Merhaba çok zor durumdayım yardım edin lütfen sevgilimle baya yakınız ve ailesiyle felan da iyiyim bir tane erkek kardeşi var onunla da iyiyiz bazen üçümüz bir yerlerde takıldığımız oluyor neyse 2-3 gün önceydi ben onların evindeydim üçümüz oturuyorduk sevgilim arabaya kadar gitti erkek kardeşiyle ikimiz kaldık normal konuşuyorduk sonra birden beni öptü ben de ne yapacağımı şaşırdım biraz kaldıktan sonra bir bahane bulup çıktım evden şimdi ne yapacağımı bilmiyorum sevgilime söylesem ya kardeşiyle arasını çok bozacağım aile sorunu çıkacak ya da bana inanmayacak söylediğimle kalacağım ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
sizce video çekip kanıtlasam nasıl olur
Güncellemeler
+1 yıl
ÇOCUĞU NASIL KANDIRABİLİRİM VİDEO ÇEKMEK İÇİN LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİNİZ
Yav akılsız mısın el kızısın sen ailenin yapısını bozup milleti birbirine düşürme çocuğu teke tek al uyar cinayet mi işlettirecen bi allahın kuly aklını kullansın şurda 😒
Kardeşi ile boyke ufak öpüşmeler, ufak dokunmalar birbirinize vücudunuzu ufak ufak yaslanmalar gibi:) sevgilinle aynı ortamda iken de yapabilirsiniz mesela onlara gittiğinde sevgilin salonda iken mutfakta ufak dokunuşlar çok heyecan verir:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocuk heyecan arıyor abla fazla yanaşma. Genişmiş. Bence sevgilinin evine de öyle sık sık gitme. Gerek yok.
Söyleme ama kesinlikle arana mesafe köy zorunda kalmadıkça kardeşiyle aynı ortamda bulunma
ama o zaman sevgilimin arkasından iş çeviriyor olmam mı
Olmaz söylersen daha kötü olur bence
Sakın söylemek gibi bir saçmalık yapma çocuğu birebirde uyar abisine söylersen kötü şeyler olur bak
ama abisi benim sevgilim
Yav akılsız mısın el kızısın sen ailenin yapısını bozup milleti birbirine düşürme çocuğu teke tek al uyar cinayet mi işlettirecen bi allahın kuly aklını kullansın şurda 😒
suçlu ben mi oldum şimdi kardeşi yapmasaydı o zaman ne diyosun terbiyesiz
Kes be ne terbiyesizi aptal karı seni git o ibişi uyar diyorum diğer türlüsü ya senle arası bozulacak ya kardeşiyle
bana aptal deme lütfen beni öptü diyorum ne değişicek onu anlamıyorum
Söylersen kardeşini tercih eder tabi ki.
Bu kabul edilebilir bir durum değil gerçekae.
Hemen mahkeme yoluna git dava et
Nasıl öptü?
Dudaktan mı?
evet
Nasıl. oldu olay?
ben mutfaktaydım bardak alıp su içicektim sonra birden geldi arkadan çevirdi beni öptü
Bu hiç iyi olmadı...
Cinsel olarak sizi müthiş arzuluyor bana göre
neden böyle düşündünüx
Sevgi olsa bunu ifade eder uygun bir lisanla...
Ama. cinsellik başka bir şey... Arzu ederseniz konuşuruz bunu.
Ne hissettin öptüğünde
bilmiyorum ya
Bu cevaba bakılırsa bir heyecan ve hoşuna gitme var gibi sanki?:)
Hoşuna gittiyse ufak heyecanlar yaşayabilirsin gizliden:)
ne gibi
Kardeşi ile boyke ufak öpüşmeler, ufak dokunmalar birbirinize vücudunuzu ufak ufak yaslanmalar gibi:) sevgilinle aynı ortamda iken de yapabilirsiniz mesela onlara gittiğinde sevgilin salonda iken mutfakta ufak dokunuşlar çok heyecan verir:)
ne diyosun terbiyesiz
Oğlum ben senin yengenim yengen de oğlana
tamam
Yaşlar kaç
ben 20 sevgilim 23 kardeşi 21
Ufff çok kötü😬😬 sevhilinle ilişkinizin boyutu ne
nasıl yani
Sevgilinle ciddi misiniz
yani
Aranızda cinsel birleyler oldu mu? Geri dönüşsüz
hayır ama biraz ileri gittik
Ne demek o? Birde kardeşi evde miydi
hayır tabii ki
Zor durum yaaa mesafe koyabileceksen devam et ama ciddi ilişki başına dert, ciddiysen sevgiline söyle, çünkü bu bir güven testi olabilir
oha nasıl yanii
Ciddileşirsin, evlenme işş olur, kardeşi ani yapma der ne der, o anlatır olayı, sende sevgiline anlatmamış olursun😉
evlenmeyi düşünmüyorum
Aa ilginçsin, kızlar ister genelde
Yok artık
Sende onu öp
sen olsan öper miydin
Evet smaimiyet galiba
dudaktan öpmek? samimiyet?
Başka yerinden de öpebilirdi 😀 olsun nr olcak zevke gelirsin
ne diyorsun ya terbiyesiz
Sen neler görmemişsin
ne gibi
Çok zor bir durum
Onunla yalnız kalma bundan sonra
ama mecburum yalnız kalmaya durmadan bahane bulamam ki genelde bizimle oluyor kardeşim
kardeşi*
olur tabiki video
nasıl bi video mesela
Allah sabır versin
Çocuğa mesaj at niye öptün amacın neydi falan de konuştur çocuğu sonra sevgiline göster
ya beni tekrar öperse ve bu sefer ileri giderse
Tamam mesaj at sor işte çocuğu konuştur sevgiline göster her şeyi
cevap vermez salak değil o kadar
Ara sor o zaman aramayı kaydet
o konunun üzerine hiç konuşmadık ya o beni suçlu durumuna düşürürse
Sende akıllı hareket ey