Arkadaşlar ben tayt giyiyorum annem diyor tayt sana hiç yakışmıyor erkek gibisin içinde çocuk gibi oluyorsun diyor erkekler sapık oldukları için seni güzel görüyor diyor ne de? Ne alaka yani herkes giyiminde özgür değil midir
2 ay
Evet şöyle bir şey isteyin istediğini giyer ama bilmiyorum anne haklıdır ama dediğim gibi isteyen isteğini diyebilir evde giy o zaman yani dışarıda giyme Benim bir arkadaşım var evde şey giyiyor sporcu sütyeni artı külot bu kadar bazen mini şort yani boxer gibi bu evde giyiyormuş sen de böyle dolaşabilirsin evde külotlu çorap giy mesela hem seksi durur
Tayt konusuna çok takılma, mesele tayt değil özgür hissetmen 💫
Annen kuşak farkından, korkudan konuşuyor. Erkekler sapık diye dünyayı kendine zindan edemezsin. Senin bedenin, senin tarzın, senin konforun 🖤
Ama ev ortamında kavga etmeden ilerlemek için şöyle yapabilirsin:
Dışarıda taytın üstüne biraz daha uzun sweatshirt, hoodie, oversize gömlek at. Hem 2026 sokak stiline cuk oturur, hem annen “çok açık” dememiş olur 😌
Unutma, kimse senin kadınlığını, tarzını taytla ölçemez. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin, özgüven en güçlü kombinin 🔥✨
Cevap
35Cevap
Erkekler de bunu giyip gezse nolur acaba çok merak ediyorum aq
Annen haklı annen senin iyiliğini düşünüyor onu dinle derim kızım
Bende çıplak geziyorum diye polisler tutukluyor anlamadım özgürlük yok bu ülkede.
Seni kıskanıyordur boy kilon kaç şu devirde sapık olduğu için çok
Ozgur tabi de anneleride dinlemek lazim bence kadina tayt yakisiyor.
Spor yapıyorsan falan anlarım da onun dışında Tayt giymenin neresine heves ediyorsunuz ben anlamıyorum
Neden öyle düsünüyor cok sacma geldi bana övmesi azım aslında
Herkes giyiminde özgür ama yakışmadığını diyorsa giyme bence.
Kalça oturuyorsa fena oluyorum neler yapmak istiyorum
seni kıskanıyor olmasın 🤔
sen aslında güzel değilsin , erkekler sapık olduğu için seni güzel görüyora getirmiş.. bu bnde kıskançlığı çağrıştırıyor nedense
bnce kıskanıyor
burdan da atabilirsin
mesaja girip hızlı resim den atabilirsin
Annen haklı ama
Annen normal degil ki
Genelleme yapması yanlış
Mal varlığını korumak annenin kutsal görevidir !
Haklı olsbılır biraz çokmu belli ediyon vucudunu
İyi geceler
Taytlı bende sevmiyorum
Tayt giyen kız candır ama yakışana
Boş laf
Haklı
Annedir haklıdır
Sapığız
Anneler haklıdır
Annen haklı biz sapığız
Yaş kaç
Dar mi