Zorla tesettürdeyim (yaş21) aile içinde dayak yiyorum psikolojik ve fiziksel şiddete katlanıyorum istemediğim bir bölümü okuyorum?

Ailem ne derse yapıyorum hiç sevmediğim bölümde okuyorum (diyetisyenlik istemiştim başka şehir istemiştim seni öldürürüm yazamazsın dediler)

onlar istiyor diye kapalı tesettürlü olmak zorundayım (ilk kapandığımda açılmak istedim izin vermedi kapanırken daha erken dedim kapanmayıp ne olcaksın diye azarladı)

En ufak şeye sinir krizi geçiriyorlar beni annemde babamda dövüyor (ayda 3-6 kez dayak yiyorum sahurda ekmek varken poğaça yaptım diye dayak yedim )(Abim bana bulaşıkları yapmamış dedi. ben ‘ hayır hepsini yaptım’ dedim diye demir sopayla koluma defalarca vurdu babam. sebebi abime yanıt vermem saygısızlıköış o benden 3 yaş büyükmüş)

Yerimde olsanız kaçıp hayalinizdeki üniversite bölümünü okur muydunuz onların maddi imkanlarını red eder miydiniz (aylık bin tl veriyorlar sadece oysa paraları var olmasa vermeseler okey) yoksa durduk yere şiddet uygulamalarına susup hiç sevmediğim üniversiteyi okuyup ailemin şiddetine dayanıp zorla tesettüre devam eder miydiniz?

ve habire azarlıyor kızıyorlar bir şey bulamasalar iki sene önceki yks sıralamamdan dolayı hakaret ediyorlar annem bana intihar edeceksen et en azından mezarını bilirim kaçmandan daha iyi dedi :,(

nolur fikir verin kaçıp yepyeni şehirde üni okuyup kykda (aylık 350 tl yemek her şey dahil) kalıp haftasonu çalışmayı kabul edip kaçmalı mıyım

Zorla tesettürdeyim (yaş21) aile içinde dayak yiyorum psikolojik ve fiziksel şiddete katlanıyorum istemediğim bir bölümü okuyorum?