Aile & Toplum Nişanda tepsiye ne kadar konulur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Makas kesmiyor söz tepsisine ne kadar konulur acaba Güncellemeler+1 yıl Erkek tarafıyız ne kadar koymalıyız diye soruyorum arkadaşlar evlenen kişi ben değilim lütfen yanlış anlaşılmasın Nişanda tepsiye ne kadar konulur? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ziyanoldukbeusta Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl valla kiz kardesimin sozunde erkek tarafi 600 euro birakmisti 17/18 bin tl para yapiyor 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. damadı soymacabeylergörün küçük hesapları 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben erkek tarafıyım görümceyim yani o yüzden soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar koymamız gerekiyor diye sordum bu kadar küçük hesaplarla benim işim olmaz inanın böyle düşünen biri olacağını tahmin bile etmezdim Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl saçma sapan adetler Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. 200 usd koymuştum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
valla kiz kardesimin sozunde erkek tarafi 600 euro birakmisti 17/18 bin tl para yapiyor
damadı soymaca
beyler
görün küçük hesapları
Ben erkek tarafıyım görümceyim yani o yüzden soruyorum
Ne kadar koymamız gerekiyor diye sordum bu kadar küçük hesaplarla benim işim olmaz inanın böyle düşünen biri olacağını tahmin bile etmezdim
saçma sapan adetler
1000 tl
200 usd koymuştum
Nişan çok saçma değil mi