Ablama gıcık oluyorum?

ablamla aramda 8 yaş var. ve ben ona gıcık oluyorum. birbirimize hiç benzemeyiz. ben sessiz sakin biriyim ablamda tam tersi çirkefin teki. her şeyi sorun yapar her şeye laf eder. her ay kredi kartını üç- beş milyar getirdi onun yüzünden annemler çok zor durumda kredi aldılar şimdi evleri satacaklar. kendine sürekli yeni kıyafetler ayakkabılar makyaj malzemeleri alıyor. annemle benim giyecek ayakkabımız bile yok onun yüzünden alamıyoruz. her gece dışarı çıkar 2 de 3 de gelir. 23 yaşında ama şimdiye kadar 20-30 tane sevgilisi oldu. hepsiyle de en fazla 1 ay çıktı. kuzenlerimiz gelir onlara surat asar. kötü davranır. onlar bile diyor yanı bunu. kedimiz var. sürekli kendi sevmek istiyor. benim odama gelince kıskançlıktan çatlıyor. kendisi hayvan uyurken habire yanına gidip uyandırıyor ben gidince hayvana bir rahat vermiyosin ki diyor. senin yanında rahat edemiyor hayvan falan diyor ki kedi beni çok seviyor bundan eminim. çok bencil sürekli kendini düşünüyor. sizce de sevmemekte haklı mıyım ve ondan kurtulmak istiyorum artık. napabilirim bana karışmasın bulaşmasın
Ablama gıcık oluyorum?