Aile & Toplum Bir işe gitmeden önce hazırlıklarınızı yapar mısınız? KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Malum sabah teyzemin evini taşıyacağız evde ki olası işlere karşı hazırım... Tabii daha sprial, dekupaj, lokma takımı ve boru makinamı almadım. 🤣🤣🤣🤣 Arabaya sığmaz diye Bir işe gitmeden önce hazırlıklarınızı yapar mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evi komple mi zeminden sökerek mi tasiyacaksiniz kardes 😄 1 15 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Valla abla nolur nolmaz 🤣🤣🤣 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Ne demiş seyfo dayı tedariksiz hacete giden eğile eğile taş arar 🤣🤣🤣 Yorumla Mom90 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Mantıklı değil mi Yorumla Mom90 +1 yıl Doğru ne diyim kolay gelsin size ev taşıma işleri zor ya Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Bir de deprem bölgesinde olunca eş dost akraba beni çağırıyor ticarete döksem köşeydim 🤣🤣🤣 Yorumla Mom90 +1 yıl Vallahi dök 😂😂 devir para devri o kadar malzemeye adam bulmak zor bak ne güzel. ayaklarina kadar gidiyorsun hizmette sınır yok 🤣 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Tabii ben de tam hizmet yemek temizlik tamirat tadilat 🤣🤣🤣 Yorumla Mom90 +1 yıl Es dosttan da para istenmiyor ki arkadaş 2 kap yemek versinler yeter 😂😂 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Sorma ablam ben zaten isteyemem de dua edin yeter diyorum her zaman hele depremden sonra Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Anaaa pısik senin ablamm benimde pısiğim vayy adı şeker 😇😇😇 Yorumla Mom90 +1 yıl Şaka. bi yana iyi diyorsun boş ver paranın değer görmediği yerler vardır bazenRabbım. size de toparlanma gücü versin insallah Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Amin ablam sağolasınn Yorumla Mom90 +1 yıl Torunumdu bu benim sahiplendirdim :)Anası da zilli Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Torun 🤣🤣🤣 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yaparim hatta her seyi hazirlarim ama illa unuturum birsey 1 1 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Listemde eksik kalmadı Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani gerekliyse evet yapıyorum 1 11 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Efso ve mük hareket Yorumla Edaaa97 +1 yıl Bazen sıkıcı 😏 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Sıkıcı olmamalı Yorumla Edaaa97 +1 yıl Oluyor 😃😏 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Ne diyim kanki Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hiç bişey kanki 😃 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Rakı var içer misin kanki 🤣🤣🤣 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Alkol kullanmıyorum kanki 😃 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Peki şalgam kola kahve ve çay da mevcut 🤣🤣🤣 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hiç bişey teşekkürler Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Ricalar mıhtar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evi komple mi zeminden sökerek mi tasiyacaksiniz kardes 😄
Valla abla nolur nolmaz 🤣🤣🤣
Ne demiş seyfo dayı tedariksiz hacete giden eğile eğile taş arar 🤣🤣🤣
😂😂😂
Mantıklı değil mi
Doğru ne diyim kolay gelsin size ev taşıma işleri zor ya
Bir de deprem bölgesinde olunca eş dost akraba beni çağırıyor ticarete döksem köşeydim 🤣🤣🤣
Vallahi dök 😂😂 devir para devri o kadar malzemeye adam bulmak zor bak ne güzel. ayaklarina kadar gidiyorsun hizmette sınır yok 🤣
Tabii ben de tam hizmet yemek temizlik tamirat tadilat 🤣🤣🤣
Es dosttan da para istenmiyor ki arkadaş
2 kap yemek versinler yeter 😂😂
Sorma ablam ben zaten isteyemem de dua edin yeter diyorum her zaman hele depremden sonra
Anaaa pısik senin ablamm benimde pısiğim vayy adı şeker 😇😇😇
Şaka. bi yana iyi diyorsun boş ver paranın değer görmediği yerler vardır bazen
Rabbım. size de toparlanma gücü versin insallah
Amin ablam sağolasınn
Torunumdu bu benim sahiplendirdim :)
Anası da zilli
🤣🤣🤣🤣 Torun 🤣🤣🤣
Yaparim hatta her seyi hazirlarim ama illa unuturum birsey
Listemde eksik kalmadı
Yani gerekliyse evet yapıyorum
Efso ve mük hareket
Bazen sıkıcı 😏