikayete bulundum
+1 yılÖncelikle çalışıyor musun bilmiyorum ama bir iş bul, aynı zamanda internet üzerinden falan satış yap yani bir nevi ek iş ( bu konuda dilersen yardımcı olurum) sonra eşinden boşan. Cocugun olmadığı için seni aşağılamaya hakkı yok, Rabbim böyle diyorsa yapacak bir şey yoktur. Ben aynı asagilanmayi kayınvalidem den görüyorum buna rağmen boşanmak istedim eşim kabul etmedi. Sen eşinden görüyorsun bence bosalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunuzun olmuyor olması bu muameleyi hak ettiğiniz anlamına gelmez. Evlat edinme yolunu tercih edebilirsiniz. Eğer duruma yapıcı olarak yaklaşmayı düşünmüyor ise ayrılık dışında başka bir alternatif kalmıyor ne yazık ki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bişi eşin senle ilgilenmediği için başka düşüncelerde olman normal bişi ama hani tedavi olarak çocuk olacaksa tedavi olabilirsiniz ya da o olmadı evlatlık alın oda olmadı boşan kafan rahat olsun
00 Yorumla
+1 yıl"Sonradan ortaya çıkan " (veya sebebi Bulunamayan ) her ne sorun olursa olsun, sorunlara uygun yöntem ve doğal ürünlerle şifası mümkün.
Kanser Türleri, ŞekerTip2, Mide-barsak sorunları, Prostat, basur, böbrek sorunları, Otizm epilepsi, Kadın Hastalıkları "Sorun" görünmemesine rağmen ! çocuk olmaması, Troid vb ne olursa olsun.
0 505 79 79 8 7900 Yorumla
+1 yılBöyle bir adama çocuk doğursan ne olacak ki?
Kız olur neden erkek doğurmadın der erkek olur bu kez kız ister 👍 böyle bir adam için Allah bile çocuk vermiyorsa bir bildiği vardır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaydaaa yaa onla ilgili bir sorun belki, sana neden yüklenir ki?
İş yerinde falan nasıl bunun durumları, orada bir problemi kafaya taktığından da eve yansıtıyor olabilir bunu.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk evin neşesi demişler velakin herhangi bir sağlık sorunu sebebiyle çocuk sahibi olamayan insanlar ne yazık ki var.
Eşler böyle bir durumda birbirine köstek değil destek olmalı00 Yorumla
+1 yılOtur sorunlarını konuş onun yanında kendini kötü hissetiğini sürekli kırıldığını anlayacağın bütün sorunlarını konuş düzelmesi gerektiğini yoksa boşanmak istediğini söyle ztn seni sevip değer veriyorsa kaybetme korkusu olur kendini toparlar yoksa yuvan bozulan istemem ama boş ver hak etmiyorlar 😊 sıkma canını Allah büyük dertleşmek istersen dinlerim.
00 Yorumla
+1 yılşimdi sorunun sende olduğunu düşünüyor ama sorun ya ona ise çocuk olur olmaz ama mutsuz bir ilişkide cinsel ilişki bile partnerler mutluyken olur bunun için
00 YorumlaGecmis olsun
Hemen umidini kirma
Oncellikle sen ve o doktora gitti mi neden olmuyor diye
Eger sorun yoksa ikinizinde bir kac teknik var. doktorlarda ilacla yardimci olur
00 YorumlaAyrılabilirsen ayrıl çalış geliştir kendini bunlarla bi ömür mü geçer yapmayın bunu kendinize. Hayırdır de ya sanki keyfinden yapmıyor belki kocanda sorun vardır sana saygı duymayan bir herifi napacan pardon. Ne düşünüyorsun yani? Yalnız kalmak istiyorsan bi çözüm bul karar alın koca koca insanlar yetişkinlersiniz yahu
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olmadı diye saçmalık ayıp bi de seni küçük düşürmüş yapma be!!! İstersen arkadaş olalım hal hatır sorarız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunun olmaması senin suçun değil ki senin yüzüne niye vuruyor adam olsun gitsin tedavini yaptırsın.
00 Yorumla
+1 yılBelki sorun ondadır. Yıl kaç olmuş ama kafalar hep aynı ya. Böyle bir adama çocuk vermemek aslında bir lütuf olmalı senin için.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce doktora gidiyorlar bişeyler test yapıyorlar. O çocuk olur mu olmaz mı testi değil mi? Ben öyle düşünüyordum. Siz gitmediniz mi
00 YorumlaSeninle evleniyor, dogucak çocuğunla değil, zaten ondan iyi bir baba olmazdı üzülme ama aldatmak yerine ayrilmak daha mantıklı
00 YorumlaSenin ciddi bir terapiı görmen gerekiyor çok zor durumdasın konuşalım mı biraz
04 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Instagram xper yetersz
+1 yılDertleşmek ister misin bence boşanmalısın böyle birisiyle hayat geçmez
03 Yorumla- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
Xp ytrsz instgrm Cngz.0940
- +1 yıl
Off hala aynı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni böyle kabul etmesi gerekiyor kusur sende değil evlendiğin adamın davranışlarında kendini toparla hiç olmadı evlat edinirsiniz dert etme. Kendine saygın olsun anlaştık mı?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü eşin iyi bir insan değil. Allah iyi insanlar çıkarsın hepimizin karşısına.
00 Yorumla Kimse kimseye şiddet uygulayamaz daha gencsin bosan gitsin.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk niye olmuyor? Neden katlanıyorsun? Başkasının eline bakmak ve özgüvensiz olman kötü bir durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılO kocayı bırakıp çocuk yapabilen bir koca ile birlikte olucaksın. Sorun çözülecek
00 Yorumla boşan o zaman Allah Allah senin yapamadığını biz mi yapıcaz
00 Yorumla
+1 yılDevlet Çocuk Yetiştirme Yurtlarında evlatlık edinebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılÖyle büyük bir derdin içindesin ki şu an ne diyeceğimi bilemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşmak ister misin derdini anlatmaysn derman bulamaz
010 Yorumla- +1 yıl
Olur ozelee gelin
Cevap sahibi+1 yılben yazamıyorum srn yaz
Cevap sahibi+1 yılxperim yok seninde öyle
Cevap sahibi+1 yıltakip ediyorum
- +1 yıl
Ne yapalım peki. Instagram var mı. ?
Cevap sahibi+1 yılewet ver, sen
Cevap sahibi+1 yılya da dur ben vereyim
Cevap sahibi+1 yılthe_netherlands56
Cevap sahibi+1 yılyorumu sonra sil aldıktan sonra
- +1 yıl
Özele bak yazdım insragramda
Sorun sizdeyse ve 45 yaşını gecmediyseniz rahminiz varsa çocuk sahibi olabilme ihtimali tedaviyle çok yüksek. Erkeklerde sorun olduğu zaman olmama ihtimali daha yüksek oluyor.
00 Yorumla
+1 yılPardon da sen çocuğu nerden getireceksin abla leylek yoluyla mı sorun sende değil bence karşı tarafta ya beyni yok ya da başka birsşeyleri
00 Yorumla
+1 yılÇocuk senden mi olmuyor kesin mi tedavisi ne baktırdı mı ki böyle yapıyor
00 Yorumla
+1 yılayrıl bence bu olaylar kolay kolay çözülemez (şimdiden yanlış anlama)
00 YorumlaTabiki çocuğun olmuyordiye başına kalkmanın bir anlamiyok
00 Yorumla
+1 yılbence boşan derim kavga ediyorsanızda bu konuda eşiniz sıkıntı çıkarabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Boşanın o zaman
04 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak istiyorum. Beni tehdit ediyor bosanirsan sana iftiralara atarım
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılDef et gitsin. Hayata kaç kere geleceksin?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş artık sizin evliliğiniz, boşan bence
00 Yorumla Ayrılmalısınız
00 YorumlaBizde de aynı sorun var maalesef
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. Öyle eş düşman başına
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılesinizle daha cok seks yapın rahatlatın onu
04 Yorumla- +1 yıl
Bencil bir düşünce
- +1 yıl
@DEADLY_666 kocasından bosan mı deseydm
- +1 yıl
Adam kötü davranıyor bunla bir ömür geçmiş öyle desen daha iyi olurdu
- +1 yıl
@DEADLY_666 kolay olmuyor baasit olsa keske
Dertleşmek istersen eğer yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKonuşabiliriz istersen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBence devam etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılYa ayrılacaksın ya katlanacaksın başka yolu yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu tek yapamıyorsun yalnız.
00 Yorumla Belki kendinden olmuyodur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçecek her şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl gitsin. Diyebileceğim tek şey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama parasıda yokmuş ipini sal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen asık mısın ona?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence senin bir an önce tedavi olman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşanma durumun yok mu?
00 YorumlaGüzel güzel konuş vurmasın olmadı ayrıl
00 YorumlaAldat kendine iyi bir partner bul
00 Yorumla
+1 yılYazık yani.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman zorlamayin bı şeyleri
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin kendini yıpratmaya değmez
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)