Sürekli şiddet, tehdit ve ekonomik sefalet içeren bir ilişkiden kaçıp başka şehre taşınmak mantıklı mı?

Bagımlı bir insan yemınler sözler hep boşa çıktı affedılsıgı için tekrar yaptı ve beş kuruşsuz çalışmıyor sureklı çıkıyor işten kovuluyor genelde çalışamıyor çok ağrıları varmış beyfendinin ben lafı söylediğimde hep dayak yıyorm kavga kavgayı büyütüyor ve dayaga gidiyor sonuç sonra pişman oluyor ayrıldığımda kufurler tehtıtler benı buluyor aıleme yansımasın diye geri donıyorm onunla eve ama bu sefer çok yoruldum kaçmak istiyorm başka bir şehire evi de ona bırakmak istiyorm çünkü sonu yok bunun duzelmedi bırak duzelmeyi davranışları ve huyları azalmadı bile sıkayetci olup direk başka şehire kaçmayı dusunuyorm Mantklı mı

Güncellemeler
5 ay
Ayrıca ben çalıştım o yattı o sekılde geçindik toplasan 1bucuk ay calısmıslıgı var birkaç gün bir yerde birkaç gün farklı yerde olmak üzere gelir kaynağımız ya benm çevrem ya da çalıştığımda aldıgım günluk
Sürekli şiddet, tehdit ve ekonomik sefalet içeren bir ilişkiden kaçıp başka şehre taşınmak mantıklı mı?