Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kız özür diledi. bende tamam diyip engeli bastım
arkadaşlar kızın birine selam yazdım. sevgilim var yazma dedi sonrada anneme küfür etti. annem ise beni doğururken vefat etmişti. delireceğim. katil olacağım. kızı mahkemeye mi versem. anneme küfür eden bir kişiyi dövmüştüm lisedeyken. yediremiyorum. ne yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bazilari a. sm kelimesini normalde kullaniyor.. saka degil benim kiz yegenim konusma esnasinda surekli der.. ciddiye alma
hayır onu demedi 0 cocugu dedi. o kelimeyi öylesine bende kullanıyorum biliyorum
bunu da ben cok sık sıi ķullaniyorum ya kardeşim diye normalde konusuluyor.. ustune alinma
annen ne guzel biriymjs.. yorumlarinda 9kudum tuglerim urperdi.. sana hayt vermek icin kendi ölümü secmis. Daha dogurmadan seni canindan cok sevmis.. Nur icinde uyusun. Sen takma o kizla da muatap olma. zaten gervekten anneni dusinerek onu soylememistir agiz aliskanligidir ve oylesine kufur.. uzulme.
ya ne güzel konuşmuşsun. seninle sohbet edebilir miyim. konuşmak istiyorum seninle. öyle güzel şeyler yazdın ki mutlu ettin beni. pamuk gibi oldum. bu arada o kız özür diledi.
Ben bile sinir oldum burada
sinirden uyuyamıyorum
iyi yapmışsın
mahkemeye ver
avukata danıştım bir şey çıkmaz diyor
O da onun karakteri takma kafaya
annemin yeri farklı. ya beni doğurmayıp kendisi yaşayacaktı ya da doğurup ölecekti. kolay değil. kaç yaşına geldim onun kıyafetlerini koklarım. anlayamazsın
Seni anlıyorum ama kafaya takmayıp önüne bakmalısın ölümlü dünya
başım çatlıyor ağrıdan. sinirden oldu. delireceğim. uyuyamıyorum. kafamdan atamıyorum olmuyor maalesef
Senin durumun çok üzücü ama o kızı ve dediklerini unutup önüne bakman lazım annende bunu isterdi hiçbişey düşünme
Burcun ne
aslan. neden sordun
Cunku tahmin ettim
burçlara inanmıyorum. duygusal bi insanım ama kimse bilmez bunu gizlerim
Benim sevgilimde Aslan burcu. Gaddaf birine benziyor. Aklimdasin der Ama fazla ilgi gostermez haydut
Bu ara Allah ragmen eylesin, o kasr icin kendini uzme. Pislik kiz
Turkiyede yasasaydim yemin ederim o kizi bulup saclarindan cekip senden ozur dilemesini saglardim
bende aksine çok ilgi gösteririm. ilgiye boğarım. gaddar değilimdir duygusal ve kırılganımdır. eski kız arkadaşımı öpmekten bunaltmıştım
teşekkür ederim. sevgilinle mutluluklar ama seni seviyor mu gerçekten. seven gaddar davranmaz ki.
Benim sevgilimde yanimdayken oyle davranir Ama mesajlama konusunda fazla ilgili degil
Bilmiyorum bekaretimi o aldi. Hayatimda iki erkek oldu biri ile 3 sene iliskim
Oldu, Ama bu Aslan burcu 6 ay oldu olali hayatimda ve onla ileri gittik ona asigim ama o cok rahat
6 ayda yatmak kötü bi kız için bence üç senelik ilişkindeki herif duysa kahrolur gdfdfdddd bekareti gerçekten sevene vermek mantıklı ben mesela 5 kızla beraber oldum hepsinin bekaretini aldım ama alayı tek gecelikti ayrıca mesajlarda da ilgiliyim anında yazarım destan yazarım hemde beni seven biri olsun her şeyim yaparım onu ömrümü veririm
4 kızla yatacaktım lisede bakireliğimi almak istemedim yatmadım istesem neler yapardım onlarla ama boş yaptım yatmadım sonra hepsi birileriyle yattı mal gibi kaldım
Aslan burclari cok Capkin olur diye duydum. Ama guclu karakterler. Off bazen cikdiriyorum. Onu nasil dize getirim daha cok ilgili olsun
gelecekse gelir gelmeyecekse gelmez sen bakireliğini verdin diye strese gireceksin. cümlelerinden anladım. normal davran. s4ks isterse isteksiz ol. cepte görmesin seni. seviyorsa her şeyi yapar bence. ben çapkınım ama yakışıklıyım (ego olarak anlama) sarışın, mavi gözlü,1.96 boy, kaslıyım kızlar yazıyo hep yattıklarımda da ben uğraşmadım tamamen kızlar istedi
Olabilir, benim icin en yakisikli erkek o. Benim gorim ondan baskasini gormuyor Ama iste. Sen nasil kizlardan hoslanirmisiniz karakter olarak. Mesela kiskanc kizlari severnisin
kıskançlık abartılmazsa evet. benim için zeka ve karakter önemli. güzelmiş çirkinmiş umurumda değil. bu arada bende almanya’ya taşınıyorum hfffddsdddddsds yakışıklı diye de her şeye katlanman yanlış sevgilin yakışıklı olmasa onunla yatmazdın bence bana öyle geldi