Güncellemeler
+1 yıl
Evimin balkonunu dikizliyo sigir duyar kasmayin Ben balkona çıkıyorum o işlettiği yerin disina cikiyo asiri tiksinc biktim bunaldim
O kadar igrenc ki asiri rahatsiz oluyorum cok itici boyle devanli bakip duruyo bu mal ne bakiyo diye bakinca da bakistigimizi sanip daha fazla bakiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen cok mu güzelsin ya birde şisko diyorsun insanların dış görünüşü ile dalga geçebiliyorsun insanların konusmaları karakterini yansıtır belli eder güzel de degilsin kalbinde güzel de degil.
Evimi dikizledigi icin ondan tiksiniyorum he en beliegin ozelligi sisko olmasi birakin duyari
Siskolar genelde kendini cirkin buksugu icin ozguvensiz olur her boku bakisma saniyo
İnsanların dıs görünüşü ile dalga geçme şisko demen hic hos degil
Bi sisko da seni bulur o zanan anlarsin
Dış görünüş düzelir ama karakter asla düzelmezzz
Fiziksel özellikleriyle dalga geçmek yerine bir çılgınlık yapıp bakmaması gerektiğini söyleyebilirsin.
Dalga gecmiyorum tiksiniyorum
Ayrica evinin balkonunda taciz ediyo surekki gozu balkona sigirin
Kartona pok mu var ne bakıyorsun yaz ahjaha
Iste ozguvensiz sisko oldugu icon onu da oyun sanar heycablanir
Yazik cocuga sana bakarken ne hayaller kuruyordur kim bilir
Iyy bide bakistiyimizi saniyo galiba dik dik bakiyorum anlamiyo 5 Snde bir donup bakiyo
Güzel kizsin napsin cocuk yani. gunah gunah valla bi başlarsın yemek yemege ondan beter olursun kinama
LAn kinamak degil bu taciz ediyo boguldum artik kendimi kotu hissediyoeum balkonda oturamicak miyim surekli beni izliyo
Bi goz kirp kalpten gider belki kurtulursun
Bide vary a balkona ciktigimda cikiyo bende aninda iceri giriyorum gozu surekli burada oldugu için anlamasi lazim degil mi rahateiz oldugumun iste sisko ve ozguvensiz oldugundan bilmiyo bunu karsilik saniyo belki we o internet kafede 50 kisi var boride bakmiyo bizim balkonda tek o
Askin gozu kördür anlamaz. sen iceri kacinca kur yapiyorsun saniyor :) tanidigin biriyle haber gonder bakmasin rahatsiz olutorum diye.. ya da in asagi tekme tokat dal
Harbiden oyle o kdr igrenc bi durum ki illet geldi sisko oldugu icin kur saniyo bi gun sokakta karsilasirsam uyariyim mi
Rahatsız oluyorsan uyar tabi bu zamana kadar durdugun kabahat.
Ne diyim siskoo buraya bak bizim balkonda bakma mi diyim
Aynen oyle de. bide saplagi cak suratina.. tamam iste oldu bitti heme uzaklas ordan
Valla cidden be diyim
Valla ne bileyim.. dikil. karsisina guzellikle konus bakma arkadas rahatsiz oluyorum sikayet ederim fakan de iste. .
Takma kafaya olur böyle vakalar.
Her ürünün bir alıcısı var işte
be vaAar ne bakıyon de
Jahrein mi?
Iyyyyyy xjzmsmzm
Ahmet abime laf yok nsjsja
Sen de bak ona
Me diyim
Gel beni ye de
Konuş
😂😂😂 dndn
Bence konuş
Zonguldak kömürü
Tipee back cay demle
Sen kendi tipine bak Allah'ın kezbanı
Cirkin suratina isiyim ya defol surdan
Senin şeklini şemalini seviyim aq cingeni
Iyyy suratinda meymenet yok essek sicsin yuzune
Hahahah sendemi var meymenet tipini sktgm
Senin tpini skmisler sent ondan kiskancsin Boyle cirrrrkiiiinnn
Uff nasıl kıskanıyorum seni bir bilsen nasıl bakmaz bu kız bana kafayı yiyorum şu an
Bakmaz derken bakmak ne alaka
Yok bir şey işine bak
Vuracak