Abisi beni öğrendikden sonra annemi arayıp * O çocuk bir daha kardeşimle aynı nefesi bile alsa soyunuzu savcılığa veririm * demiş. Sizi bilmiyorum ama benim kötülüğümün dokunmadığı tek kişidir kendileri.
- Anne tarafı biraz psikopat benim, annem ben arada kalmiyim diye susuyor, eğer bir kişi duyarsa annemin tehdit edildiğini taş üstünde taş bırakmazlar.
- Annem kimseye söylemiyeceğine dair söz verdi fakat son sözü benim söylememi istiyor.
- Nasılsa kızla benden olmaz birdaha diyip, birilerine bahsetmelimiyim?
- Yoksa aşık aşık oturup ağliyayımmı?
( bunu gurur ve karakter meselesine çevirmeyin dikkate almiyacak kimse )
! ~ Hayır Aşiret Çocuğu Falan Değilim Sadece Sülalem Psikopat. ~
- Anne tarafı biraz psikopat benim, annem ben arada kalmiyim diye susuyor, eğer bir kişi duyarsa annemin tehdit edildiğini taş üstünde taş bırakmazlar.
- Annem kimseye söylemiyeceğine dair söz verdi fakat son sözü benim söylememi istiyor.
- Nasılsa kızla benden olmaz birdaha diyip, birilerine bahsetmelimiyim?
- Yoksa aşık aşık oturup ağliyayımmı?
( bunu gurur ve karakter meselesine çevirmeyin dikkate almiyacak kimse )
! ~ Hayır Aşiret Çocuğu Falan Değilim Sadece Sülalem Psikopat. ~
Aşık aşık ağlayarak odanın köşesinde otur.
Birilerine bahset ne gerekiyorsa yapılmalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Savcılığa veririm demek tehdite girmiyor uyarıya giriyor
Uyarı kısmını geçeli 1 yıl oldu hocam. Savcılığa sadece beni vermeyecekmiş beyfendi...
Neden öyle yapıyor abisi? Annenler psikopat diye mi?
Kız olduğu için bakkala bile göndermeyen bir ailede yetişen kızlarına gerçekden iyi niyetimle dışarıyı ( Sokakdaki Hayat) öğrettiğim ve kızı kendine getirdiğim için
Ha anladım sizinle ilgisi yok yani.
Sen konuşsan peki abisiyle? Hiç mi oluru yok acaba konuşmayı denediniz mi?
Abisiyle daha önce 1 defa konuşmuştum daha öncesinden de araştırmıştım kimdir neyin nesidir diye. Kendisinin yemediği halt kalmamış. Ve iş konuşma şeyini geçti, dediğim gibi başka bir çarem yok ya oturup ağliyacam ya da annemi tehdit etmek ne demek görecekler. Bunu zaman göstericek elbette net bir şey diyemem. VE NEDEN BENİ TEHDİT ETMEDİ ARAMADI ANNEMİ ARADI
Tamam anladım şimdi abi çok sıkıntılı. Annenizi aramış olması yanlış evet ama yapmayın bence. En azından sevdiğiniz kız için. Abisine bir şey olacak olursa hep o suçlanıcak hep arada kalıcak onu düşünün ve yapmayın lütfen.
İlk tanıştığımız gün intihar edicekmiş kız. Kusura bakmasın ama şu an yaşıyorsa medeni medeni kafelere gidip kahve içebiliyorsa benim sayemde. Hedefler koymuştum ona üniversiteye gitmesi gibi aile evinden çıksın diye. Kısacası ne iyilik yaparsa bana borçlu.
Kızla konuşuyor musunuz hala?
Hayır heryerden engellemiş 2 numaramıda 😆
Onun engellediğinden emin misiniz belki abisi telefonuna el koymuştur
Ben de ne SLK SLK sorular soruyorum
Özür dilerim rahatsızlık verdiysem biraz saçma geldi bana anlamaya çalışıyorum o nedenle
Staj yaptığı ofise gittim dışarı çağırdım konuşmak için. Neden sorusunu sormak için ama hayır kendisi engellemiş ve çokda kararlı kimsenin peşinden gereğinden fazla ve hadlerini aştıkları sürece koşamam.
Estağfurullah ne demek birşeyler yapmaya çalışman bile mutlu etti beni açıkcası.
Ee bu kız zaten görüşmüyor, abisi ne diye anneni arıyor manyak mı? Derdi neymiş ki zaten görüşmüyorsunuz
Kavgalıydık telafi etmek için 200km yol gelirken beni araçda engellemiş. 1 hafta sordum bak bide ertelemek istersen erteleyelim vs. Nedense o gün sabah abisine anlatmış kendisi bizzat.
Ayy ne yapmaya çalışıyor bu kız ille de birinizden birine bişey mi olsun istiyor bu nedir
O kadar rezervasyon yaptım İlin en lüx restorantında, hediye paketi yapmıştım tartıya koydum 6.2 kilo çekti parfümler ojeler vs. Onlara yazık
Bari paketi falan al akşam eğlen sonra engelle ne uğraş veriyorsun
Aşık aşık ağlayarak odanın köşesinde otur. 😄
Ayrılmak en doğrusu.
Ayrıl
Abovvvvvvv
Nasil yani