Siz, evde otururken, watsab durumu ya da instagram dan, paylaşımlara denk geldiniz.. en yakın arkadaşlar buluşmuş herkes orada ama siz çağrılmamışsınız.. tepkiniz ne olurdu?

Siz, evde otururken, watsab durumu ya da instagram dan, paylaşımlara denk geldiniz.. en yakın arkadaşlar buluşmuş herkes orada ama siz çağrılmamışsınız.. tepkiniz ne olurdu?

Beni kim davet etmediyse iletişimimi keserdim çünkü bilerek yapmış demektir unutma ihtimali yok ama bunun dışında çok samimi olmadığım kişilerin gitti bir yer ise zaten umursayacağımı sanmıyorum. yani gerçekten dostum dediğim kişi beni davet eder zaten ama uzaktan tanıdığım çok konuşmamım olmadığı biri ise çok da umursamam zaten kalabalık ortamları da sevmiyorum hiç.
Aklima Nasrettin hocsnin ye kürküm ye fikrasi geldi
Bence de
Bu tarz durumlarda ilk kendimi insafla muhakeme ederim. Benim ahval ve ahlâkımda, seciyem ve karekterimde, tavırlarım ve vaziyetimde, fiiliyatım ve davranışlarımda bir bozukluk, intizamsızlık ve dengesizlik varsa eğer o zaman kemdime derim; bu senin hak kazanmış olduğun şeylerin neticeleri ve meyveleridir. Zîra şu menfî hallere mukabil mânevî bir tokattır. Bunu anlamak istersen şu nükteli misâle bak şöyle ki; Meselâ bir çocuk sineği veya kuşu tutup sıkıp öldürse, sonra o çocuk düşse kafası kırılsa ona müstehaktır.
Ezcümle; Kendimde kusur bulamazsam eğer. Bunların fâili ben değilim, Zîra onlar arkadaşlık sureti altında bana karşı mânevî bir cinayet işlediler der ve onlardan bütünüyle istiskal ve teberrî eder maddî ve mânevî bağlarımı keserim.
Zîrâ onlar çok zaman benimle münasebettar olsunlar, işleri düşünce beni bulsunlar veyahut beni çağırsınlar, hem can-pâre ve bîhemtâ (eşsiz, benzersiz) dost ve kardeşim desinler. Fakat böyle bir buluşma meclisinde beni hatırlamasınlar, bilmesinler, tanımasınlar ve unutsunlar. Şimdi zerre miktar aklı ve insafı olan biri demeyecekmi ki o ser'seri şeytanlar beni İstihkâr ederek kuyu dibinde görüyorlar.
Neticeye varmak istiyorsan şu nükteli karîneye bak dinle şöyle ki;
Nasıl ki bir dakikada kâtil, bir adamın hayatını elinden almasıyla 7.884.000.000 (yedi milyon sekizyüz seksen dört bin dakika yâni 15 yıl hapis iktizası kanun-u adâlet iken.
Mânevî bir cinayet işleyen şu katmerli katil, bin katil hükmünde olduğundan 7.884.000.000.000 (yedi milyar sekizyüz seksen dört milyon dakika yâni 15 milyon yıl hapse müstahak oluyor. Zîra insanda binlerce mânevî duygular ve hasseler bulunduğundan o mânevî hasselerin her birisine karşı cinâyet işliyor...
Şimdilik kadarı ile iktifâ ederek, bu kapıyı burada kapatıyorum...
Merhaba,
Hiç umrumda olmaz, canları cehenneme, davet sevmiyorum, insanları da sevmiyorum çünkü hiç insana benzemiyorlar! 😅
Çocuklar gençler sürekli davet eder, sadece onların davetlerine katılıyorum! 😅
Davet edilen bir insanım, sevdiğim kişilere gidiyorum!
Hatta sürekli numara değiştiriyorum, uzaklaşmak için! 😅
Cevap
11Cevap
Ayyy o davetteki herkes düşmanım olur çok fenaa 😄 herkese nefret duyarım.
Hemde ne, soruyu yazarken böğrüme öküz oturdu 😂
Ben yaşadım sen yaşama
Olmadim😂 keyifleri bilir.
Üzülmeyeceksin, ait olmadığın yerde işim yok diyeceksin 🥰
Üzüldüm ama çok kötü lannn😀
Sorun değil insanlardan beklentim sıfır. Beni etmemis onu etmiş filan bir dahakine işi bana düştüğünde ben de yerine getirmem çok umursarsam eğer.
HErkesın davetlı oldugu yerde işim ne zaten etmemesı akıllıca olurdu
Herkesten kasit.. yakin arkadaşlar seninde olduğun gurup arkadaşlar 🙄
Grup sevmem ben gruplar kakalar kötüler
🙄😒
kalabalık ortam sevıyorsun bellı kı gıt o cagırmadan kendın
Cağrilmamisim neden gideyim
Emojıler ne oyle abla ozaman
İyi geceler abi
güle güle
görüşlere bak hele peh
Nolmuş
Niye gizlendin
Farklı olsun ıstedım
🙄 sinirsin he ama çok sinir
ok..
Sensin ok
Bende beni davet etmeyen insanlara gerekli tavrı gösteririm.
Hiç bir şey yapmam kimse davet etmek zorunda değil
Yakin arkadaşımsa etmek zorunda
Öyle bir şey yapmazlar yapamazlar😃
Paşaya yapılmaz
Keserim muhabbeti
Baska ne gelir elden.. hesap soracak halim yok.
Muhabbeti keseri
Mesefa iyidir belki anlarlar
Ona göre korurum mesafemi ben de..
Mesafe hep iyidir.
bir daha görüşmemek hiç biriyle
İletişimi keserim, keyfime bakarım.
Gitmezdim olur biterdi
Umrumda olmaz 😄
Ben seni takarim koluma iki salına salına yürürüz sonra iskender yemeye 😅
Ayyyh muhteşem bi teklif buuu 😄❤️
Muhtesem inci jwjssh😅
Muhteşemsin tabiii ❤️
❤❤❤❤
Çok fena olur çok
😂hic bir sey de olmaz zorunda değiller napalim jsjsjs
Vallah yolarım onları
😂yolalim
😂😂
Sonu çok kötü olur
Hiç muhatap olma. Herkes tercihleriyle yaşasın.
Yani öyle yaparım ama villada güzel bi parti veririm onları davet etmem bu onlara güzel ders olur ki istenmedim yerde durmam da zaten ama istenmeyecek bi arkadaş çevremde yok
Hiç kısas yapamam.. uğraşmam. Ne guzel işte yüzlerini görmüş oldum derim yoluma bakarım
Kısas degil Ki zaten çevrem de bilir benim nasıl biri olduğu mu öyle yapacak birileri de çıkmaz
Bende oyle biri degildim.. anlamaya çalıştım.. ama sormadim da.. insanlar garip anlayamiyorum.. ben mi yanlışım onlar mi bilmiyorum
Çokta fifi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?