lutfen yargilamadan seri.
calistigim yerde patronun kizi ile arkadas olduk. Ikimizde kiziz ve o akrep burcu. Ben sessizimdir ama hep aralarina benide katmaya calisti. Sevip saydigini gordum. Arkadasligimiz baya uzadi gulduk eglendik. Ama aklima takilan bise var.. bazen benden hoslaniyor mi diye dusunuyorum. Mesela birkeresinde sakasina biri ile gorusecem dedigimde kiskancligi ön plana cikti ama uzatmadan. Story attigimda nerdesin diye yazar sorardi hep. Birkeresinde beraber havuza gidersek erkeklere senin icin sevgilim derim derdi bende yanlis anlarlar demistim o da olsun ozaman erkekler bizi rahat birakir bulasmaz diger arkadasimla da oyle yapiyoruz dedi. Yani cozemedim bana karsi bi duygusu mi var veya karakteri mi cunku birkere bi laf gecti ben kadinla evlenmem dedi. Ve bu son siralar baya soguk moreli bozukmus. Kendi kendime kurmaya basladim acaba bana karsi hisleri var da kacmaya mi calisiyor diye. Cunku bu kisi kimseden utanmaz veya herkezle gulmez ama beni gordugu an hep yuzu guler veya arada utanir kizarirdi.. hatta gecenlerde bi erkek bana bakiyor diye diger tarafa gec demisti bana. Sizce ben mi kuruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer