Ailem en ufak şeye döven bir aile
babam demir sopalarla ızgara şişleriyle vurmuşluğu var keza annemde öyle 21 yaşında şiddet görmek ağrıma gidiyor
maddi durumları iyi diye dayanıyordum ama bu sene üniversitedeyken aylık bin tl yle geçinmemi beklediler onun bile hesabını sordular boğazımdan geldi ve işe girmememi yasakladılar biz kastamonululuyuz o yüzden üniversitede sadece kastamonu yazmama izin verdiler kastamonu ve full akraba dolu sokakta kızlarla gezmemi bile ispikliyor akrabalar. Bir gün sahurda poğaça yapmıştım babam evde ekmek varken neden poğaça yaparsın diye kızmaya masadaki çatalı bana fırlatmaya başladı. Küçük kardeşim beslenmesine koyar dedim açıkladım kızdı ve dövdü defalarca tokat attı kafama vurdu. Bir kere saldırdıklarında gözüm kanamıştı gözüme kıymık girmişti doktor mm den bile az farkla görüyorsun dedi. Güzellik takıntım var kör kalsam intihar edwrdim. ben bunlara dayanmak istemiyorum sakat kalmadan kaçmak istiyorum. Konya da sevgilim var oradaki üniversiteye yks puanımla yataş geçiş yapıp kyk sında kalmayı düşünüyorum hem sevgilimde destek olur. Bu arada şu an ailem hiç sevmediğim en nefret ettiğim bölümü okutuyor başka bölüm olmaz dediler hemşirelik istedim kabul etmediler dandirk bir bölüm okuyorum. Konyaya gidersem hayalimdeki bölümü okuyacağım
birde kapalıyım ta 12 yaşında ilk regl olunca annem kapancan dimi diye diye aniden kendimi kapalı buldum açılmak istiyorum çünkü annemin zoruyla değil kendi isteğimle 30 lu yaşlarımda kapanmak istiyorum şu an içimden kapalılık geçmiyor zorlanıyorum
aileme dayansam bile şiddete sussam bile asla açılmama izin vermezler annem sırf 12. Sınıfta bir çocukla bir hafta konuştum diye bana 2.5 sene telefonumu vermedi sokağa adım atmadım okul harici Yani baskıcılar
Kyk yurdu 400 tl Kyk geri ödemeli kredi alıyorum bu yıl 2 bin tl olabilir + modellik yapabilirim garsonluk aşçılık sizce geçinebilir miyim kaçmalı mıyım yalvarırım acilen fikir verin danışcak kimsem yok
hayalim oyuncu olmak evet uçuk bir hayal ama kaçarsam başka bir bölüm okuyacağım ekstra oyunculuk eğitimi alacağım hangisi olursa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer