Aile & Toplum Liseden yakın arkadaşım nişanlandı, kıskandım. Kendimi değersiz hissetmem normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün buluştuk uzun zaman sonra nişanlısı bıraktı onu. İkimizde yaşıtız falan ama kendimi çocuk gibi hissettim hatta değersiz hissettim tuhaf Güncellemeler+1 yıl Ben hala bahçede ki karıncalarla oynuyorum Liseden yakın arkadaşım nişanlandı, kıskandım. Kendimi değersiz hissetmem normal mi? Cevapla Lise Soruları Fal Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Normal değil öz güveni geliştirin 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tl nim karşında dolar gibi dusun kendini degersiz hisssdersen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
baran2199 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Neden kıskandın nasip kısmet işi bunlar daha nasibin karşına çıkmamış elbet çıkacak 0 0 Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Nasıp ama ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanki herkesin oluyor neyse Yorumla the03 +1 yıl Nasip kuzu ama Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla the03 +1 yıl Gel sohbete istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal değil öz güveni geliştirin
Tl nim karşında dolar gibi dusun kendini degersiz hisssdersen
😂
Neden kıskandın nasip kısmet işi bunlar daha nasibin karşına çıkmamış elbet çıkacak
Nasıp ama ya
Sanki herkesin oluyor neyse
Nasip kuzu ama
🥺
Gel sohbete istersen
Bence de tuhaf