Eşim yüzünden tüm okula rezil oldum ne yapmalıyım yardım edin lütfen?

Merhabalar eşimle 2 senedir aynı eğitim kurumunda çalışmaktayız. Bundan 1 ay önce temizlikçi kadın ortaya bir laf attı. Her sabah tuvaletleri ilk kullanan kişi sifonu çekmiyor hatta afedersiniz büyük tuvaletini sağa sola kapağa bazen yere bırakıp gidiyor üstelik aynı tuvalete değil her gün farklı katlardaki tuvaletlerde yaşanıyor bu durum. Temizlikçi kadın ısrarla her sabah söylenince haliyle tüm okul karıştı hatta o kadar ileri gitti ki konuyu müdüre taşıdı öğrermen arkadaşlarımız ve temizlikçi kadın. Herneyse ben her zamanki gibi öğlene doğru dersime girmek için okula gittim fakat bir terslik vardı bütün okul öğrenciler ve öğretmenler bana bakıyor sırıtıyor ve kendi aralarında fısıldaşıyorlardı aradan 10dk geçti fakat kimse bana bir şey söyleyemiyordu ve müdür bey sınıfıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi ve anlattı bu tuvaletlerde rezaleti yapan kişi 6 yıldır evli olduğum eşimmiş temizlikçi kadın şüphelenip takip etmiş ve işi kameraya baktırmaya kadar götürmüş tabi benim dilim tutuldu ve hiçbir şey söyleyemedim müdür beyin odasından çıktığımda kapının önünden okuldan çıkana herkes bana bakıyor ve gülüyordu ben de bir yandan kıpkırmızı olmuş ve ağlıyordum eşim 2 gündür eve gelmedi ve ben de aramadım okulda da gitmedim yapmalıyım?

Eşim yüzünden tüm okula rezil oldum ne yapmalıyım yardım edin lütfen?