Arkadaşlar kardeşimi dudağından öptüm (Kardeşim 13 Yaşın daki bir erkek çoçuk) Ya bunu bana nasıl yaparsın dedi küstü konuşmak istiyorum ya sg diyor küfür ediyor.. baya bir iğrenmiş de neden ki ya ablası değilmiyim ben onun istediğim zaman onun dudaklarından öpemeyecekmiyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra neden sapıklaşıyoruz , psikologlar ve uzmanlar bu gibi davranislarin kisilik bozukluguna yol acabilcegini soyluyor. Size masum gelen seyler cocuklarin bilincaltinda derin izler tasiyor.
İstanbulun cok zengin bir muhitinde 12-13 yasindaki erkek cocuklar , 7-8 yasinda bir erkek cocugu taciz ettiler.
Bu durumlar nasil olusuyor sizce?12 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya yüzünden öpünce neden iyi algılıyorda dudaklarından öpünce kötü angılanıyor?
Cevap sahibi+1 yılNormalde ikiside ayni sey
En İyi Cevaplar
12 yaşında ergenlik dönemine giriş yaptığı için namus, seks, ensest vesayre vesayre duyguları ve kavramları artık seze biliyor ve kavramlayabiliyor.
Senin için masum bir öpücük ama kardeşin için kötü bir hale alabilir.
Lütfen bir daha yapma.
Senin gözünde bir çocuk ama o artık ergen bir birey.02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinizi anlıyorum da ben onun ablasıyım bence benden zarar gelmez ona.
+1 yılnasıl bir sapkınlık içindesin bilmiyorum ama ahlak sınırlarını pek anlamlandırmayan benim için bile normal değil.
kardeş kardeşi istediği zaman dudağından öper mi? Babanı falan da öp hatta, ailecek öpüşün.22 Yorumla
Soran+1 yılOha artık abartıyorsun ben kardeşimi daha yeni doğmuş gibi görüyorum her zaman belki anlayamazsın ama onu bu evrendeki herşeyden daha çok seviyorum...
- +1 yıl
çok seviyorsun ama sevgini çok yanlış gösteriyorsun.
Ben erkek kardeşimi 6 yaşından sonra hiç dudağından öpmedim ergenlik çağında olan 13 yaşındaki bir çocuk için bir daha böyle bir şeye yeltenme
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapa bilir ki, sanki?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
38Cevap
Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. oldu oldu bide beraber yatın töbe töbe ya. bunları hiristiyanlar yapıyo tabi hepsi değil. bu arada kardeşin dudaklarını siliyordur 6 ayda anca temizlenir 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılArada bir onunla yatıyorum ne varki bunda yaa sen şimdi bunuda yalnış anlarsın Uyumak anlamında diyorum -_-
Soran+1 yılUyumayakdamı ne fesat adamlarsınız siz ya -_-
ensest sezdim... 13 yaş erkeklerin cinselliği keşfetmeye başladıgı yaştır. ve kızlardan uzaklaşıp kendi bedenine donerler. eger bu donemde bu tarz travmalar olursa sonunda iyi yerlere gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSensin ensest ya kardeşime karşı öyle şeylermi düşünecem slk..
Aile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı. Öpme bidaha bence ya ergenlik döneminde olduğundan bukadar abartmıştır bende eskiden kardeşimi öperdim ama 4yaşında falankendi bidahada öptüğümü hatırlamıyorum 2güne barışırsınız merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşini yüzündendemi öpmüyorsun?
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke yapmasaydın. Yaşı gereğince bir nevi namus muhabbetine kapılmış olabilir. Bu düşünce senin hakkında da gereksiz kurgulara sebep olabilir. Bana kalırsa tekrar etmemende fayda var.
00 Yorumla
+1 yılLa 13 yaşında eşek kadar çocuk. Tam ergenlik zamanları da, yeni yeni coştuğu.
Bir daha yapma böyle saçmalık. Arzularına alet etme çocuğu.01 Yorumla
Soran+1 yılNe arzuları ya bir kerecik öptüm diye beni pişman etti -_-
+1 yılBen erkek kardesimin koluna giremiyorum sen nasil optun ki valla hakli cocuk ablasi olabilirsin ama oda ergen yani takilma fazla unutur bir kac gune
01 Yorumla
Soran+1 yılErgen olunca tam olarak noluyor ki, bende ergen oldum olmasınada böyle olmamıştım..
+1 yılYeni doğmuş bebeği de öpemezsin dudağından. Annesi babası da öpemez.
Yanaktan, alnından, burnundan öp...
Olmaz, yanlışsın.00 Yorumla
+1 yıloldu o zaman 20 yaşında öp arada avuçla ablasına değil misin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece öperim ve bu çok doğal birşey avuçlamak falan sapıkmısın sen ya? Ailesinden bir üyeyim bunu nasıl kötü anlaya biliyorsunuz ki kafam almıyor..
- +1 yıl
ben mecazı anlamda dedim olayı hemen sapıklığa çeken sensin. Yoo doğal ablasısın sonuçta ne olcak canım.
ulan çocuk şoka uğramıştır zamanı gelince kendi öper birisini sana noluyoo hayırdır :Dd aSD. asd. aSf. Qqwe
00 YorumlaNiye dudağından öpüyosun çocuk mu o yoksa sen mi ensestsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ne fesat adamlarsınız ya siz..
demek ki tabanca ateşlemeye başlamış. :)
aklı başına gelmeye başlamış.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ha sen ciddisin :D trol degilse. Kendimden utanacagim snin yerine:P
11 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil de neden utanmam lazım o benim gözüm de hala yeni doğmuş bir melek kadar masum ve şirin.
😂 tam ergenliğe denk getirmişsin sende napsın çocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin öpmenden belki cinsel olarak haz almıştır. Ama ablası olduğun için almak istemiyordur ve çekinmiştir. Onu yalniz bırak bence düzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe cinsel hazzı be çoçuk o daha çoçuk, Hem ablasından cinsel haz almakta neymiş?
- +1 yıl
o zaman babalar da kizlarini opemicekmi..13 14 yaslarindaki kzilarini sapiklik birakin.. onemli olan niyet... manyak misiniz siz ya
Cevap sahibi+1 yıl1. Ön ergen öyle şeylere aklı erer.
2. Alır demedim. Alabilir dedim. Ihtimaller üzerine konuşuyorum ben. Kimse kesin birşey yazmiyor. Neden bana? Kotu birsey demedim. Ihtimal..- +1 yıl
Bir yere yazicaktim o Sen ciktin 😇Uzerine alinma herkese sozummm
+1 yılhaklı kardeşin ablasısın diye her istediğini yapamazsın 😑
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç kazaylada bile olsa sen kardeşini dudağından öpmedinmi?
- +1 yıl
kardeşim yok 5 yaşına kadar kuzenimi arada oynarken öpüyodum ama büyümetye başlayınca bıraktım
Soran+1 yılBüyüyünce ne oluyor ya hadi tamam anladım masumiyet gidiyorda Aile Masumiyeti kalıyor hala ve aile masumiyetinin kaybolması demek...
+1 yılKardeşin belli bir yaşa gelmiş bu sefer gönlünü al bence bir daha dudağından öpme ☺
00 YorumlaErgenliğe yeni adım atıyor biraz daha bilinçli olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBenim de dudişlerimden öpsen keşke iğrenirsem ş. erefsiz olayım ah ah 💏💏💏
02 Yorumla
Soran+1 yılSapık...
- +1 yıl
Çok güzel ve dolgun dudaklarım var tadı çok güzel öpmek istemez miydin?
+1 yılBu saatte böyle bir soruyu neden sordun benim gibi sende isteklimisin iyi mast yaparım ☺
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne amaçla soruyorum size ne fesatlıkla cevab veriyonuz ya -_-
- +1 yıl
beni ikna edemedin mast yapıyormusun şu an isteğin cidden yok mu 😉
- +1 yıl
bos sen sen takma bunlara.. fikir baska... O zaman bunlarin babalari kzilarini opmesin... opunce hhemen adami sikayet etsinler
+1 yılSonra kendi ister.. Hakkin var tabi opebilirsin.. :) senin yas kac
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 ?
- +1 yıl
Da cocuk o ablasi
- +1 yıl
Onu alistirmak mi istiyorsun 😂😍
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük çocukları dudağından ölmeyin siz kötü bir duyguyla yapmıyorsunuz ama onun psikolojisi bozulur hatta olumsuz yönde etkiler
00 Yorumla
+1 yılnerelere geldi bu dünya yarabbim. sen beni kıyametten önce tez al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çocuk ergen artık mesafeli dur aklına başka şeyler gelip kendini suçlu hisseder hormonları zirvede
00 YorumlaAblasısında kardeşin 5 yaşındaki velet değil. Kimliğinin farkında bir ergen.
00 Yorumla
+1 yılYanaktan alından normal kaçıyor ama sen şimdi gidip çocuğun erkek görmemiş gibi dudağına yapışırsan küsmesi normal
10 YorumlaSen kac yasindasin ve kardesin Şu an ergenlikte ama opmesen iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 Kardeşim 13
Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. çoçuk ergenlige adım atıyor sen çoçuga sapık şeyler yapıyorsun ondan sonra erkekler neden sapıklık yapıyor dersınız
00 Yorumla
+1 yılAbartmissiniz ikinizde
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen de bence kardeşim abartmış benim bir suçum yok dudağından öpüyorum bana atarlanıb küsüb gidiyor bide yanıma gelme sg diye küfür ediyor nedense... Yinede büyük bende kalsın kendimi aff ettireyim kıyamam ona :P
- +1 yıl
bir de evde ailede onceden boyle seyler gormemisse sinirlenmistir
tam ergen olduğu için şu an
04 Yorumla
Soran+1 yılErgen olunca yalnışmı anlıyor? Ablasıyım sonuçta.
Soran+1 yılBöyle düşününce haklısınız aslında yaptığım yalnış olduğunu anladım peki ya asıl sorum şu kendimi nasıl af etdire bilirim?
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsa öpmeyeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa neden ki, kardeşim değil mi ya görende tecavüz ettim sanacak :D
- +1 yıl
Olabilir. İstemiyorsa öpmeyeceksin. Net.
- +1 yıl
nokta
- +1 yıl
vede ünlem 😒
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence yanlış birşey yaptığın. Yapmaman gerekirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız sizce kendimi nasıl aff ettire bilirim?
:-D kıyamam ya olur öyle şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce beni nasıl af eder? ):
+1 yılyanağından öp küçük değil kardeşin
00 Yorumlayanagından op sende dudak ne kocaman adamın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sirin birisi ya huysuz olsada nolacak ki aynı kandan falan değilmiyiz? :)
ama o yaştaki çocuklar daha farklı düşünüyo
00 YorumlaNiye öyle bir şey yapma gereği duydun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şirin birisi dayanamadım atladım üstüne tabletle oynarken xD neyse baya öptüm onu dudağına falan da denk gelmiş çok sinirlendi bana neden acaba Ablasıyım ben onun ya sevmek benim de hakkım.
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaş kucuk degil ki opesin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılama 18 değil öpmeğe devam :D
- +1 yıl
bunlar cocugun psikolojisini etkiliyor, yapma.
- +1 yıl
baya mayraksin (ama 18 değil öpmeğe devam ) BU SENIN cok zeki oldunu. gosteriyor... cabuk dusunuyorsun cabuk cevap veriyorsun
+1 yılHayır tabiki bilinçsiz kız.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki, ?
- +1 yıl
Çocuğun psikolojisini kötü yönde etkiler ve çeşitli sorunlara neden olabilir. Küçük bir çocuğu bile nereden öptüğün onun gelişimi açısından çok önemlidir.
Oldu pipisini de eline al evcilik oyna
13 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapmayın !
Soran+1 yılNe ahlaksızlığı ya bir kerecik dudağından öptüm diye ahlaksızmı oldum? 1 o benim gözüm de hala yeni doğmuş bir bebek 2 biraz batılaşın ya herşeyi fesat anlıyorsun.
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılbana ters... kocani op bence oyle sadece..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşini cinsel olarak arzuluyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılTabikide hayır...
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhaa. Ensest misin ya la sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe ensesti ya Kızdan ensestmi olurmuş?
Cevap sahibi+1 yılKardeşi dudaktan öpünce ensest olmuyor mu slk şey.
Soran+1 yılDudakda vücüdün bir parçası ve cinsellikle pek alakası yok ordan öpmeğin iki anlamı ola bilir eğer sevgilinse cinsellik anlamındadır yok kardeşinse sadece onun sana sevgisendir :) gerçek cinsellik vücüdün alt bölgeleridir
Cevap sahibi+1 yılO zaman kardeşin neden sana kızdı? :D
Soran+1 yılHerhalde ergen olduğu için yalnış anlamış olabilir sanırsam neyse benim amacım ona kendimi af edirmek zaten -_-
Cevap sahibi+1 yılAffettirmek için yine mi dudaktan öpeceksin? 😂
+1 yılergenliğine girmiş belliki..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılerkekmi kardeşin?
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne var ki bunda?
- +1 yıl
çekinmiştir ondan belkide utandı
erkek kardeşenimi öptün
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama şu anda yaptığımın hata olduğunu anlıyorum ):
Soran+1 yılo yaştaki bir çoçuk hele hele ki, bir erkek çoçuk ergenliğe yeni girmiş olmasından yalnış anlamış olabilir..
+1 yılÖpmemen gerektiği aşikar
00 YorumlaEnses seviyosum galiba
00 YorumlaHasta misin sen ya
05 Yorumla
Soran+1 yılPardon? sen hiç kardeşini öpmezmisin varsa?
Soran+1 yılDudak olunca ne oluyor? o da vücüdün bir parçası değil mi?
+1 yılAjjahjahahha :D
00 YorumlaGerçekten iğrenç
02 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi olsa iğrenç olurduda mesala kardeşim 18 ben 13 olsaydım abim beni öpseydi o zaman kötü olurdu ama araştırdığım kadarıyla erkekler sever bu tür şeyleri de acaba benim kardeşim neden sevmedi? üstüne bide küfür etti
+1 yılöpmemelisin..
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon? Nedir iğrenç olan niye bu kadar fesat düşünüyorsunuz ya?
13 yaşında 2-3 değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 27,4b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı çocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya kendimi nasıl af etdire bilirim?
Cevap sahibi+1 yılAnlayışlı bir kardeş ise kılişe bile olsa hediye alıp konuşmalısın böyle şeylerin niçin yapıldığını vs anlat ona
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam