Acaba benden hoslaniyormudur?

İyi geceler arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı bir kaç ay öncesinde bizim alt mahallemizde bir fırında ise başladım tezgahtar olarak orada patronun bir oğlu vardı 22 yaşlarında benim çalışmamı çok beğendiğini söyledi maaş konusuna gelince babası İstanbul disinda olduğu icin amcaları ilgileniyormus onlarla görüştüm maaş ve sigortayı sigorta yapamayacaklarını maaşı ise aylık 2000 vereceklerini söylediler bende kabul etmedim sadece iki gün çalıştım ve çıktım oradan iki gün sonra da o çocuk bana mesaj attı babamla görüştüm o da aynı şeyleri söyledi şu an sigorta yapamayız şu an sigortada sorun var dedi kusura bakma falan bende sorun yok eğer eleman alamazsanız ilerde belki gelir çalışırım dedim neyse aradan zaman geçti yine bana yazdı gel bizimle çalışmak istiyorsan çalış biz senin çalışmanı beğendik gibisinden ben sigorta olmadığı için gelemem dedim ama ben iş bulmustum çoktan tatlicida iş buldum sonra girdim orada çalıştım bu cocuk arabayla geçerken beni gördü ama şaşırdı benim orada çalıştığımı görünce bazen arabayla geçince yine bakıyor içeriye göz göze geliyoruz 😂 ve hala numaramida silmemis wpden durumlar atıyor görüyorum ben atıyorum hemen o da görüyor falan sizce bu çocuk benden etkilenmiş olabilir mi ne yalan soyleyim ben etkilendim ama sigorta yapmadıkları için çalışamam ki oradada sizin fikirleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arkadaşlar iş dışında sana mesaj atmamis boşuna heveslenme demişlerde attı aslında eski patronum vefat ettiğinde wpde paylaştım aa o mu vefat etti Allah rahmet eylesin gibisinden mesaj attı konuşmustuk bir keresinde de kahve fincanimi duruma atmıştım afiyet olsun yazmıştı
Acaba benden hoslaniyormudur?