Merhaba. İyi akşamlar. 1 saat önce annemle kavga ettik. Annem kapalıdır. Ama bu kadar kötü düşünceli olduğunu bilmiyordum. Dedikleri ile de, kendi de çelişiyor. Anlayamadım?
Olay şu: Laf arasında konuşurken, "sürekli yollarda görüyorum, kasığında giyinen kızlar var. Elbise etek giymesinler kısa. Erkekleri bahane bulmamak lazım. Öyle giyinenler taciz edilmeyi hakediyor. Tüm kızlar kapansın. Örtünsün" dedi.
Ben de böyle dediğine inanmadım. Ciddi misin dedim. Ciddiyim dedi. Bende dedim ki; "Anne ben kapalı mıyım? Bende elbise giyiyorum. Bende mi hakediyorum? Boyle şey denir mi? Benim başıma da gelebilir bu dediğin şey" dedim.
"Sen dizinin altında giyiniyorsun. Senin için söylemedim. Ama sende dahil, herkes kapansın. Dolaşmayın açık giyinmeyin" dedi.
"Anne bak yanlış düşünüyorsun. Herkesin çukuru ayrıdır. Karşı çıkabilirsin ama kimse hakkında kötü yorumda bulunma hakkına sahip değilsin. Her kapalı dinini tam mı yaşıyor bu ülkede sanki? Benim de başıma gelse, biri taciz etse, ilk senin canın yanmayacak mı? Kendi çocuğunun başına gelmesini istemediğini, niye başka birine reva görüyorsun? Herkes istediğini giyer. Sana inanamıyorum. Bu düşüncen ile beni çok hayal kırıklığına uğrattın. Haftaya düğün var. Bu düşüncenden ötürü o düğüne gitmeyeceğim" dedim. Dediklerinde diretti.
Kavga ettik. Hala dediğini diyor. Konuşma benimle bağırdı döktü. Bende sinirle ona şeriatçısın (dar görüşlü olduğu için) dedim.
Gerçekten acaba kötü mü yaptım demekle?
Ama bir anne nasıl böyle şey söyleyebilir ki?
Sizce haklı mıyım? Haksız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer