Yaşadıklarıma nasıl dayanıcam?

23 yaşındayım üniversite son sınıfa geçtim Allah’ın izniyle. Babam aylık 85 bin tl maaş alıyor Almanya’da. Biz Türkiyedeyiz normalde şehirdışında okuyorum orada da yurtta yaşamayı sevmiyorum koltuk yok mutfak yok rahat edemiyorum yaşım bi eve gelip dinlenilen derken annem diyor ki birilerini sırtımda taşımaktan yoruldum. Oysa kendisi hem çalışıyor hem babamın Türkiye maaşını alıyor 40 bin tl alıyor. Babam 85 bin tl maaş alıyor bana bu ay sadece 2 bin tl verdi bunla ne alınır? O kadar küçük bir insan ki annem bu paranın lafını ediyor. Ve para babamın parası annem mal mal benim param diyor sırtında taşıyormuş sbzjenndhsh

Güncellemeler
+1 yıl
Daha hepsini anlatamadım makineye bulaşıkları hep ben diziyorum makine artık düzgün yıkamıyor annem de aramış teyzeme şikayet ediyordu beni ben de makine yıkamıyor dedim diye annem bana bağırdı ben kursa gidiyordum geldi kapıdan adi köpek dedi zavallı dedi aldığım kolayı laf etti 30 tllik kola ya ben de sen 30 tllik insansın zavallı olan sensin dedim 500 tlye bu devirde elbise mi bulunuyor 500 tlye elbise bulup aldım yazlık yoktu ona bağırdı millet giyinip kuşanıp buluyor seni kimse de bulmaz de
Güncellemeler
+1 yıl
Millet giyiniyor buluyor seni kimse bulmaz dedi oysa ben mavi gözlü beyaz tenli keskin yüz hatlıyım ama ne yazık ki güzel olmayan kızlar bile buluyor ben 23 oldum daha hiç bulamadım yakışıklı biri ve bu yüzden bugün çok ağladım o kadar çok ağladım ki durakta ağladım durduramadım kursa gidince de kafamı koyup ağladım çünkü neden sevgilim olmuyor
Yaşadıklarıma nasıl dayanıcam?