Ayrıldıktan 1ay sonra başkasını buldu ve 1yıldır çok mutlular. kendimi çok değersiz, çaresiz biri gibi hissediyorum nasıl geçer bu?

Sevildim sandım hayatımda ilk kez birine şans verdim beni sevdiğine o kadar inandım ki. Sonrasında işler yolunda gitmedi ayrılmak zorunda kaldım başka çare bırakmadı bana. Ama ayrılırken bile belki çözüm bulur belki bir şey yapar beni bırakmaz ya dedim. Bir ay sonra sevgili yaptı. 1yıl olacak neredeyse halende o kişiyle beraber. Sevmemiş beni ya. Hiç sevmemiş. O kadar değersiz hissettim ki ya 1ay 30gün ya başkasını buldu. Hiç hayatına girmemişim gibi devam etti. Ve çok mutlu. İçim yanıyo gördükçe bakmamaya çalışıyorum bir şekilde görüyorum onları. Canım çok yanıyo halen. Kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum artık. Sanki herkesin hayatında bir piyon olarak kalacakmışım gibi hissediyorum. Hayata, ilişkilere inancım bitti. Kimseden ne etkileniyorum ne de birinin beni sevme ihtimalini düşünebiliyorum. İlahi adalet var sanardım ama yokmuş. Bu hayat sadece bana kötüymüş sanırım. Çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum nasıl geçicek bu his?
Ayrıldıktan 1ay sonra başkasını buldu ve 1yıldır çok mutlular. kendimi çok değersiz, çaresiz biri gibi hissediyorum nasıl geçer bu?