Güncellemeler
+1 yıl
Allah sizlerden razı olsun. Rabbim hakkınızda hayırlısını size kolaylıkla nasip etsin. Allah annenize babanıza sağlık versin
Güncellemeler
+1 yıl
Ben dayanamadım bugün yine gusül aldım arkadaşlar. Alalı 3 saat oldu ve yine birtakım iç sesim aynı şeyleri söylüyor. Ben doktora görünsen mi sizce. Abdestim kabul olmayacak diye namazlarıma etki edecek diye ve ya bazen namaz kıldırıyorum ona etki edecek diye endişe ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ya kardesim vesvese önem vermeyin söner gider
1 saat güsül almak nedir !! Zaman kaybi seytan oyaliyor iste al cik gusulunu cok dusunme
Önem verme vesveseler dua et kurtul bu vesveselerden
Peki ya dediğim yeri yıkamadıysam 😥Çünkü bazen namaz kıldırıyorum vebal almak istemiyorum çok yordu bu durum beni. İş hayatıma bile sıçradı artık bu vesveseler
kardeşim bak sen kafanda kurma yikadiydan yikamisindir seytan seninle oynuyor zaman kaybi hep yoruluyorsun
kendinden emin ol vesveseler önem verme onlar söner gider
Evet kardeşim o kadar çok yoruldum ki. Çok güler yüzlüyüm ama birde içime baksalar hep sıkıntı
allaha dua et bu vesveselerden kurtulman icin
Inan kendine yazik ediyorsun
Bi kere aldimi abdest cik lavabodan
Tekrar alayım mı şimdi 😓 Cidden kendimi manevi olarak hasta ettim kardeşim
Hayir alma tabikide
Youtubede vesvese mehmet yildizi dinle
ya nasil yardimcii olunur bilmiyorum ama bi kere al cik vesvese önem verme onlar sönup gidecek
Sen o vesveseleri buyutmusun simdi dindirme vakti
Allah senden razı olsun kardeşim
Rica ederim bi kere al cik dusunme fazla niyetin önemli
Keşke o kadar kolay olsa kardeşim. Ben öyle diyorum ama olmuyor işte
kardeşim Sen bazı şeyleri bilmiyorsun herhalde bir
kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun sana inan ki yardımcı olacağım
Kardeşim Peygamber Efendimiz diyor ki suyu israf etmeyin diyor akan bir dereye girseniz bile diyor o suyu israf etmeyin diyor düşün yani Ne demek istediğini Lütfen bir kez abdestini al çık iyi yıkadım yıkamadım diye gelen düşüncelerin hepsi vesvese Bundan dolayı sana günah olmaz
Yüce Allah merhametlilerin en merhametlisi Rahman olan rabbim abdestini kabul edecek bundan emin ol bu vesveseye gelme bizim tek düşmanımız şeytan bizleri hata yaptırmak istiyor Bu yüzden dolayı bu vesveseleri düşünme Eğer düşünmezsen balon gibi söner Eğer bu tarz şeyleri düşünürsen balon gibi şişer büyür
İzmir
Kardeşim Aydın bıyıklı Bağarası'nda çalışlı diye bir yer var Orada Mustafa Ali hoca var kime sorsan gösterir Bunun yanına git bu tarz sıkıntıları üzerinden kalkar benim çok daha büyük sıkıntılarım vardı beynimde 8-10 kişi oturmuş konuşuyorlardı ona gittim geçti Allah'a şükürler olsun ve çok az bir miktarda para verirsin Eğer İstersen beraber gidebiliriz
Haklısın evet bende vesvese olduğunu biliyorum ama camide namaz kıldırıyorum basen hoca olmayınca şimdi insanların namazına engel olursam ne olur 😓Artık annem ile tartışıyoruz kadın da haklı bir ton su harcıyorum. Ama baka söylendikçe ben iyice telaş ediyorum
Kardeşim dediğim yere gidecek misin Bana onu söyle
Kardeşim Sende nazar var Eğer istersen birkaç tane dua verebilirim ama bunu gün içerisinde defalarca okuman gerekiyor bir ay içinde hiçbir şeyin kalmaz bundan emin ol Hatta bir ay bile sürmez
Kardeşim bencede bende nazar var😓
Dediğim yere gidecek misin hocanın yanına
Gidemem kardeşim oraya nasıl gideyim 😓
Kardeşim Aydın'a gelirsen ben seni götürürüm olur mu Seni garajdan alırım beraber gideriz
Kardeşim nasıl güveneyim ben şimdi
Kardeşim bu iki duayı gün içerisinde defalarca kez oku bir ayı dolmadan senin bu sıkıntın gidecek Hatta birkaç gün içinde azalacak bunu fark edeceksin Bana da Yat kalk dua et lütfen
Rabbim sahipsiz bırakmasın diyerekten dua et lütfen her namazında dua et çünkü ister inan ister inanma benim gerçekten Duaya ihtiyacım var
Şimdiden her şey için çok teşekkür ederim Umarım beni unutmazsın benim için Rabbim sahipsiz bırakma diye dua et Her namazında dua et lütfen
Allah seni sahipsiz bırakmasın kardeşim. Ben çok yoruldum çünkü artık dermanım kalmadı bu durumdan
Bunu izle Ne demek istediğimi Anlarsın
www.instagram.com/.../?igsh=Znk4ZmdjZmlsYmY4
#NazaraDikkatEt
Bol bol kendini oku, bunların vesvese olduğunun farkındasın sonuçta. Çok düşünmemeye çalış bunları.
Haklısın ama olmuyor tekrar girersem yine bir ton vesvese gelecek
Tekrar girme işte, sonunda sen bunun kuralını gereğini biliyorsun. Duşta da yapman gerekeni yapıyorsun. Böyle düşün. Ben dikkatli biriyim, unutmadım unutmam bunlar vesvese de geç. Ne kadar üstüne durursan o kadar kötüye gider bu durum
Gidiyor da zaten. Bazen camide namaz kıldırıyorum kimsenin namazına engel olmak istemem. Tekrar girsem yine vesvese edecek biliyorum. Annem ile de bu konuda ters düşüyoruz çok. Çünkü çok su harcıyorum o söylendikçe ben daha çok vesvese yapıyorum
Şeytan inançlı insanla uğraşır bak, senin zayıf yönün de buymuş. Gerçekten bu kadar üstüne düşmeyi bırakman gerekiyor bu durumu.
Evet çünkü hasta olucam yakında 😓
Düşünmemek zor biliyorum ama o an gerçekten kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.
Öğlen aldım abdesti gittim geldim bak bide yatsıyı kılarken birden sıkıntı bastı. Sizden de Allah razı olsun o kadar cevap yazdınız
Şöyle düşün, eskiden alınan gusül kısıtlı suyla alınıyordu. Bir yerlere su değmemesi çok mümkün. Ama artık yukarıdan sürekli akan bi su var. Sen unutsan bile mutlaka gelir o su. O yüzden rahat ol.
Senden de sağolasın.
Allah razı olsun senden. İç sesim al diyor ama almayacağım ama işte tek endişem ya oraya su değmediyse bende namaz kıldırıyorum bazen insanların vebaline girersem düşüncesi üzüyor
Ameller niyetlere göredir. Senin niyetinde insanlara hakkıyla namazını kıldırmak varken kimsenin vebaline girmezsin merak etme.
Allah senden razı olsun kardeşim. Almayacağım tekrar abdest. Rabbim beni biliyor
Senden de :) bana da dua et o zaman namaz sonralarında :))
Ederim tabi Allah işini gücünü rast getirsin senin. Allah hayırlı insanlar karşına çıkarsın
Amin Allah razı olsun 🙌
Doktora görün sen
Kesinlikle haklısın
Seytan vesvese veriyor sadece sen devam et 😊vesvese herkesde olur
Ya su değmediyse 🥺
Değer sen nasıl duş aldığını biliyorsun sonuçta öyle deme vesveseden dolayı öyle düşünüyorsun
Camide bazen namaz kıldırıyorum kimsenin vebalini almak istemiyorum. Bazen kıldığım namazı tekrar kılıyorum içime sinmediğini için. Böyle yaşanır mı sence
Biraz zor ama namaz kıldırıyorsun demek bazı şeyleri biliyorsun vesveseyi de bilirsin sonuçta Allah senin içini de biliyor öyle de düşün
Dini konularda bilgim var evet ama ne olduysa şeytan beni nereden vuracağını biliyor. Ya gusül abdestini öğlen aldım dışarı çıktım geldim akşam yatsı için camiye gittim hoca tam farzı kıldırırken aklıma kafamın kuru kaldığı geldi olaya bakar mısın
Evet haklısınız ama düşünmemeye çalışın
Tekrar almayayım mı 😓
Camideyken alamazsınız ki😊 saçınızı gerçekten yikadiginiza eminseniz duş alırken sonradan vesvese oluyorsa duş almanıza gerek yokki
Öğlen aldım işte tam emin değilim 😓kendimi iyice deliye vurdum çok özür diliyorum
İçiniz nasıl rahat edecekse öyle edin istiyorsanız alın
Teşekkür ederim yine Allah razı olsun 😥
Ne demek yinede kendinizi okuyun bol bol dua edin inşallah kurtulursunuz bu durumdan
İnşAllah kardeşim Allah razı olsun
Amin hepimizden iyi geceler Allaha emanet olun
Sizde Allah’a emanet olun
Abdest alman vesveseyi geçirmiyorsa boşuna abdest alma. Su kötü enerjiyi temizler.
Ne yapacağım ben
Takıntı bu bi daha şurqyı yıkamadın derse öyle kalsın de. Takıntından kurtul
Vesvese geliyor şeytan dan Allah'a sığın
Ya olmadıysa kafam kuru kaldıysa çünkü su vurmadıgımın düşüncesindeyim artık cidden çok yoruldum kardeşim
Kanka o zaman yeniden al
Artık çok yoruldum 😓
Bak eğer yapıp şüpheye düştüysen şeytan sana vesvese veriyor
Üşenme! Al abdestini Allah'a sigin
Artık evdekiler de laf ediyor kardeşim çok su harcadığım için iyice endişe ediyorum
Kanka temizlik de israf olmaz
Birdaha alırsam yine olursa bu durum
Sıkıntı olmaz vesvese bu korkma
şu an abdestsiz miyim yani ben
Alakası yok
Sen dediğimi yap
Niyet et havuza gir çık yine olur ya da deniz gir yine olur sonuçta niyetin bu
Ameller niyetlere göredir kanka
şu an giremem kardeşim bizimkiler yine kelime yapacaklar. Daha bugün girdim 1 saat birde
Hmm o zaman yarın ilk işin bu
Vesvese herkes de olur şeytan kanka bu işi bu
Bende de olur güzel kardeşim benlede uğraşıyor
P*zevenk şeytan 😈 uğraşıyor
Namazı bırak
Kes beyin yoksunu
Asla
Hala dinlere saygisi olmayan insanlar var
@Sedefffe Asla bırakmam namazı
Birakma tabi en dogrusu ama vesveselerinden kurtul gercekden bak bi kere al cik abdestini