Ben sırf biraz daha yatabilmek için 15 dakika geç kalkıyorum. 😅
15 dakikada da hazırlanıyorum genelde. Diş fırçalama, saç, biraz rimel ve dudak kremi, kıyafet, takılar.. Bitti. 😂😂
Ben sırf biraz daha yatabilmek için 15 dakika geç kalkıyorum. 😅
15 dakikada da hazırlanıyorum genelde. Diş fırçalama, saç, biraz rimel ve dudak kremi, kıyafet, takılar.. Bitti. 😂😂
Is de ayni ama bende okul oldugu icin is genelde daha cok okul sonrasi aksamlari ya da hafta sonu olur ama okul da bende yarim saat once uyanirim ustumu giyip wc 10dk desem sacimi yapacaksam 5dk bide bir seyler yiyeceksem 10dk desem en fazla al sana 25dk, 5dk da cikiyorum otobusu yetisiyom kosa kosa kjdfgkd
Hhahaha çalışıyor musun okuyor musun anlamadım orayı, okuyorsun herhalde😅
Valla ikisini de yapiyoz hahaha. Okul e-learning evden kendin calisiyorsun ama yapmiyorum oylesine yazildim bosuna yani haahaha onceleri icin diyorum okula gittigim zaman bu sekilde yani..
Neden peki ne okuyorsun
Film & tv ama stajyer yer aradigim icin gecici tek derslik bir yere yazildim da seviye olsun zaten benim lisede gordum seviyeden dusuk bide tek calistigin icin hem sikici hem ne bilim cok ugrastiriyor ya hani bildigim yapabildigim seyler belki ama cidden hic canim istemiyor hahahaha
Hahahaha 😅
abovvv kadına bak. bir de bana bak.15 dkk dedi ya la. sen emin misin kadın olduğuna.15 dkk benim daha ne yapacağımı düşündüğüm sürem. yaşam koçum olsayıdın
Kız yok valla hicbir şey değil. Önceki günden kıyafetlerimi ayarlıyorum ben.
Diş fırçalama zaten 2-3 dakika sürüyor, saç 5 dakika. Makyaj bir tek rimel ve dudak kremi sürüyorum. Kıyafetimi giyip takımı takıyorum. Bir de parfüm sıkarsam parfüm. Okey.
Çünkü onun eşi benzeri yok 🤩
@_GeceMuhafızı_ yemin ederim heryerdesin ya🤣🤣🤣🤣
Senin olduğun her yerdeyim kıyarsan engelle 😂
@_GeceMuhafızı_ engelleyeyim mi?😂😂😂
Kıyabiliyorsan engelle 😂😂😂
Cevap
19Cevap
:D 15 Dakika sürüyor en fazla geç kalkmamak için çok direniyorum, 7'den sonra E-5'e çıkarsam trafikten dolayı 1 saate gidiyorum. :D
Ayy çok kötü kaçta çıkıyorsun peki? İş kaçta başlıyor?
Kendine bir disiplin belirlemişsin ne güzel.😌
Ben tek vesait gidebilirim işe aslında. Otobüse binip fakat 20 durak olunca 2 vesait yapıyorum. Metroya biniyorum. Rahat oluyor. :)
Otobüsle 20 durak gidip o havasızlığı, trafiği çekmektense metro kullanmak daha rahat geliyor😅
Evet çok rahat 🤗
Ne iş yapıyorsun, ne üzerine?
Genelde vakitli hareket ederdim ama şu anda evdeyim
😌😌
Oy gülüşe bak emoji bile sen yapınca güzel
Delisin😂😂😂🤣🤣🤣
Benim akıllı olduğumu sana kim söyledi belki de sayende deli oldum bx😂
en geç 20 dakikada hazırlanan kadın candır bence :)
Teşekkürler😌
Sen 20 dakikadami hazirlaniyosun :)))
15 dakika.🤣
anarada değilsin ya göremiyorum doğrudur ne diyeyim :)))
Akşamdan karar verdiğim için 15 dakika da bitiyor her şey. Saçlar biraz zaman alıyor sadece
Aynı ben😌
timel dudak kremi takı derdimiz olmadığı için yataktan kalktığımız gibi gidiyoruz
Yüzünü de yıka dişini de fırçala be adam 😂😂😂😂😂😂😂😂
O ne demek be😅
😂😂😂😂dur bi bismillah
Oooo ben 2 de çıktım işten djdjsjsk
Benim hazırlanmam 45 dk 1 saat arası, çok oyalanirim
Maşallahhhh
Napıyosunn o kadar sorabilir miyimm
Valla işte saçım zor yapılıyor, dış fırçalama, giyinme arada bir boş boş otururum telefon falan, çok oyalanırım işte
Aynı abim ya, oyalana oyalana hazırlanıyor senin gibi telefon sigara faslı. Ben sinir oluyorum😂
O da rahatına düşkün biri sanırım, çünkü bunu bile zevkli hale getiriyorum
Evetttt 😅
Saçını her sabah yıkamadan da şekil verebiliyısun o halde
İşten geldiğim aksam her zaman banyo yapıyorum. Sabah kalktığımda dalgalı oluyor. Tarıyorum. Genelde toplu gidiyorum işyerinde ben açık saçtan pek hoşlanmıyorum. Çok nadir açık kullanırım.
O yüzden saç benim için uzun sürmüyor
Toplu kullanman avantajmış bak. Kısa olmasındansa uzun ve toplu olması daha pratik duruyor bu anlamda
Aynen öyle, sosyal hayatımda normalde açık kullanırım da işyerinde pek sevmiyorum ya. Bunalıyorum.😂😂
İş yerinde işler üstüne üstüne gelirken saçların da basmaması lazım 😂
Aynen öyleee😂😂😂😂
Peki kıyafet seçimi. Bi akşam öncesinden kafanda kuruyor olman lazım. 15 dk da karar veriyor ve giyiyor olamazsın 😂
Yok aksamdan hazırlıyorum😂
Çanta ve ayakkabı da dahil? 😅
Sürekli farklı ayakkabı çanta takacak halim yok😅
Çanta ara sıra değiştiriyorum, fakat farklı bir çanta taktığım zaman içindeki eşyalarımı çıkarmıyorum. Lazım olan bir kulaklık sarj makinesi filan varsa onları çıkarıyorum sabah giderken tekrar koyuyorum. 🤣
Nasıl ya A çantasından B çantsına geçerken A çantasını boşaltmıyosan B çantasında da aynı yedekler var demektir? 😅 beynim yandı
farklı bir çanta taktığım zaman içindeki eşyalarımı çıkarmıyorum yerine çıkarıyorum yazmam lazımdı, yanlış olmuş orası sorry dksjskskak😂😂😂
Beynimin değer kaybını senden talep ediyorum 😂
Çok üzgünümmmm. 😂
Hahahah ama yedek makyaj malzemelerim var. Çantamda bir kaç tane tutuyorum işyerinde tazelerim diye😂
Hayat kurataran cinsten 😂
15 dakika sürer. Duşumu akşamdan alırım giyeceklerimi hazırlarım ayakkabımı da hazırlarım 10-15 dakikada evden çıkarım 😅
Aaaaa aynı bennn🤣🤣
Püf noktayı bulmuşsun kız 🤣🤣
Sen de beyefendi😂
Beyfendi demene kurban olsunlar 🤣🤣
12 dakikada çıkıyorum evden.. Kıyafetlerim genelde geceden hazırdır..
Ben de öyle geceden hazırlıyorum iyi oluyor😌
bugun 6 dk sürdü. duş alırsam 10 dk sürüyor
Elimden gelse gece ceketle yatarim ki sabah vakit kaybi olmasin 😂
5 dakika tamamdır
Valla Max 10 ya pantalon tişört devam 😅
Yeni uynadim ceketini alıp cikicam
1 saat sürüyor 😁
Şaka mı yapıyorsun😂
Ben duşumu aksamdan yapıyorum. Kıyafetimi de aksamdan hazırlıyorum. 😅 o yüzden 15 dakika sürüyooo
Yazları öyle tabi ama diğer aylar öyle olmuyor cok sukur😌
Alışkanlık olmus dediğin gibi ama durum erkekler için daha kolay. Benim saçım uzun olduğu icin kuruması da zor oluyor. Kurutmakla uğraşıyorum 10 saat.😅
Hahaha ay cok üzüldüm :’) bir an önce evlen o zaman😅😅
Hayır ya genel olarakkkk😂😂😅siz erkekler malum çok kendinize bakamıyorsunuz😜
Evet genelde kadınlar daha detaycıdır😌
30-40dk
Yok artık ya işe giderkende o kadar zamanımı harcayamam😂
Ama evde kahvaltı yapıyorum onu da saydım
@ozan19033 20dk yine ortalama
Maksimum 10 dk
15 dakika 😀😀😀
10 dakika civarı
Max 15dk
5 dakika