bi yaştan ve zamandan sonra artık bunaltmaya başlıyor kendi ayaklarının üstünde durmaya fırsatın-hayatının özeli olmuyor gibi hissettiriyor sanki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu konuda ev işi, yemek , temizlik hepsinden çok iyi anlarım ve yalnız kaldım. İşte belli bir Yaştan sonra yalnız kalmak hiç eğlenceli değil. Açıkçası ben aile ortamını aradım. Kendi ailemi kuramadım maalesef ve sürekli annemlerdeyim. Bu seferde onların işlerine yardım ediyorum. Öyle anneci bir adamda değilim ama aile ortamı güzel geliyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes aileyle yaşanmaz diyo ama ailemiz olmasa bizler birer hiçiz bizi biz yapan onlar. Rahat olduğumuzda basımıza gelenleri görebiliyoruz belki ufak tefek belkide önemli çok şey geliyor. Diyelim ki onlar sizi birakmak istemedi, ama siz bıraktınız. Ya onlara bir şey olursa, o zaman sizde pişmanlık içinde hep bi yanınız eksik olarak ölürsünüz. Konuyu açın ve zamana Bırakın, hic bi zaman onlardan uzak bi yerde olmasın eviniz. Bırakın onlar da sizinle karar versin içlerine sinsin. Sıze şans tanısınlar, sizinde ayakta durabileceğinizi görsünler. O güveni sağlayın ki kimsenin aklı gözü kulağı yollarda sizi beklerken kalmasin. Önce Onları çok sevdiğinizi söyleyip sıkı sıkı sarılın ardından hayallerinizi düşünebilirsiniz.
40 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. merhaba.. evet haklısın demek isterdim ama bu hayatın birde gerçek yüzü ve hayat şartlarının ağır olduğunu unutmamak gerek ve bu düşüncede olan kişinin de bir bayan olarak imlan ve olanakları en önemlisi kendi ayaklarının üstünde durması gerek.. evet beli bir yaştan sonra kişi biraz daha özgür ve rahat etmek kendi hayatını yaşantısını önem verir ve kendi ayaklarının üstünde durmak ister..
02 Yorumla- +1 yıl
@Cerensuna. merhaba. bu hayata kimse ailesini seçemiyor bunu biliyorsun dimi. gerçek anlamda sorunlu bir aile yapısına sahipsen ve bulunduğun ortam da seni gerçek anlamda geriyorsa tabi başının çaresine bakmak hakkın * yine söylüyorum matti gelir çok önemli ayaklarının üstünde kimseye güvenmeden yaşamak ve bunun sorumlukları ve özellikle bir bayansın ona göre davranmalısın bence..
+1 yılaile yanında bireyselleşme mümkün değil
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
78Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sıkıcı belirli yaşa bile gerek yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kesinlikle. Yalnız yaşamanın da zorlukları var. Şimdi hayal gibi geliyor ama yalnızlığa dayanamayıp üzüldüğüm bir dönem de oldu ilk başlarda... Zorluklarla kendin başa çıkmak zorundasın. Arayınca gelecek yakınının olmaması üzücü oluyor.. Bazen gezmeye gitmek yerine mutfak alışverişi yapmak zorundasın. Bu aralar yine bir yalnızlık hissi var üzerimde. Hayatımda bir erkek olmasını diliyorum. Beni koruyup kollayacak, yanımda olacak, beni gerçekten sevecek.. İşyerinde de arkadaşlarım beni biraz dışladılar. Başka arkadaşlar edinebilirim sorun değil ama zoruma gidiyor. Belki de bunu ben istemisimdir..
10 Yorumla
+1 yılO yaş hangi yaş?
Kişiden kişiye değişir. Kimi için 17 kimi için 38 olabilir. Acaba o yaş geldiğinde farkedebildik ve buna göre adım attık mı ya da gelindiğinde o yaşa; atacak mıyız? Bunu düşünmek gerek. O adım atılmayacaksa da o sıkıcılık katlanılabilir bir şey mi? Bu da kişiseldir. Kimi 1 gün dayanır kimi ömür boyu. Dilin kemiği olsaydı kırılırdı diyeceğimiz bir olaydan bahsederken bile sesimiz titremiyorsa belki de hiçbir önemi yoktur.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı olsa da aile sırtını yasladığın duvardır. Özgürlük ve bağımsızlık tabiiki bir noktada lazım ama bunlar için de acele edip harcanmamaya dikkat etmek lazım.
Elalem aile gibi naz çekmez, hor görür etinden sütünden de faydalanmaya çalışır. Sağlam bir iş bulmadıkça kendi evine çıkmanın konusu bile geçmemeli.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilenin yanında olmak insanın hayata dair bir çok şeyden geride kalmasına ve gelişmemesine yol açıyor. Kuş bile olgunlaşınca neden yuvadan uçuyor? Sade ve sadece avlanmak için mi? O yuva o olgunluğa dar geldiği için... Bizim de yuvamız ve sınırlarımız ailemizle yaşadığımız ev işte... Bir de her ailenin ayrı "kanunları-yasaları" var tabi, orası da ayrı bir cehalet. Hayata dair bir çok şeyi ise yaşa (ya) mıyor veya kaçırıyoruz işte...
00 Yorumla
+1 yılAq üniversitede türkiyeyi geziyordum aq kanadaya kadar gidicektim antalyada tatilde yakalandım hayatım nirvana süper gidiyordu aq tuttular eve kapattılar 1 yıl olacak nerdeyse aq atanıp boş ver olup gidicem hayattın bıktım hayatı sorguluyorum varligimi sorguluyorum aq psikopat ettiler kuru ekmegi muhtac oldum aq şimdi de agzima ettiler psikopat agir şizofrenik takıntılı rahatsız oldum şimdi de git iş bul paranı kazan ye biz sana bakmayız diyorlar bakın demiyorum aq zaten beni niye tutup getirdiniz aq.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon yavrum sen
+1 yılYa aile dost gibi olsa hiç bir sıkıntısı olmaz tek dert bireysel yaşama isteğinin ağır basması olur
Ancak bizzat kötülük yapan kişilerse onlarla zor
Yoksa iyi arkadaş gibi olan otoritesini ailesinin sağlığı birliği beraberliği ve güvenliği için çabalayan ailelerden kimse kurtulmak istemez00 Yorumla
+1 yılValla açıkçası benim düğünüm bu ay olmasaydı ben ailemden uzaklasirdim ben tesetturluyum evin iç inde ay abim mi babam mi ay ayıp olcak rahat gezemiyorum bile nerdeydin nereye gittin kimle. gittin çocuk muş gibi sorular ayrilinmali bir süre sonra en mantıklısı evlenmicek olsaydım bende ayrılmayı düşünüyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor oluyor ailede yaşamak ama yağmurdan kaçayım derken doluya da tutuklamak lazım sabırlı olmak lazım bu devirde tek başına asla yaşanmaz arkadaş desen hiç güvenilmez bırak erkekleri kadınlar daha kötü oldu hatta o yüzden otur başka şeylerle ilgilen ibadetine bakmalı insan yaş gelmiş geçiyor hiç birimiz aynı yaşta kalkmıyoruz hayırlı bir evlilik olana kadar aile de durmak mecburi yani...
21 Yorumla- +1 yıl
Çok olgunca, yorumun...
+1 yılAslında sorun aile evinde yaşamak değil de anlayışsız ilgisiz ve geri kafalı bir aileye sahip olmakta. Gerçekten kendini kaybolmuş ve yalnız hissediyorsun hiç bir fikrini düşünceni anlayıp desteklemeyecekler gibi geliyor kendini bulamıyorsun tam anlamıyla.
25 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru tespitlerin
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 sen niye işsiz gibi herkese yanıt veriyon
- +1 yıl
Burası bir platform yavrum herkese cevap vermem yasak mı Ayrıca yorumları okuyorum Bir şeyler öğrendiklerim oluyor ilave etmem gerekenler oluyor ve yazıyorum sana ne?
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 farkında mısın bilmiyorum da benim sorum ben sormuşum? ne demek sanane?
- +1 yıl
Sorma bebeğim o zaman yorumlardan rahatsız oluyorsan Soru sorma bak bu kadar pratik çözüm kime ne cevap vereceğimi ben belirlerim sen değil
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabi sıkıcı her gün yüzüne vuruyorlar 23 yaşındayım işsizim hergün yüzüme vuruyorlar iş bul artık evlen artık bıktırıyorlar beni çevremdeki insanlardan da aynı soruları alıyorum yoruldum artık kendimi içkiye sigaraya verdim iyice arkadaşlar desen ihanete uğradım eski sevgilim tarafından terk edildim psikolojim çok bozuk bak yine sinirlendim sigara yakıcam
041 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kafana takma insanların dediklerine bakma tınlama yani tabikide bu söylentiler seni bogabilir sinirlendirebilir ama ne olursa olsun kendine zarar verme tamam sigara bı noktada normal geliyo ama alkol daha zararlı sevgilin seni terk etmiş demekki sen gibi iyi birisini kaybettiği için o üzülsün
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan ne üzülecek evlendi iyiyim desem inanacak o kadar habersiz benden kimsenin umurunda falan değiliz olan bize oluyor kendimizi heba ediyoruz bu a*mın* koyduğumun hayatında
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan artık hiç kimseden bir beklentim yok mutluluğa da ihtiyacım yok sadece huzur yeter insanlardan uzak duruyorum kendi iç dünyamda yaşıyorum orada en azından hayal kırıklığına yer yok
- +1 yıl
Okadar hak veriyorum ki sana yaşadıkların kolay değil neticede ama allahında bi bilgini vardır belkide seni böyle imtihan ediyor
- +1 yıl
Eski sevgilin konusundada sonuçta evlenmiş oda artık onun peşini bırak hatırlamamaya çalış senden çıkmıs artık o yapcak biseh yok senin içinde çok zor aklına geliyo unutamıyosum hiç kolay degil
- +1 yıl
Kendinizde öyle düşünme ayrıca beni kimse düsünmüyo gibi düşüncelere kapılma illaki seni düsünen merak eden vardır
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan günaydın bir mesajı atan bile yok düşünen zaten her zaman yanında olur ben düştüğüm de bizi kaldıran kimse olmadı hep kendi başıma kalktım öyle de devam eski sevgilime gelirsek zaten fotoğraflarını sildim mutluluklar kimsenin peşinden koşmam ama tabi aklıma bazen geldiği günler oluyor olsun o kadar ilk göz ağrım sonuçta aklımın bir köşesinde ama hissettiğim bir şey yok artık hayatında biri olmadığı zaman da artık duygularım ona karşı ölmüştü beni doğum günümde terk etmiş birine his besleyemem
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan koskoca hayal kırıklığı benim için
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan sigara içki yanımda olsun yeterli
- +1 yıl
Evet seni çok iyi anlıyorum benimde başımdan geçti birkac olay
- +1 yıl
Ee banada günaydın mesaj atan yok ama ben sen gibi kafama takmıyorum ne diyim hakkında hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan boş koy yak bir sigara yemin ederim en iyi dost sigara alkoldur insanların bana veremediği huzuru onlar veriyor
- +1 yıl
Sen mutluluğu sakinliği içkide sigarada arıyosun ama yanlış yapıyosun
- +1 yıl
Zamanla her şey olur bunu unutma
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan kendinize iyi bakın dünya boştur her şey boş anlamsız zaten bir gün toprak olup gidicez kafa yormaya değmez
- +1 yıl
Ama sana şunuda söyleyim senin ilerde bı iliskin olsa bile aklında eski sevgilin kalır çünkü çok anılarınız olmuş ki bu çok normal ilerde başka bi kıza duygu hissedemezsin
- +1 yıl
Acaba budamı bana böyle davrancak gibi düşünceler
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan 9 yıldır sigara içiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı daha da arttı sigarayı da arttırdım günde 40 tane sigara içiyorum içkiyi 3 litre heba olmaya devam
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan 6 yıl boyunca bir kızı sevdim başka kızı sevemem zaten Allahın üzerine yemin ettim sevmem sevemem travma olarak kaldı kız 17 yaşındaydık ozamanlar yaş 23 halen aklım bazen ona gidiyor ama elden bir b*k gelmez
Cevap sahibi+1 yılfotoğraflarını ağlayarak sildim çocuklar gibi ağladım
- +1 yıl
Off seni çok iyi anlıyorum sen yazdıkça duygulanıyorum
- +1 yıl
Bir kızı 6 yıl boyunca sevmek gerçekten aşk onu kıskanmak onu herkesten sakınmak çok farklı duygular
- +1 yıl
Kız belkide aile baskısı altında kalarak evlenmiştir
- +1 yıl
Eğer baskı filanda yoksa seni gerçekten sevmemiş seni kullanmıs gibi bişey
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan en son ona 1 kez yazdım 3 cü kattan düşmüştü kıyameti kopturdum hastaneye kaldırmışlar hastaneye bile gidemedim hayatında biri vardı kimsenin mutluluğunu bozmaya hakkım yok diye sadece yazdım sonra engelledim bana birde o kadar samimi davranıyordu ki hayatında biri varken bile ben ona soğuk davranıyordum hayatında biri varken bana bu kadar yakın davranması doğru değildi lütfen arkadaş kalalım dedi hayır dedim engelledim
- +1 yıl
Ama sende çok abartmıssin bı kız için ne olursa olsun 3litre içilmez tabi ailevi sıkıntıların varsa onu bilemem
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan ailevi sıkıntılarım da var bir olay eski sevgilimden ibaret değil
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan durum bu işte bir kız ne kadar seviliyorsa o kadar sevdim
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan bilmiyorum aile baskısı da olabilir zengin biriyle evlendi 35 yaşında adam en son boşanacağını duydum öyle haberler ama beni ilgilendirmiyor artık mutsuz olduğunu hissediyorum
- +1 yıl
Yok sen yanlış söyledin bir kız ne kadar sevilirse değil sen daha fazlasını sevmişsin helal olsun sana
- +1 yıl
Bisey sorcam ama ayıp olmazsa
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan tabiki
- +1 yıl
Peki siz bu kadar birbirinizi çok sevmisinizde neden evlenmediniz veyada nisanlanmadınız?
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan 17 yaşındaydık çocuktuk daha okuyorduk çok boş şeyler yüzünden ayrıldık sosyal medya hesabımı istiyordu bana güvenmiyordu sınıftadaki kız arkadaşlar fotoğraflarıma yorum yapıyordu kıskandı bu yüzden ayrıldık saçma sapan bir neden yüzünden hesabımı vermemiştim ben ona güveniyordum hiç istemedim ayrılmaya bahane arıyordu gibi bilmiyorum
- +1 yıl
Evet gerçektende çok boş sebeplerden dolayı ayrılmış siniz
- +1 yıl
Ama sen doğru karar vermişsin kız sana demiş arkadaş kalalım diye eğer kabul etseydin ona her dakka aşık olcaktın Gine acı çekicektin
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsunn 🙏
- +1 yıl
Bende senin gibi birkaç olay yasadım seni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@nisagülaslan sizinde hakkınız da hayırlısı olsun
- +1 yıl
Rica ederim
Evet kesinlikle öyle üni biteli 3 yıl oldu 3 asır gibi hissediyorum ve her gün bir öncekinden daha kötü geçiyor üni bittikten sonra hemen atanmaya bakın bence yoksa evde çürürsünüz psikolojiniz bozulur eğer sınırlı biri değilseniz bile sınır hastası olur çıkarsınız
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani beklentine bağlı. Elbette özel hayatını yaşayamadığın bir ortamdan bahsediyorsak, sıkıcı ve fazlasıyla bunaltıcı. Ama aile ortamını seviyor ve ailenle çok iyi anlaşıyorsan, bulunmaz bir nimet.
00 Yorumla
+1 yılEvvela aile evinin bataklık olmadığını, tek başına yaşayacağın evin de cennet olmadığını ve olamayacağını belirterek başlayayım. Sonra da yaşın eğitimin ve işin nedir onu sorayım. Nedir sahiden?
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra insan kendi ayakların üzerinde durmak ister. İstediği gibi yaşamak kendi düzenini oluşturmak gibi. Ama ne yazıkki ekonomik şartlar buna müsade etmiyor bir çoğumuz bu sebepten dolayı ailemizle birlikte yaşamak mecburiyetinde kalıyoruz
10 Yorumla
+1 yıl15 yasindayken bile kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyordum hala da istiyorum kendi parani kazanmanin duygusunu 13 yasinda bir kutuphanede gizli gizli tatmistim ve harika bir deneyimdi o paranin elinde olmasi ama aile evinde calismama izin yok.. biraz bunaltici ve can sıkıcı 😪
10 YorumlaEvet sıkıcı. Çünkü kendini özgür hissedemiyosun. Bi düşünsene Gece dışarı çıkmak istedin ailen sana biyur kızım çık demez sana karışır. Hal böyleyken yarı mahkum hayattan başka bir hayatın olamaz
10 Yorumla
+1 yıleger isin aile evine yakinsa ayrilmasan da olur veya isin yoksa ama ayrilmak cok daha iyi hissettiriyor fikrimce
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEl kızı aşağılar ailem başımı okşar yalnızlık incitir ailem yaramı sarar tek başıma düşüp sakatlansam imdat diye diye rezil rüsva olurum ailem varken başıma ne gelse onlardan güç alırım.
00 Yorumla
+1 yılBence bi yaştan sonra aile evinden kaçmak gerekiyor çünkü sizin hala küçük hiçbir şey yapamıcağınızı düşündükleri için herşeyinize karışmaya devam ederler. kendi söz hakkınız yok istediğinizi yapamıyorsunuz.
Özgürlük mü istiyorsun kendi hayatını kur.
00 Yorumla
+1 yılSıkıcı olmaktan ziyade yorucu bir sey psikoloji denilen şey kalmıyor. Ve işsiz ekonomik olarak bağımsız değilsen gerginlikten her seyle kavga etmeye başlıyorsun.
00 Yorumla
+1 yıl18 üstü olupta aile evinde yaşayanları ezik olarak görüyorum bu hem erkekler hemde kızlar için geçerli. Çocuk gibi eve girip çıktıklarının gününü saatini hesabını veriyorlar çok ezikçe.
018 Yorumla- +1 yıl
Yetişkin olamayanlar büyüyemeyenler, kendi başına hayatı yaşamayı gözü kesmiyenler, aile sevgisi aile hasreti özlemi vs gibi bahanelerle olayı en başta kendilerini kandırarak kılıflandırıyorlar. Evden ayrılınca yetişkin bir insan olarak kendi düzenini kurunca ailene savaş açman düşman olman gerekmiyor. Binlerce yıllık doğal bir durum yetişkinlerin kendi düzenlerini kurması, yaşı 30 olupta halen aile gölgesinde olanlar var. 😎 Evime kim gelmiş, ben kimin evine gitmişim hangi gün saatte neredeydim vs kimseye hesap vermem. Sabahın 3 de evden çıkarım 4 düde misafirim gelir. Yok ailemler şöyle böyle vs çocukça bahanelerle ne kendimi nede başkasını kandırıp çocukça bir hayat yaşamam. Siz psikolojinizi ikna ettiğiniz içsel telkinlerle olduğunuz gibi devam edin. Bu bana göre yardıma muhtaçlık korkaklık ezikliktir.
- +1 yıl
Ailesi yanında yaşayan ayrılamayan bir hayat korkağı, kendi başına erken yaşta hayata atlamış kendi kendisini okutmuş yüksek kpss puanı ile atanıp memur olmuş olan, kimseye minnet etmeden yaşayan bana 😎, ergen demeye çalışıyor, git kendi yorumlarında ağla zavallı ezik. Al sana harçlık 💵
- +1 yıl
lannn sefilll defol şurdan ezikliğini ailesine muhtaçlığını veletliğini, aile sevgisi diye kılıflandırmaya çalışıyor zavallı ezik. Ailemle aramda bir sorun yok ben onurlu ve gururlu olduğum için senin gibi sığıntııı süüüünnnepe seefilll olmadığım için ilk fırsatta kendi ayaklarım üzerinde durdum. Rezzzzil mahlukat.
- +1 yıl
Sana niye diyim, şu sefil blkz ye diyorum
- +1 yıl
Sizin gibi kibirli insanlarda illaki bir özgüven eksikliği bir eziklik duygusu oluyor asla şaşmaz. Sorsanız eve çıkıp adam olmuşsunuz hala çocukça sığ sığ davranışlar sergiliyorsunuz. Tamam en havalı sensin.
- +1 yıl
Herhangi bir eksiğim yok avucunu yalarsın, lann bunlar ne yaşıyor aile sünepeleri oda saksıları bana ergen çocuk vs diyor, kesinliklemtersten doğdular awk anasının eteğinin altından çıkamamış bana özgüven eksiğin vardır şaşmaz diyor lan siz önce kendi boğuldunuz bataklığa bakın sefillrr 😂🤣
- +1 yıl
Al sanada harçlık sktr gittt 💵
- +1 yıl
Kimsenin hayatını bilmeden tanımadığın insanlara ne kadar rahat hakaret ediyorsun. İnsanların düştüğü seviyelere bak. Neyse.
- +1 yıl
Ne o sütün soğuk mu geldi anneciğin ısıtamadı mı babacığın harçlığını eksik mi verdi, kaybol sünepe 😂🤣 birde gizem uyandırmaya çalışıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmeye bile hakkinin olmadigi bi ev. Aglasan sinirlensen hemen sorgu zaten tam Üzüleceksin biri cagiriyo yemekti sofraydi temizlikti hislerini icine attigin biyerde yasamak cok zor
33 Yorumla- +1 yıl
Mesleğin var mı?
Cevap sahibi+1 yılOgrenciyim henuz
- +1 yıl
Bölüm?
Evet sıkıcı. 32 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum bundan hiç ama hiç memnun değilim.
312 Yorumla- +1 yıl
İşin var mı peki çalışıyor musun yani?
- +1 yıl
Nedir peki işin?
- +1 yıl
Muhtemelen asgari ücretle çalışıyorsun Ve muhtemelen iç anadolu'dasın doğru mudur?
Ayrıca içeride yazma istedim ama ayarların kapalı herhangi bir soru da sormamışsın oraya Yazayım demiştim - +1 yıl
Yazabilir misin
- +1 yıl
İçeriden yazabilir misin peki
- +1 yıl
Evde sular kesik ondan yeterli bir sebep mi
- +1 yıl
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir hatun isen yaz tabi
- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındayım, ruh sağlığımı kaybettim diyebilirim. İmkanı olan 18 inde bile ayrılsın.. hiçbir kaybı olmaz aksine kazanci olur.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı
+1 yılBelki aileye göre değişir ama bence çoğunlukla sıkıntı. Şahsen sürekli bi şeye laf etmeleri, memnuniyetsizlikleri insanı bunaltıyo
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Kurtulamıyorsun ya. Gittim 100 km ötede ayrı eve çıktım. Sadece 1 yıl yalnız kalabildim. Pandemi patladı, yanıma geldiler. 2 sene gitmediler. Şimdi ise bi yanımdalar bi kendi evlerinde.
00 Yorumla
+1 yılKendine bir düzen kuramamak, onlara ayak uydurmaya çalışmak çok kötü. O yüzden ayrı ev şart.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de aynıyım eve sigamiyorum sanki tuhaf bir duygudayim
20 Yorumla
+1 yılAile evine öğğ diyorum zaten 🤮🤮🤮
25 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@Çılgın_adam-35 işte
- +1 yıl
@MafyaPrenses-_- bi özel nedeni mi var
- +1 yıl
@Çılgın_adam-35 evet
- +1 yıl
@MafyaPrenses-_- anladım merak ettim ama burdan anlatmaz sen dm den de ben yazamıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ülke ekonomisindeki olumsuzluklar sülaleyi bir araya getirecek yakında. Bir evde bir sülale yaşayacak kirayı paylaşacak.
00 YorumlaVala en üst katta 6 kişilik antepli nüfus var. 3 tane benle aynı yaşta oğulları var. Turkiye şartlarında mecbursun sıkıcı mikici yapacak birsey yok
01 Yorumla- +1 yıl
O ney la öyle
+1 yılKesinlikle. Kisişel alan kavramı önemli. belli bir yaştan sonra kendi düzenini oluşturmak zorunlu bir durum.
00 YorumlaHiç de değil bence.
Öyle diyenler için Asıl sorun aile yanında yapmak isteyip bazı şeyleri yapamaman.00 Yorumla
+1 yılSıkıcı değil işkence geçici bir süre denemek için aile evine döndüm 5 ay dayanabildim. İnsanın kendi evi gibisi yok.
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra aileyle yaşamak bırakın psikolojiyi sosyalliği, fıtrata bile aykırıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten. Öyle.👍
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvt öyle bende çıkmak istiyorum ayrı eve her şey zam iş im yok daha off bı bulsam iş biriktircem paramı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evliyken iki yıl denedim insan emanet hissediyor kendini.. Yinede ana babamızı eksik etmesin başımızdan..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bir yerde kendi evin ve düzeninin olması lazım türk toplumunda maalesef fikirlerini ve düşümcelerini vile ifade edemiyosun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaştan sonra evet rahatsız edici olmaya başlıyor
10 Yorumla
+1 yıl20 yaşımda ayrıldım. Ozaman da sıkıcıydı. Sevmemekle alakası yok. Kendi düzenin olmalı
10 YorumlaSıkıci degil de onlar seni istemezse göze batyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Evlendin mi?
Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Lanet gıbı bırsey ekonomik sebepler yuzunden kurtulamıyor sunda
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yıl18den sonra yasamadım hic böyle daha iyi anlasıyoruz aslında MJNHBGFCDGJNBHVGCFXDZSF
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen deprem yaşadığım için önceden öğrenmek isterim.
00 Yorumla
+1 yılKonfor alanı haline geliyor sonra itseler de gitmek istemiyorsun bak hfkgjfjfk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına yalnız yaşayabilmek insana hayata dair maddi ve manevi müthiş katkıda bulunur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle. Insanın kendi ayakları üstünde durması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBilmem keşke ailem olsa da yanlarinda kalsaydim. Ama evlenmek isterim. Kendi ailemi kurarim
00 YorumlaEv büyükse sıkıcı değil çok fazla avantajın var ama küçük evde sıkıcı
01 Yorumla- +1 yıl
Küçük ne kelime kıçım kadar kapı bilene yok
+1 yıl30 yaşına kadar Aile evinde kalıyorsan sıkıcı olur artık
02 Yorumla- +1 yıl
Mezar bul o zaman 30 ne aq
- +1 yıl
Benim bulmama gerek yok ayrı yaşıyorum zaten sen bir tane ayarla kendine şimdiden istersen 😊
Evet çok aşırı sıkıcı. Senelerdir yalnız yaşıyorum mis gibi valla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Tam tersi, yıllarca uzak yaşayan ben hep özlemini çektim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki inanılmaz bunaltıcı ama maalesef tek maaşla ev geçindiremez hallerdeyiz, olmuyor.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılAile evinde yasayana bence devlet arti para vermeli 😂 sonucta universite falan okuyup geri dönmek insana garip geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle söylediklerine katılıyorum 25 yaşından sonra zaten bence kendi ayakları üzerinde durabilmeli.
00 YorumlaEvet, üstelik kızların elbise ve ayakkabıları eve sığmamaya başlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğildir bence yaaaa. Bir çok kişi neden rahatsız hele @MafyaPrenses-_- sen? her şey den şikayetçi, memnuniyetsizsin 🙄🤷🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılHemde çok ama çok fazla bunalıyor insan daralıyor yatmama bile karışılıyor, bunun için gelecek sene çıkacağım evden en iyisi yalnız başına yaşamak :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaşımda aile evinden ayrılmıştım. O gün bugündür yalnız yaşamaktayım
00 Yorumla - Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026