Benden küçük erkek kardeşim bana tokat attı, çok sinirliyim. Ne tavsiye edersiniz?

Ben 23 o 17 yaşında. Annem hayatta değil 7 yıldır babam da pisliğin tekidir şeytan görsün yüzünü. Biz anneannem ve dedemle yaşadık uzun yıllar ben şu an meslek sahibiyim tek yaşıyorum kardeşim de benimle kalıyor. Her sabah okula götürürüm her kötü anında yanında oldum elimde büyüdü zaten Hep onu önceliğim yaptım hayatta beni de dinlerdi eskiden Dün gece cok gec geldi on kere aramısımdır ödüm koptu zaten polisi aramayı bile düşündüm haber vermemişti çünkü Gece cok gec geldi ve cok içmisti sarhostu konusamadım bile. Bu sabah deliye döndüm tabi ki eğer böyle yaparsa bir daha evden cıkamayacağını söyledim gözüm döndü bildiğiniz üstüne falan yürüdüm o da bana karışamazsın sen kimsin dedi. Ben de bak elimden bir kaza çıkacak gösteririm şimdi kim olduğumu dedim bir anda tokat attı neden böyle yaptı bu cocuk canımdan cok severim cok üzülüyorum. Bu sabahtan beri kac kere aramıs telefondan peşimde dolanıyor özür diliyor yalvarıyor kıyamıyorum İlk kez böyle bir sey oluyor bizim iliskimiz de abla kardesin biraz üstünde ben hep anne gibi oldum onun icin Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım?

Benden küçük erkek kardeşim bana tokat attı, çok sinirliyim. Ne tavsiye edersiniz?